Duyuru

Collapse
No announcement yet.

supeci olmak mecburiyetimizdir

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• supeci olmak mecburiyetimizdir

.................................................. .................................
    Last edited by *Latife; 19-08-2016, 07:37 PM.

ben pek bişey anlıyamadım ama,süperci olmak direnmektir.yoğun bakımda, kreşte yok bilmem ne yerde direnmektir.direniceksin ki yaşıyabilesin.direnirken ufak tefek arızalar olucak ama
    ilerde en azından "çaba sarfetmedim" demezsin.diren ki kendine saygını kaybetme.
    ben başka bir başlığa yazdığım "intihar" konusu yüzünden bile utanıyorum aslında.!!!!Ölüceksen bile direnirken Öl en azından; hiçbişey yapmadım demezsin .
    Batık Bir Gemi Tekrar Yüzdürülebilir Mi?

Yorum

Şüpheci davranmak belki bazen işe yarıyordur ama aynı zamanda zararı da çok olan bir aktivite. Bunu unutma.

Sırf bu yüzden aklını yitirenler var.

Yorum

en çok hastanede şüpheci olurum. psikiyatri klniğinde şüpheci olmam. kendi evimde hissederim.

Yorum

ben tanımadığım kişilerle değil aklıma ters kişilerle tartışmak taraftarıyım.insan hiçbir zaman tamam ben oldum dememeli .zaten bilmediğini öğrenmek ayıp değil.sormamak ayıpmış.
          ama yaşamımda çevremde pek öğretici kişiler olmadı malesef.sosyal hayatı öğretebilecek kişilerle de tanışamadım.
          Batık Bir Gemi Tekrar Yüzdürülebilir Mi?

Yorum

ben de senle tanıştım işte Latife. teal sen ve ben .

Yorum

İşleniyor...
            X