Duyuru

Collapse
No announcement yet.

görüşlerinizi bekliyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• görüşlerinizi bekliyorum

ben 17 yaşındaym okulumu değiştirdim yeni okulumun ortamı çok kötü sınıfım hepsi kötü kendimi boş, gereksiz,değersiz hissediyorum. konuşmak gülmek nefes almak bile boş geliyor. her sabah yeni bi güne başlamak istemiyorum.herşeyden çok bezdim.eski okulumda çok şeyle karşı karşıya kaldım.hiç alakam olmayan konularda tek suçlu ben gösterildim.herkes beni suçladı kimse beni dinlemedi.hala da kendimi o olaylardan suçlu hissediyorum.bazen nefes almaktan bile yoruluyorumm.
    toplulukta kendimi ifade edemiyorum.çok sessizim.düşündüklerimi kimseye söyleyemıyorum.insanlar la konuşacak konu bulamıyorum.konuşmak boş,yorucu geliyor. lütfen bana yardım edin.ne yapmam gerektiğini söyleyin.görüşlerini bekliyorum.

öncelikler bahsettiğin belirtiler depresyon belirtilerine benziyor tabi biz burada doktor değiliz ama aynı şeyleri biz de yaşadık.Bazı olaylar ve okulunu, arkadaşlarını değiştirmen sende sıkıntılara yol açmış bu belirtiler geçici olabirlirde eğer bu bahsettiğin sıkıntılar uzun zamandan beri varsa birdoktora gitmeni öneririm.
    Hayat bir gundur o gun bugundur.<br />

Yorum

teşekkrlerr =)

Yorum

kitap ta çok okuyorum işte isteksizlik var ve bu derslerime çok etki ediyor ve bu isteksizliğimi halimi ailem anlamıyor ama saolun gerçektnn =)

Yorum

evet once kendıme bı hedef belırlemelıyım (= (= teşekkrlerr...

Yorum

İşleniyor...
          X