Duyuru

Collapse
No announcement yet.

..yine ben :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ..yine ben :)

bu siteyi gerçekten çok seviyorum..sizlerle sohbet etmek,sevincimi,derdimi paylaşmak beni inanılmaz mutlu ediyor ve çok rahatlıyorum..çünkü sizlerin beni anladığınızı biliyorum ya,bu gerçekten çok güsel bir duygu...
    bugün doktor kontrolüm vardı..zeldoxu bırakmak istediğimi doktoruma da söyledim..o da bikaç ay bile değil daha 3-4 yıl bu ilacı kullanmak zorundasın ceyda!!!! dedi..bu cümleyi duyana kadar her şey yolundaydı oysa ki..ama yinede bu aralar kendimi çok iyi hissettiğim için bugün ilaç yüzünden doktoruma isyan etmedim..
    doktorum bana herzamanki gibi bir sürü soru sordu..ve hızıma yetişemediğini ve beni hala çözemediğini söyledi çok güldüm.. okadar uçlarda yaşıyorum ki,o kadar gelgitlerle doluyum ki,anım anıma uymuyor diyebilirim..mesela geçen pazar intihar mektubu yazdım,ptesi uyandığımda neşe doluydum gerçekten çok garip bazen hayat,ben bile anlayamıyorum..
    sizler kendinizi nasıl çözdünüz?biraz garip bir soru ama kendinizi tanıyıp,anlayıp,olduğunuz gibi kabul edebiliyor musunuz?hiç uçlarda yaşadığınız oluyor mu ve bu dengesizlikten yorulduğunuzda ,ne yapacağınızı bilemediğinizde neler düşünüyorsunuz?
    galiba şuaralar manideyim bu kadar çok çenemin düşmesini buna bağlıyorum,hepinizden özür dilerim çünkü çoook uzattım sevgiler..

tavsiye etmiyorum dostum çok yorucu oluyor,hatta bazen sıkıcı bile oluyorr..çünkü her neşenin sevincin ardından derinnnn bir hüzün kaplıyorr ortalığı..işte o düşüş iğrenç bişey bide sebepsiz olunca tüm bunlar...ahh ahhh

Yorum

Çok güzel senin adına çok sevindim inşallah hayal ettiklerine kavuşursun.

Fırsatını bulmuşkende bunları değerlendir, bu günlerini değerlendir.. kimse yarın ne olacağını bilemez, gününü gün et...
      ..artık aşılacak engeller yok. Kötü ve şeytaniyim. Tüm sebep olduğum olayları ve onlara aldırmaz tavrımı artık geride bıraktım. Acım sürekli ve keskin. Hiç kimse için daha iyi bir dünya dilemiyorum. Hatta acımı başkalarına yüklemek istiyorum. Kimse kaçamasın istiyorum. Tüm bunları itiraf ettikten sonra bile kötülükten arınamıyorum. Cezalandırılmaya devam ediyorum. Kendimle ilgili daha derin bir bilgi edinemiyorum. Anlattıklarımdan elde edilecek yeni bir anlam yok.
      Bu itirafın anlamı yok...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asilsoy View Post
        Çok güzel senin adına çok sevindim inşallah hayal ettiklerine kavuşursun.

Fırsatını bulmuşkende bunları değerlendir, bu günlerini değerlendir.. kimse yarın ne olacağını bilemez, gününü gün et...
        teşekkür ederim

