merhaba benimde bipolar bozuklugum var bu hastalıgın getirdigi her şeyi yaşadım defalarca depresyon ve maniye girdim defalarca intihar ettim hastanede yattım uzun yıllardır çekiyorum piyasada ki hemen hemen tüm ilaçları kullandım bir hafta psikiyatri kliniginde yattım geçen yıl maddi sıkıntı ,kilo sorunu ,şiddet ,cinsel taciz her şeyi yaşadım .Benim için en zor olanı ise tam dört yıldır belirli aralıklarla ve son dokuz aydır da her gün devam eden sıkıntılarım lekeleri takip ediyorum şu lekeyi takıyorum bu lekeyi takıyorum diyorum gözlerim çok hızlı hareket ediyo nereye bakacagımı şaşırıyorum gözlerim dört dönüyo düşüncelerim hızlanıyor düşüncelere yetişemiyorum artık sonra lekeler beni rahatsız ediyo bazen yolun ortasında bile olsam yada markette yada herhangi bir yerde o kadar çok lekeler gözüme geliyorki rahatsız olup gözlerimi kapıyorum sımsıkı kapamasam dayanamıyorum görmek istemiyorum lekeleri, bazen sekiz dokuz saat sürüyo gözlerim kapalı uzanıyorum yemegimi annem yediriyor lavaboya annemin yardımıyla gidiyorum gözlerimi açtıgım zaman görmek istemiyorum etrafımdaki şeyleri sanki eşyalar yada insanlar yada sesler bana düşman gibi geliyo tiksinti nefret duyuyorum gözlerimi kapıyorum yaklaşık on yıldır ilaç kullanıyorum son bir kaç aydırda risperdal igne vuruluyorum yanında üç tane ilaç kullanıyorum seruquel 400 mg lustral 100 mg risperdal igne 50 mg ama geçmiyor bu takıntılarım, bazı doktorlar bipolar bozuklugun yanında okb oldugumu söylediler bir düşünün iki hastalık ama inanın bu lekeler takıntısı bipolar bozukluktan yada yaşadıgım onca depresyondan hepsinden zor sizden ricam bipolar bozuklukta olsanız kendinizi kontrol edemiyor binlerce hata yapıyorda olsanız unutmayın mutlaka yaşadıklarınızdan daha zorunu yaşayan insanlar vardır .Kaderini sev ,belki senin ki en iyisidir ...
Herkese selam sevgiler...
Herkese selam sevgiler...
Yorum