biliyorum.. onlarca insan var burada, çağa damgasını vurduğu üstüne basa basa söylenen depresyonunu, bitmeyen mutsuzluğunu,huzursuzluğunu, acısını, yalnızlığını kelimelere sığdırmaya çalışan, başaran, vazgeçen.. ben de herkes ve hiçkimseyim zaten.. bunca hiçliğin arasında buraya bir şeyler yazarak ne aradığını unutmuş ve çoktan kaybolmuş ama her nasılsa -lanet olsun- iç güdüleri onu yaşamda kalmaya itmiş sorunlu bir varlık olduğumu değişik biçimlerde anlatmaya kalkışıyorum. ölmeyi düşünmeye bile halim yok benim.. bu yüzden ellerimi bırakıyorum klavyeye gidip geliyorlar harflerin üstünde, duraksadıklarında duruyorum ben de..
ama hatırlıyorum bir zamanlar kitaplar iyi gelirdi..
bir zamanlar ağlayabiliyordum..
bir zamanlar insanlarla kouşmaktan tiksinmek şöyle dursun telefonum sustuğunda katlanamıyordum..
uzun süredir telefonum hiç çalmıyor..
uzun dediğim süre ne kadar onu düşünecek halim de yok.. tek bildiğim daha önce nasıl olduğunu hatırlamam için beynimi derine kazmam gerektiği.. az önce psikiyatristlere baktım.. ne ücretlerini karşılayabiliyorum ne de bir muayenehaneye gitmek için kalkabilirim yerimden-inimden.
ben hala yaşıyorum, bunu biliyorum.. peki sırf henüz ölü değil diye yaşıyor der misiniz bir insana?
ama hatırlıyorum bir zamanlar kitaplar iyi gelirdi..
bir zamanlar ağlayabiliyordum..
bir zamanlar insanlarla kouşmaktan tiksinmek şöyle dursun telefonum sustuğunda katlanamıyordum..
uzun süredir telefonum hiç çalmıyor..
uzun dediğim süre ne kadar onu düşünecek halim de yok.. tek bildiğim daha önce nasıl olduğunu hatırlamam için beynimi derine kazmam gerektiği.. az önce psikiyatristlere baktım.. ne ücretlerini karşılayabiliyorum ne de bir muayenehaneye gitmek için kalkabilirim yerimden-inimden.
ben hala yaşıyorum, bunu biliyorum.. peki sırf henüz ölü değil diye yaşıyor der misiniz bir insana?
Yorum