Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hepinize merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hepinize merhaba

Merhaba.ben tıp fakültesi istiyordum.ama tutmuyor.1 sene daha çalışamıcam.Bu yüzden istemediğim bir bölüme gidicem.Bana hangisi bölümü önerirsiniz?

MF1 495,740 0017853
    MF3 489,689 0019404
    Mf4 492,201 0018011

Bilkent Matematik tam bursulu
    Koç matematik tam burslu
    Odtü matematik
    İytü moloküler biyoloji ve genetik
    Bilkent genetik (100 de 50 burslu)
    Ege elektirik ve elektronik mühendisliği
    Yıldız Teknik gemi inşaatı ve gemi makinaları mühendisliği
    Bilkent makine mühendisliği(100 de 50)
    Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği

Ya arkadaş, tam puan 500 değil mi? Sen bu kadar yüksek mf ile nasıl olur da tıp kazanamazsın? Yoksa sen en yüksek puanlı tıp fakültesini mi demek istedin?
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

tam 575 pozitif.
      içimde kendi hayatımı yaşamadığım kanaati var.Daha samimi olayım ister misiniz?bu yaşadığım hayat o kadar benim değil ki herhangi bir saatimde biri gelip bana "haydi kalk , sıran geldi,kendin ol!"diye bağırsa sanki böyle bir şey mümkünmüş gibi inanıp koşacağım.bu his bende o kadar kuvvetli.herhangi bir kalabalıkta kendimden başka herkes olmaya razıyım..

Yorum

evet bence de bu kadar yüksek puanlarla nasıl tıp fakültesi olmuyor ben de anlayamadım. puanın oldukça iyi endüstri mühendisliği hiç de fena değil bölüm olarak gelecek vaadeden bölümlerden biri. başarılarının devamını dilerim.

Yorum

aa, ciddi misin? Abi, bu yeni sistem çok karışık ya... Ben 500 de kalmışım)) Çok ileri gitmiş)) Öyle de olsa hiçbir tıbbı tutumuyor mu yani?
          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: misyonix View Post
            tam 575 pozitif.
            aa, ciddi misin? Abi, bu yeni sistem çok karışık ya... Ben 500 de kalmışım)) Çok ileri gitmiş)) Öyle de olsa hiçbir tıbbı tutumuyor mu yani?
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

endüstürü mühendisliği iyi de bu alanda odtü,itü,boğaziçi,koç,bilkent var önümde.Marmara'dan mezun birinin işbulma şansı ne kadardır?
              bu arada en yüksek puan 575

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
                bence özelleri tercih etme çünkü puanın 3.00 ın altına indiği anda bursun iptal olucak ve bi ton borcun altına girieksin.....arkadşım fatih üniverstsine tam burslu yazıldı puanı düşünce baya bi sıkıntıya düştü
                Bunu araştırdım.Akademik başarısızlıkta ösym bursu kesilmiyormuş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                  Evet en düşük Van tıp oda geçen sene 512 ile kapattı.(

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gugukkusu View Post
                    Evet en düşük Van tıp oda geçen sene 512 ile kapattı.(
                    Allah Allaahh! Hayret! Ne kadar değişmiş ya)) Hani bi zamanlar 360-70 lerle giriliyordu tıbba felan? çok değişmiş abi?
                    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                      Allah Allaahh! Hayret! Ne kadar değişmiş ya)) Hani bi zamanlar 360-70 lerle giriliyordu tıbba felan? çok değişmiş abi?
                      Evet baya değişti.360 la girilen zamanda max. puan 380 di.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
                        şu an ki durumu bilemem ama benm ark.ın bursunu kesmişlerdi.....ama yine de hiç bi özel üniverste boğaziiçinin , odtü nün , marmara nın yerini tutmaz....çok güzel bi başarı elde etmişsin çok dikkatli ol , gerekirse gece gündüz düşün en mantıklı olanı ve en önemlisi seni mutlu edick olan mesleği tercih et
                        Haklısın özel üniversiteye bende sıcak bakmıyorum.Beni en mutlu edecek meslek tıptı ama olmadı.O yüzden bu kadar farklı meslek yazdım ve hangisini seçeceğimi hiç bilmiyorum

Yorum

Gökkuşağı, bu yazdığın yerler birbirine yakın yerler... Kendine güveniyorsan(yani, bursunun kesilmemesi için onların istediği asgari puanların altına inmeyeceğine eminsen) burslu-özel üniversiteleri tercih et... Bu güvenceyi veremiyorsan kendine devlet okullarını tercih et... Bölüm mü? bence "elektrik-elektronik"... (bu arada genetiğin de geleceğin mesleği olacağını söyleyebilirim) Sen, bizim burada ahkâm kesmemize bakma) Herkesi dinle ama son kararı kendin ver...
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Haa, unutmadan; illâ tıp diyorsan, 1 yıl çok uzun bir süre değil.. bu puanı alan bir kişi, 1 yıl daha çalışmayla tıbba girecek puanı da rahatlıkla alabilir... kendine güven, ilk imtihan senin için büyük tecrübe olacaktır... 2. imtihanda daha da başarılı olabilirsin... 1 yılı kafana takma.. daha çok gençsin... (bu yazdıklarımı, illa tıp olacak diye ısrar ediyorsan değerlendir, yoksa "fark etmez, bir an evvel okuyup bitireyim diyorsan önceki yazdıklarım geçerlidir)
                            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

merhaba,
                              bence molekuler biyolojiye sans verebilirsin. madem doktor olmak istiyordun, herhalde icindeki nedenlerden biri de insan hastaliklarina iyi gelme istegidir. molekuler biyoloji ve genetikte de ayni seyi yapabilirsin.

Yorum

İşleniyor...
                              X