Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anafranil Kullansam birşey olurmu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anafranil Kullansam birşey olurmu

arkadaşlar merhaba ben gün içerisinde çok sinirleniyorum bazen anafranil diye bir ilaç gördüm bir kaç yerde forumlarda felanda araştırdım sinire iyi geliyormuş biraz uykusuzluk bitkinlik yapıyormuş ama olsun o kadarda
    sizce bu ilacı doktor kontrolu altında almasam olurmu ne olur. doktora gidicek param yok ama sakin olmakta istiyorum..

ilaç alamadan önce kesinlikle doktara gitmelisin.kendi başına kullanma.en azından devlet hastanelerine nörologa görün.bana tedaviyi onlar başlattı.bende panik atak vardı.lustral kullandım
    doktora git ondan sonra.her nekadar araştırsan da doktor onayı olması lazım.
    geçmiş olsun
    testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

İlacı doktorun seçmesi veya onaylaması herbakımdan iyi olur.

Merhaba Gugle,

Devlet hastanesi uzaktaysa Sağlık ocağı'da olabilir. İlacı kendin yerine doktorun seçmesi veya onaylaması herbakımdan iyi olur. En azından acaba doğrumu yaptım endişesinden kurtulmuş olursun.

U34
      Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

Re: Anafranil Kullansam birşey olurmu

Orjinal yazı sahibi: gugle
        arkadaşlar merhaba ben gün içerisinde çok sinirleniyorum bazen anafranil diye bir ilaç gördüm bir kaç yerde forumlarda felanda araştırdım sinire iyi geliyormuş biraz uykusuzluk bitkinlik yapıyormuş ama olsun o kadarda
        sizce bu ilacı doktor kontrolu altında almasam olurmu ne olur. doktora gidicek param yok ama sakin olmakta istiyorum..

Bence de kendi başınıza ilaç kullanmayın. Eğer sigortanız varsa devlet hastanelerinde zaten bedava bakılırsınız ve doktorun vereceği ilaç da bedavaya gelir. Benim sigortam yok ama yine de devlet hastanesinde bir psikiyatr'a gidiyorum. 15 TL ücreti var. Ayda bir kere gittiğim için çok koymuyor.

Yorum

çok kötü yan etkileri var.çarpıntı terleme kabızlık gibi...
          şiddetli olabiliyor bu etkiler.
          dayanabileceğini sanmam.

Yorum

Anafranil günümüzde okb için kullanılıyor. Biraz eski tip olduğu için yan etkisi yeni ilaçlardan daha fazladır. Ben de kullanıyorum ,alışması zor ama okb için birebir bir ilaç.

gugle , bahsettiğin şikayetler daha çok depresyon veya duygudurum bozukluğunu andırıyor. Bir doktorla görüşüp onun verdiği , sana daha uygun olacak ilacı kullanmalısın tabii eğer ilaç kullanmanı gerekli görürse.

Yorum

İşleniyor...
            X