Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tercih yapmam gerekiyormuş

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• tercih yapmam gerekiyormuş

LGS ye girdim amacım açık öğretim fakültesinde okumaktı

bir iki kişiye sordum eylüle kadar yapmam gereken birşey yok dediler

fakat 7-17 temmuz tarihleri arasında herkes tercih belirlerken benim de tercih yapmam gerekiyormuş

çok üzgünüm ben böyle bir aptallığı nasıl yaptım?

ek tercih varmış eylül sonunda ama kontenjanlar dolmuştur

bu ilerlemiş yaşımda 1 yıl kayıp olacak şey değil
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

ikinci tercihler var aslında onu yapın kaybınız olmaz. aciktan hangi bölümü düşünüyorsunuz.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

siz PDR mezunu değilmisiniz ? hala nede açıköğretim okuyorsunuz ???

Yorum

ek tercihe kontenjan kalmaz kesin

adalet yüksek okulu
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
          siz PDR mezunu değilmisiniz ? hala nede açıköğretim okuyorsunuz ???
          hayır ben biyoloji okudum psikoloji sadece ilgi alanımdır

Yorum

öncelikle geçmiş olsun diyeyim fakat hiç okumamış bir insan değilsiniz zaten bu yüzden bu bir yıl sizi etkilemez bence . sonuçlar açıklanmadı mı ? boş yer olup olmadığını görme şansınız yok mu ?
            ego sum qui sum ...

Yorum

Ek kontenjan bekleyenlerdenim bende maalesef..

Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası

http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62

Yorum

Ah iyimser hanım,keşke bizede sorsaydınız.Bizde okuyan insanlarız,yardımcı olurduk sana.Neyse üzülmeyin,olmuş artık;şu an sadece ek tercihleri dikkatli yapmak olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
                  ek tercihe kontenjan kalmaz kesin

adalet yüksek okulu
                  başarı ile bitirirseniz hukuka da geçiş var belki hukuk da başlarsınız ne güzel olur.
                  "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Hadi ya..Kaçırdık mı.

Ben de açıköğretim yazacaktım. Diploma biriktirmek gibi amacım yok. Ama üzüldüm. Neyse ek yerleştirme de artık.

Yalnız bizim gibi daha önce lisans bitirmiş olanlar daha sonra tercih yapıyorlar diye biliyordum. Yanılıyor muyum
                    İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                    Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                      başarı ile bitirirseniz hukuka da geçiş var belki hukuk da başlarsınız ne güzel olur.
                      aynen
                      zaten amacım avukat olmak (tı)...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
                        Ah iyimser hanım,keşke bizede sorsaydınız.Bizde okuyan insanlarız,yardımcı olurduk sana.Neyse üzülmeyin,olmuş artık;şu an sadece ek tercihleri dikkatli yapmak olsun.
                        buraya sormak hiç aklıma gelmedi ayrıca hiç bir yere de sormadım ya bu kadar olmaz :tinysmile_angry2_t:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
                          öncelikle geçmiş olsun diyeyim fakat hiç okumamış bir insan değilsiniz zaten bu yüzden bu bir yıl sizi etkilemez bence . sonuçlar açıklanmadı mı ? boş yer olup olmadığını görme şansınız yok mu ?
                          eylül başında kayıt yapanlar yapacak sonra üniversiteler ösym ye boş kalan yerlerini bildirecek ve 2.tercih listeleri açıklanacakmış
                          yani şu an boş yer var mı kimse bilemez kesin kayıtlar yapılmadan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                            Hadi ya..Kaçırdık mı.

Ben de açıköğretim yazacaktım. Diploma biriktirmek gibi amacım yok. Ama üzüldüm. Neyse ek yerleştirme de artık.

Yalnız bizim gibi daha önce lisans bitirmiş olanlar daha sonra tercih yapıyorlar diye biliyordum. Yanılıyor muyum
                            sen de mi açık öğretim için tercih yapman gerektiğini bilmiyordun?

yanılıyorsun öyle bir ayrım yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gulensurat View Post
                              Ek kontenjan bekleyenlerdenim bende maalesef..
                              nereyi istiyordun

Yorum

İşleniyor...
                              X