yaklaşık 6 senedir bipolar hastalığım var aslında son 2 senede koyuldu bipolar bozukluk teşhisi....nerden başlayacağımı bilmiorum aslında bu 6 sene benim hayatımı yok etti diyebilirim bütün arkadaşlarımdan dostlarımdan okulumdan koptum hayatım bir kabusa dönüştü 27 yaşındayım artık düşüncelerimi konturol altına alamamaya başladım baktığım yeri görmüorum bile bazen konsantrasyonum gidio,bi müzik sesinin netaraftan geldiğini anlayamıorum konsantrasyon diye birşey kalmadı loş ışıkta hiçbirşey göremiorum en ufak birşeyi kafama takar hale geldim herşey beni üzüor ve altından kalkamıorum ve düşünmeye başladığım zaman düşüncelerimi kontro alştına alamıorum kendi kafamda insanlarla dialoglara girmeye başladım ve artık düşündüğüm zaman önümü bile göremiorum cokmu ardı ardına bahsettim bilmioırum ama kendimi cok çaresizmiş gibi hissediorum artık klendimi eve kapattım ve hiç dışarıya cıkmıorum bu hastalığa yakalanmadan önce toplumdan hiç kopmayan bi insandım çook sosyaldim.çook iyi bir ailem var bana destek olan ama kendimi cok çaresiz ve kapana kısılmış gibi hissediorum.artık kendimi toparlayıp hayatıma geri dönmek istiorum kendimi ölmüş gibi hissediorum benimle aynı şeyleri yaşayan veyahut bu illetten kutuşmuş birileri varsa bilgilerini paylaşmak isterim.yardımlarınızı bekliorum

Yorum