Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayat çok güzel

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hayat çok güzel

dünya gezegeni süper. hayat çok güzel. yaşamak gerek yaşatmak için... güzel olan herşey çok yaşasın.

govdem kamasiyor benim iyi bisey mi

Yorum

karaciğer limon istiyordur fena bişi değil

Yorum

ben bu gün öz teyzem saydığım birini kaybettim,moralim çok bozuk. zaten bipolar bozukluk yüzünden her gün ya annemi yada babamı kaybedersem diye endişe içindeyim. bununla nasıl başa çıkılır?
        Batık Bir Gemi Tekrar Yüzdürülebilir Mi?

Yorum

hayatın güzelliği yaşattığı şeylerle bağlantılıdır.her gün en azından günde bikaç kere olumsuz düşünceler ,beynini kemirirse insanın hayat zehir olur.
          bunu başka düşüncelerle bertaraf etmeye çalışsamda zorlanıyorum.evet hayat güzel ama düzgün geliri olan,ailesi ,çocukları olan ,sevdikleri hep yanında olanlar için geçerli bu bence.

Yorum

Dünya başka bir gezegenin cehennemi olabilir mi ?
            Güzel olan herşey bitiyor herşey gibi.
            Ve bu cehennemde güzel diye birşey var mıdır sahi?

Yorum

dünya hem cennet hem cehennem. ruh sağlığı bozuk kişiler cehenneminde boğuluyor dünyanın. sallantıda herşey e pamuk ipliği ile bağlı. korkunun egemen olduğu her yaşam bir cehennem.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forgetten View Post
                dünya hem cennet hem cehennem. ruh sağlığı bozuk kişiler cehenneminde boğuluyor dünyanın. sallantıda herşey e pamuk ipliği ile bağlı. korkunun egemen olduğu her yaşam bir cehennem.
                Ben bu yoruma aynen katılıyorum. korkular insanı girdaba sürüklüyor.ne ile ilgili olduğu önemli değil. mesela ben kilolu olduğumdan ;yürüyüş yapmak zorundayım.Ama bu günlerde yapamıyorum ,çünkü köpekler beni rahatsız ediyor.tabiki de yürüyüş yapamıyorum.köpek fobisi var bende.

Yorum

İşleniyor...
                X