Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lithuril kullanmak istemiyorum !!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • jeffman
    adlı üyemiz Lithuril kullanmak istemiyorum !!! konusunu başlattı

    Lithuril kullanmak istemiyorum !!!

    Selam arkadaşlar
    Çok şiddetli olmayan 3 manik atak geçirdim,fakat depresyon ağırlıklı seyrediyordu hastalığım,Şu an stabilim depresyonum da geçti sayılır,lithuril-lamictal-abilify-cipralex kullanıyorum fakat aşırı derecede kilo aldım ve bu beni çok mutsuz ediyor ve hayatımı engelliyor,lithurili bıraksam abilify 15 ve lamictal 200 beni stabil tutar mı,bu ikisiyle hayatını idame eden yada bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olsun lütfen rica ediyorum,sevgiler...

  • birzamanlarben
    replied
    ilaçlar iştah merkezini uyarıyor.tamamen biyolojik kimyasal birşey.içtiğin sürece kilo alacaksın.belkide benim gibi şeker hastası olacaksın.benim gibi dişlerini kaybedeceksin.herşeye hazılıklı ol.

    Leave a comment:


  • Galadre
    replied
    Kilo almak senin elinde olan bir şey. İnsan ilk başlarda kilo aldığını fark edemiyor doğal olarak ama sonra durumu idrak edip midene hakim olmaya başlıyorsun. İlaçlarını düzenli kullanmalısın.

    Leave a comment:


  • birzamanlarben
    replied
    lithuril bende kullanmıştım.dubaya dönmüştüm...sağlığımızı kazanmak için ilaç kullanıyoruz sağlığımızdan oluyoruz. !

    Leave a comment:


  • Predestination
    replied
    Oncelikle gecmis olsun. Bana da duygu durum bozuklugu teshisi konuldu. Yaklasik 8 ayda 12 kilo aldim kullandigim ilaclarin asiri istah acmasi sebebiyle... Ama simdi kendimi tutmaya calisiyorum. En azindan az ekmek veya fazla yememeye dikkat ediyorum. Maalesef bu tip ilaclarin sanirim tek dezavantaji kilo aldirmasi. Ben yeter ki atak gecirmeyeyim de bir sure kilo alsam da olur diyorum. Spora baslamakta da fayda var. Caninin sikilmasinda haklisin ama doktor gerekli gormese boyle duzenlemez. Yine de danis belki dozu dusurur veya farkli bir duzenleme yapar. Uzulme simdilik, kilo verilir dert degil.

    Leave a comment:

İşleniyor...
X