sevgili katre katre, malesef proflar da her zaman en doğruyu bilmiyor, bence başka bir doktora daha görün sen, için rahatlasın , eğer bilinçliysen bunları yazacak kadar büyük bir sorunun olduğunu düşünmüyorum ben. malesef anne babalar olgun olmaları gereken her zman olgun olamıyorlar belki korkuları da buna itiyor onları bilemeyiz ama sen takma, herkes neler yaşıyor ailesiyle hayatını yaşa !
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sürekli manik olup da ilaçsız yaşayan var mı
Collapse
X
-
charlotte, senin yalan söylediğini iddia etmedim, olasılıklardan söz ettim.Bir doktor o durumdaki bir hastayı zorla götürme diye bir şey yok dediyse başka bir gezegende doktorluk yapmış olmalı.Neyse, bunların cidden önemi yok.Diyelim ki o denli bilgisiz birine rastalayacak kadar talihsiz bir tesadüf oldu, bunu bir kenara bırak.Şimdi başka bir doktora git ve onunla konuş bu konuyu.Sonra gereken yapılsın.Şu noktada onu doktora götürmemek çok büyük bir hata ve maalesef size ait olur.Şu an istanbuldaysan yada bu işler için buraya gelirsen ve bahsettiğim şeyde bir engele takılırsan, pm den mesaj at ben yardımcı olayım sana bu konuda.
Yorum
Yorum