Duyuru

Collapse
No announcement yet.

3. Sayfa Bir İntihar Haberi ! Hayata Attığım Son İmza Bu mu Olacaktı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 3. Sayfa Bir İntihar Haberi ! Hayata Attığım Son İmza Bu mu Olacaktı ?

...............................
    Last edited by hale46; 04-07-2015, 03:18 AM.

• dreamer8
    replied
    Ayrılıklarda iki taraf da eşit seviyede üzülmez. Üzülseler zaten ayrılamazlardı. O insan ile yolların ayrıldıysa bırak aklında yer etmesini, adını bile anma. "Boşandığı karısını başkasıyla görünce öldürdü." saçmalığına dönüşür yoksa. İnsanlarla en fazla yollarımızı ayırabiliriz. Merakına mı yenik düşüyorsun, yoksa onun da üzülmüş olabileceği ihtimaliyle rahatlamak için mi profiline bakıyorsun bilmiyorum ama bence hiç bakma. Öte yandan, ergenlik çağında değilsin, hayatın büyük yükünü, kahrını çektin, yol aldın, belli yaşa eriştin. Dişini sıkmalısın. Eğer öyle bir delilik yaparsan, inşaası bir gün bitecek olan dev bir gökdeleni yıkmış olursun. Senden bir daha "intihar" kelimesini duymak istemiyoruz. Yeni bir konu aç ve "yaşayacağım" de. bu güce sahipsin...Allah seni aramızdan eksik etmesin.

Leave a comment:

• Sare_
    replied
    hale bu süreçte annenin sana karşı tavırları nasıl,nasıl davranıyor?sanırım çok iyi bir annen var.benim anneden yana hiç şansım yok

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    ..................................
    Last edited by hale46; 04-07-2015, 03:23 AM.

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Keşke aptal biri olsaydın hale. Hiçbir şey bu şekilde gelişmezdi. ama maalesef başa bela bir zekan da var. Yine de zoru başar. Yaşamak bir insan için bu kadar zorken bile, sen yaşayan ol. Madem kaybedecek hiçbir şeyin yok. sonsuz yolculuğunu kaybetme bari. Ömür dediğin kaç sene.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    .........................
    Last edited by hale46; 04-07-2015, 03:22 AM.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    .....................
    Last edited by hale46; 04-07-2015, 03:22 AM.

Leave a comment:

• teknik literatür
    replied
    hale sen en son çok iyi durumdaydın, yine iyi olursun merak etme mevsim geçişleri benide karamsar ve bunalımlı yapıyor fazlaca ama geçiyor atlatıyoruz bak ben 2 ay çok iyiydim havaların soğuması tetikledi şuan kötü hissediyorum ama geçecek biliyorum.

Leave a comment:

• Sare_
    replied
    o adamdan ayrıldıysan nasıl hamilelik takıntın başlıyor?
    bir önceki konuna yaptığım son yorumu okudun mu yine aynı düşüncedeyim sende musallat olabilir bence.namaz kılmışsın ne güzel keşke ben de yeniden başlasam namaza

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    .............................
    Last edited by hale46; 04-07-2015, 03:19 AM.

Leave a comment:

İşleniyor...
X