Duyuru

Collapse
No announcement yet.

depresyon bi git basımdan

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • risperidone58
    adlı üyemiz depresyon bi git basımdan konusunu başlattı

    depresyon bi git basımdan

    ömrumun yarısından cogu psıkolojık sorunlarla gecti cocuklukdakı özguven eksıklıgı kendını depresyona bırakdı depresyon anksıyeteye pas attı anksıyetede sizofrenıye kapı acdı.dr lar beni bi türlü anlamadı hıc bır antıdepresan iyi gelmıyor beynımde serotonın denen o güzel sey yok.efexoru 300 mg larda kullanmak istiyorum bakalım doktor yazacakmı salı günü özele gitme imkanımda yok.kalmısım çaresiz ve donukluk ddikkat eksiklıgı herkes konusurken ben kendı kafamda konusmalarım ve tv kitap hıcbıseye dikattımı verememem cok kötu birsey buna bir care bulsun artık tıp sacma sapan ilaclardan bıkktım 30 a yakın deigisik psıkyatrı ilacı kullandım ama sonuc 0

  • grabesmond
    replied
    Depresyon oyle lanet bir sey ki tamamen gecmiyor her firsatta nuksediyor. Bu benim on yilda gordugum ucuncu depresyon tedavisi. Bu sefer anksiyete ile birlikte.

    Leave a comment:


  • maverick7881
    replied
    Orjinal yazı sahibi: risperidone58 View Post
    30 a yakın deigisik psıkyatrı ilacı kullandım ama sonuc 0
    sizin durum da aynı bana benziyor gibi , ilaçları mecburen kullanmak zorundayız ama ilaçları silah olarak düşünmek lazım, ilaçlar asla kimseyi iyileştirmez sadece yardımcı olurlar, çok acı çektiğimizi düşünüyoruz , ama aslında onu da kendimiz oluşturuyoruz, bizler diğer ruh sağlığı yerinde olan arkadaşlarla kendimizi mukayye etmemeliyiz acımızı kabullenmeliyiz.30 ilaç kullanmak değiştirmek eğer bu aynı dr. sa cinayettir.sonuçta bunlar beyindeki tüm işlevleri değiştiriyor.

    Leave a comment:


  • dreamer8
    replied
    Epety tırmalamışsın tedavi yollarını ve yılgınlık başlamış iyice. İlaç kullanılmalı evet ama dozunu da aşırmadan. 300 mg fazla bir miktar bence. Hayat bir vurunca heryerden vuruyor. İşler bir kere ters gitti mi, herşey tepetaklak oluyor. En makulü, teslim olmaktansa deneme yanılmaz yolu. Hayatta yapabileceklerini ve alabileceğin riskleri dene bence.

    Leave a comment:


  • Obsesif_Fatihi
    replied
    Arkadaşlar , iradenizi kullanın. Biliyorum kolay değil, ben de 15 yıl ağır obsesif olarak yaşadım. Ama şöyle düşünün.
    Sizin bir kolunuzu kesseler, Tıp ne kadar gelişirse gelişsin, bunu tolere edecek bir kol icat edebilir mi.Mümkün değil.

    Mod a mod aynısını ya da daha iyisini yerine koyabilir mi.

    Psikolojik rahatsızlıklar da, beyinle bağlantılı. Orada olup bitiyor herşey. Hastalığınız hakkında araştırmalar yapın, uzun süreli araştırmalardan sonra, kendinizi tanıdığınız için, kendinize uygun bir yaşam çizelgesi hazırlayın.
    Neler yapmanız gerekli örneğin..Nasıl yaşamalısınız.

    Ben en azından böyle yaptım. Bana destek verecek her yöntemi denedim ..(Özgüven için vücut geliştirme ve boks; zihnimi kontrol için meditasyon, sosyal fobiye karşı entellektüel birikim edinip derneklere klüplere üye olmak gibi...)

    Doktorlar ilaçsız yenemezsin dedi, ama ilaçsız yendim.

    Ama 1-2 yıl çok acı çektim. Ha deyince bitmiyor. İrade ve kararlılık lazım. Hastalıkla savaşmamak lazım. Savaştığınızda arılar gibi hücum ediyor. O yokmuş gibi davranın.Evet var ve hep var olmaya devam edecek. Hiç sevmediğiniz bir insanla mecburen bir ömür yaşamak gibi.
    Bu yüzden, o yokmuş gibi davranırsanız, zamanla üzerinizdeki etkisi azalır. Hiçbir zaman tam olarak bitmez. İnsan beyninden her an sayısız düşünce geçiyor. Kötü ve olumsuz düşünceler bir ömür gelecektir. Önemli olan, onların etkisi altında kalmamak.

    Leave a comment:


  • maninthedream
    replied
    Şu tıp varya zerre kadar ilerlemiyor sanırım. Bir ilaç kullanırsın tonlarca yan etki. Bipolarım ilacı kestim. Bıktım ilaç kullanmaktan.

    Leave a comment:


  • hector34
    replied
    benim hayatımın 3te2 si hastalıklarla geçti.ve hala devam ediyor..bazen iyileşir gibi olup bırakıyorum ilaçları sonra tekrar ediyor..galiba hep ilaçla yaşıyacağım.ama bunu kabullenip ona göre planlıyacaksın hayatı.bir kolu ya da ayağı olmayan insan gibi kabulleneceksin.

    Leave a comment:

İşleniyor...
X