Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hepinize merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Hayatının en önemli dönüm noktasını forumdan mı soruyorsun: )) bence bunun üzerinde kendinin ne istediğini çözmeye çalış, sevdiğin şeyler neler ağırlık hangisi ise ona yönel, eğer ki tıp olmuyorsa...Bizden istemen gereken şey hangi üniversiteye gitmen değil, Nasıl hangi üniversiteye gittmem gerektiğini tercih etmeliyim.Tercihlerinin doğruluğunu burda münazara etmelisin.Doğru karar verdiğinden yada en içine sinen kararı verdiğinden emin olmak için... Mesela neleri seversin? hobin fobin vsvs nelerdir...Ona göre tercih et.
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

Yıldız Teknik gemi inşaatı ve gemi makinaları mühendisliği
      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gugukkusu View Post
        Merhaba.ben tıp fakültesi istiyordum.ama tutmuyor.1 sene daha çalışamıcam.Bu yüzden istemediğim bir bölüme gidicem.Bana hangisi bölümü önerirsiniz?

MF1 495,740 0017853
        MF3 489,689 0019404
        Mf4 492,201 0018011

Bilkent Matematik tam bursulu
        Koç matematik tam burslu
        Odtü matematik
        İytü moloküler biyoloji ve genetik
        Bilkent genetik (100 de 50 burslu)
        Ege elektirik ve elektronik mühendisliği
        Yıldız Teknik gemi inşaatı ve gemi makinaları mühendisliği
        Bilkent makine mühendisliği(100 de 50)
        Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği
        yüzde elli bursuya tamam diyorsan bilkent moleküler biyoloji seç deriim.ve tabi akademik kariyer yapman lazım.
        egede mühendislik okuma, mühendislik diyorsan ve devlet üniversitesi olacaksa teknik olmalı.
        koçun imkanları çok iyi, burslu öğrencinin herşeyi bedavaya geliyor resmen, bugün koçta okuyan iki arkadaşımla konuştum.yurt ve okul için para ödemiyorlar. ve aylık 400 liraya yakında bir para alıyorlar.+ ingilizce eğitimi çok iyi
        ama senin sıralaman büyük ihtimalle15 binle 20bin arasındadır. bölüm okuyup da ne yapacaksın. iyi bir ünide mühendislik okurdum yerinde olsam.
        marmarada okursan genelde duyduğum şey nerde kalacağız sorunu oluyor, eve çıkmak gibi bir şey geçiyorsa aklında bu semtte ev kiraları çok fazlaymış diye duydum.ayrıca yıldızın endüstride puanı daha yüksek, düşünürmüsün bilmem.
        ve makine mühendisliğin en zor bölümlerinden biri olarak biliniyor. ayrıca her yerde makine mühendisi var tabi sen bilkentte okuyacaksan 1-0 öndesin ama yinede bu puanla makinede okursan yazık olur gibi geldi bana.
        Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

İşleniyor...
        X