Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PsikoLoji

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• PsikoLoji

merhabalar
    öncelikle konuyu hangi başlık altında açacağımı bilemedim. umarım doğru yere açmışımdır

ben YGS/LYS sınavlarına bu sene gircem ve psikoloji bölümü düşünüyorum.

kesin olmamakla birlikte sıralamam şöyle olacak:

boğaziçi psikoloji
    odtü psikoloji
    hacettepe psikoloji
    istanbul psikoloji
    ege psikoloji
    uludağ psikoloji

yani puanım hangisine yeterse o üniversiteye gireceğim Psikolojinin zevkli ve iş olanakları fazla olan bir bölüm olduğunu duymuştum.Geçen sene okulda gördüğüm kadarıyla da az çok fikir sahibi oldum ( gerçekten tam bana göre bir bölüm ).Kesinlikle Psikoloji okumalıyım, sizden ricam beni bu bilim hakkında bilgilendirmeniz.çalışma alanları yüksek lisans konusunda,adli psikoloji,klinik psikoloji vs hakkında pek bilgim yok :P

Elinde internet gibi bir hazine var, niçin kendin araştırmıyorsun? Hem daha akılda kalıcı olur. Önce araştır, sonra Boğaziçi'ni düşün derim. Başarılar.
    Tek dönümsün ömrüm...

Yorum

Zaman ne çabuk geçiyor, listede sadece Ankara Üni. Psikoloji Bölümüne yer vermemişim, orayı kazanmıştım ve mezun oldum iki yıl önce...

Ayrıca bilişsel gelişimimi gönderiler üzerinden takip etmek çok eğlenceli oldu benim için, oldukça ergence yazmışım zamanında

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gizem77 View Post
        Zaman ne çabuk geçiyor, listede sadece Ankara Üni. Psikoloji Bölümüne yer vermemişim, orayı kazanmıştım ve mezun oldum iki yıl önce...

Ayrıca bilişsel gelişimimi gönderiler üzerinden takip etmek çok eğlenceli oldu benim için, oldukça ergence yazmışım zamanında
        vaay ne güzel haber çok tebrik ederim gizem77

başarıların daim olsun sevgiler
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

İşleniyor...
        X