Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ağır bir depresyon geçiriyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ağır bir depresyon geçiriyorum

27 yaşındayım arkadaşlar bu forumun en aktif dönemlerinden birinden üye oldum 2009 yıllarından beri üyeyim..Bu forumdaki çok az kişi kaldı sanırım çoğu iyileşti.Yada farklı mecralara yöneldiler.Ama ben iyileşemedim bir türlü iyileşemiyorum bana yardım etmeye çalışan çok insan oldu ama ben kendime yardım edemiyorum.Kız arkadaşım olmuyor işim olmuyor yatağa yatıyorum ben ölmek istiyorum ben ölmek istiyorum diye bir ses duyuyorum devamlı içimde düşünce..iş bulamıyorum lise mezunuyum kpss öss zımbırtılarını denedim ama iyi puan alamıyorum.Bilinçsiz kalmak istiorum evde oturmaktan ağlamaktan çok sıkıldım sürekli azar yiyorum lütfen yardım edin bu hayatı sürdürecek güç bulamıyorum.Annemde ağır hasta o bunları haketmedi tanınmaz hale geldi alt dişleri yok.Güzel şeyler yapmak isterdim zevk alacağım şeyler yapmak isterdim..Annemde günde 2 paket sigara içiyor geçmişte intihara kalkışmıştı bıçak yada sanırım camla kolunu boğazını bilekle kesmeye çalıştı kanlar içinde görmüştüm o günden beri kan görmeye dayanamıyorum çünkü yerdeki kan izleri gördüğümden beri ambulans sreni duysam itfaiye sreni duysam bizim eve gelecek diye sanırım çok korkuyorum korkularımla yaşamaya alışamıyorum.
    Last edited by robert; 26-04-2016, 03:23 AM.

çok geçmiş olsun..bir meslek edinme kursuna git bence.varsa bi alana merakın..aşçılık,kuaförlük,terzilik,tesisatçılık,b ilgisayar yazılımcılığı vs..ekmeğini eline aldıktan sonra daha rahat edersin.

Yorum

İşleniyor...
    X