Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
genel cevapların çoğu eminim odtü olacaktır ama işletme mühendisliği her yerde yok, hatta sadece itüde var sanırım. ve derslerinin de elektrik elektronikden daha zevkli olduğundan hiç şüphem yok..
Bana işletme mühendisliği daha iyi gibi geliyor ama bir tarafımda ODTÜ elektrik e. diyor.
Her ikisi de olma şansı yok
ODTÜ Elektrik ve Elektronik mühendisliğinden mezun olan bir tanıdığım 1 aydır iş bulamıyor TAI ,ASELSAN a başvuru yaptı ses yok
İşletme mühendisliği sadece İTÜ de varmış buda çok iyi. İkisi de mf-4den alıyor
Düşün düşün kafayı yicem :102:
Bu soruya çok Net bir cevap -- "Nereye gideceğini bilmiyorsan hangi yoldan gittiğinin bir önemi yoktur"
:30: :30:
2 bölümünde ortak birçok yanı var
amacım iyi bir geleceğe sahip olmak ve
iş alan değil iş veren olmak
Nereye gittiğimi biliyorum açıkçası
ODTÜ başlı başına bir şehir olup ve gelecekte çok işe yarayacak istediğim bir bölüm var (E.E.M.)
İTÜde En güzel şehrin içerisinde bulunup , geleceğe yönetici yerine sistemin liderlerini yetiştiren bir bölüm var (İ.M.)
:113:
işletme mühendisliği 20 yıl öncede tek itüde vardı .çok yüksek puanla alırdı..hala tek itüde var..puanlama durmunu bilmiyorum..
endüstri müh..ile ne farkı var..hala bilmiyorum açıkcası..Ama şöyle düşünüyorum bir bölüm 20 yıldır tek bir fakultede varsa belki de o bolume ihtiyaç yoktur..yada ihtiyacı kapatacak elemanlar yetiştiren yerler vardır..endüstri muh, işletme fakulteleri gibi..
elektrik elektronik müh.secersen , eğer ilerde işveren olmak istiyorum gibi bir düşüncen varsa ,aynı zamanda bir sektörüde seçip o alanda yetişmiş olucaksın..İşletme müh..sektörel bir tercihin olmamış oluyor..mezuniyet sonrası ,başladığın iş belirler sektörünü..
bana göre ODTÜ -eem daha akıllıca...
yalnız şu var ,kişisel olarak meslek seçilmesinden yanayım üniversite değil..yani eğitimi iyi olan elektrik elektronik müh..sahip tüm üniversiteler tercih edilebilmeli..
Yorum