Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Depresyon bitirmekte en etkili ilaç

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Depresyon bitirmekte en etkili ilaç

Bu konuda çok araştırma yaptım . En etkili ilaçlar Abilify Seroquel ve türevleri

Mesela şöyle bir 300 mg alınan seroquel sizin depresyonunuzu bitirmese bile sizi önemli ölçüde düzeltiyor. Bu ilaçları almak için reçeteye dahi gerek yok ve kuvvetli ilaçlar.

Öyle araştırma yapmakla olmuyor kardeş. Bizzat deneyim yaşadın mı? O yazdığın Seroquel 300mg ı ilk seferde bir alda gör dünyanın kaç bucak olduğunu. Hangi ilacın kime ne derece iyi geleceğini bilemezsin. Bu işin uzmanı yani bir psikiyatrist ile görüşmeden kafanıza göre ilaç kullanmayın.

Yorum

Ayrıca yazdığın ilaçlar antidepresan değil antipsikotik ilaçlardır. Major depresyonlarda sadece doktorunuz uygun görürse kullandığınız antidepresana ek olarak verir.

Yorum

Seroquel 300 kullanalı en az 2 ay oldu Lithuril 900 de cabası . Seroquel Prospektüsünde Halüsinasyonlar , Hem Aşırı Coşkulu hem Depresif duygulanım , Kederli Duygu Durumu , kullanım alanları olarak gösterilir .

Yani bu ilaç Depresyon tedavisinde de kullanılabilir .

Dipnot : Lithuril 900 almayınca Seroquel 300 bana hafif geliyor .
        Last edited by psychosismonk; 17-09-2015, 05:46 PM.

Yorum

Abilify cok pahali bir ilac,ben gunde 5 mg kullaniyorum hakikaten manyaklasmami yari yariya azaltiyor ilac icmeyince kafayi yiyom korkular panikler basliyor ayrica prozac da manyak bisi diye dusunuyorum manyak bisi derken manyaksi durumlarimda panik korku huzun vaziyetlerimden beni salak sevincli bir hale getirip komik pozizyonlarda hayatimi sekillendirdigi ve kriz gecirir gibi mutlu hissettirdigi icin prozac her zaman ilk tercihim olmustur.

Yorum

Burda ilaç tavsiyesi vermeyin serequel 300 ciddi bir doz.Insan 50 den başlar 300 mg nedir.?

Yorum

İşleniyor...
            X