Yorum

hahaha işte tam bir hasta, bir anı bir anına uymuyor, doktor bile çözemiyor, sanırsam şu sıralar mutluluk nöbetleri yaşıyorsun belki bende mani yok ama depresif dengesiz bir hayatta bende var, daha dün illallah ettim hayattan kapana kısılmış fare gibiydim, umudum yok olmuştu, sabrım bitmişti, son günümü yaşıyordum sanki, ağır bir melankoli içerisindeydim, utanmasam milletten helallik isteyip ben yarın gidiciyim diyecektim yani ama bugün iyiyim mücadele azmim yerine gelmiş, umutlarım yeniden filizlenmiş, sabrım yerindeydi, çok ta mutlu olmasam da bir huzur var bugün. bilmiyorum ki bu hayatı nasıl dengeye sokacağız gerçekten sıkıldım artık, yoruldum...
          hayat, problemlerden ibaret değildir, bakabilene problem odaklı çözümlerden oluşan bir zihin haritasıdır aslında. (inevitable)
          :RpS_cool:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Inevitable View Post
            hahaha işte tam bir hasta, bir anı bir anına uymuyor, doktor bile çözemiyor, sanırsam şu sıralar mutluluk nöbetleri yaşıyorsun belki bende mani yok ama depresif dengesiz bir hayatta bende var, daha dün illallah ettim hayattan kapana kısılmış fare gibiydim, umudum yok olmuştu, sabrım bitmişti, son günümü yaşıyordum sanki, ağır bir melankoli içerisindeydim, utanmasam milletten helallik isteyip ben yarın gidiciyim diyecektim yani ama bugün iyiyim mücadele azmim yerine gelmiş, umutlarım yeniden filizlenmiş, sabrım yerindeydi, çok ta mutlu olmasam da bir huzur var bugün. bilmiyorum ki bu hayatı nasıl dengeye sokacağız gerçekten sıkıldım artık, yoruldum...
            bende çok sıkıldım,hemde çoookkkk...kaç yıldır böyleyim ve daha kaç yıl böyle geçecek ..? Eminim beni hala çözmekte zorlanan doktorumda sıkılmıstır .. mutluluktan uçarken sorun yok da,sonrasını düşünüyorum bazen,bazen düşünmeme fırsat kalmadan yuvarlanıveriyorum..hayat yinede güsel beee..tek eksik bir tutam denge

Yorum

vallahi bir tutam denge istiyorum gerçekten, sabahımın hisleri ile gecemin hislerinin bir olmasını istiyorum, yok ama kafaya koydum inat yaptım, bu hayatı dengeye koyacağım Allah'ın izniyle, ya bu deveyi güdeceğim ya da bu diyardan gideceğim başka çaresi yok....
              hayat, problemlerden ibaret değildir, bakabilene problem odaklı çözümlerden oluşan bir zihin haritasıdır aslında. (inevitable)
              :RpS_cool:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Inevitable View Post
                vallahi bir tutam denge istiyorum gerçekten, sabahımın hisleri ile gecemin hislerinin bir olmasını istiyorum, yok ama kafaya koydum inat yaptım, bu hayatı dengeye koyacağım Allah'ın izniyle, ya bu deveyi güdeceğim ya da bu diyardan gideceğim başka çaresi yok....
                bir planın varsa vallahi bende öğrenip,uygulamaya başlamak isterim arkadasım eğer çıkış yolu varsa,benden esirgeme lütfen ben öyle inatla halledemedim bu işi...biraz rest çektim mi hayatın anlamı kalmıyorr

Yorum

ben çok deprsifim bu aralar ya her gece isyan edesim gelior inanın neden yaşadığımı bile çözemiorum.... intihar olmamalı sonum... pes etmek yok benim dünyamda... ama çok zor günler geçiriorum... hiç bişeyden tat alamıorum çok melankoliğim bu aralar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dancerboy View Post
                    ben çok deprsifim bu aralar ya her gece isyan edesim gelior inanın neden yaşadığımı bile çözemiorum.... intihar olmamalı sonum... pes etmek yok benim dünyamda... ama çok zor günler geçiriorum... hiç bişeyden tat alamıorum çok melankoliğim bu aralar
                    arkadasım geçen gün bi yerde bi cümle okudum,beni çok etkiledi;umut hayattan önce bitmemeli !
                    umarım en yakın zamanda çok mutlu olacağın günler yaşarsın..

Yorum

İşleniyor...
                    X