sevgili isctall senin hikayenle benimki aynı..ben de 3 yıldır hiperaktivite tedavisi alıyordum tıp fakultesinden okuyorum dikkkatim cok dagınık fakat sonradan ritalinin garip etkiler yapmasıyla beraber bende de hipomani oldugu anlaşıldı..ilk abilify kullandım ama bana ağır geldi depresif döneme girdiğim için depresif döneme yönelik bir antipsikotik kullanacagım şimdi..umarım iyi gelir..abilify iyi bir ilaç..kilo aldıracagını zannnetmiyorum..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bipolar+hiperaktifmişimmm napcammmmm
Collapse
X
-
slm içmek kötüdür.ben açıkcası bi süredir belki sadece hipomani olduğum için mi bilmiorum ilaç kullanmıorum. cunku 3 ayrı doktora gittim 3 üde aynı seyi söledi bipolar.. abilify verildi. ağır geldi sonra adını hatırlamadığım 2 ayrı ilac daha. beni cokcok fazla ağırlastırıp hnatallastırıo die bende hepsini bıraktım. mimarım ve işimde dikkat cok önemli. zaten doktora çok fazla çalışıorum calısmadan duramıorum hep konusuorum sonsuz bi enerjim var gibi prblm lerle gitmiştim
herneyse artık ilaç kullanmıorum. sadece arcalion die bi vitamin kılıklı ilaç. oda dikkat dagınıklıgı için arada bir.. bilmiourm belki ilerde atak geciririm ama su anda cok mutluyum. sen abilify dısında ne kullanıosun
Yorum
-
ben su an abilify kullanmıyorum..yine aynı nedenlerden dolayı bıraktım..benim asıl sorunum dikkat..derslerimde cok zorlanıyorum dikkatim için doktorum şimdi modiodal die bir ilaç verdi..yeni başladım umarım işe yarar..senin yerinde olsaydım ben de kullanmazdım..eğer işinde problem yasamıyorsan..ben de okuma ve dinleme konsatre olma olayı cok zor..bu yüzden arayıs içerisindeyim..ritalin kullanıyordum fakat ritalin beni hipomaniye soktugu için artık kullanamayacagım..
Yorum
-
...
Selam arkadaşlar. Bende 12 yıldır hiperaktivite tedavisi görenlerdenim.Sürekli mutlu GÖRÜNEN, çok gülen, çok konuşan, herkese pozitif enerji veren ama aslında iç huzurunu bir türlü yakalayamayan biriydim. Bir kez bir doktorun vermiş olduğu yanlış ve ağır bir ilaç dolayısıyla depresyona girip intahar ettim. Her hiperaktif gibi benimde bir Ritalin geçmişim var. Ancak bir süre tüm ilaçları kestim. Eski halime dönmem beni huzursuz etmese de işimdeki dikkat eksikliğim benim tekrar doktora gitmemi sağladı. Ege Üniversitesindeki doktoruma tekrar gittim. Bu kez bana modiodal isimli bir ilaç verdi. Şu anda alışma aşamasındayım ve epey zorlanıyorumUmarım içmek kötüdür bu ilaç iyi gelir...
Yorum
-
ben de bi tek hiperaktif bozukluk olmadıgı için biplar bozuklugum da oldugu için ben yine ilaç değiştirmek zorunda kaldım..modiodaldan bir yarar görmedim cünkü çok kötü depresonum var..doktor lamictal basladı..umarım sen yarar görürsün modiodaldan..ben çok kullanmadım onu 10.gününde bıraktım..ama kötü bir ilaç oldugunu düşünmüyorum ben de baska problemler de var o yüzden yarar göremedim..
Yorum
-
arkadaslar allah kahretmesin ya..yine bi halt oldugu yok..hiçbir sorun çözülmüyo..sadece problemlerimle depresyonumla dalga gecmeye basladım..durumumun farkındayım sorunlar gecmiyo ama daha sakinim o kadar..dikkatim yok hiçbir seye ilgim yok odun odun zaman geciriyorum ölee zaman gecsin diye bekliyorum..bu da hayat mı ya..hipomanik olurum saçmalarım ama yaşarım böle saçma sapan beklemem..yanlış mı düşünüyorum çıldıracam artık..
Yorum
Yorum