Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tercih yapmam gerekiyormuş

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

İşte böyle kaçırılan tarihler insanları paranoyak yapıyor. Bir daha o kadar kafaya takarsınız ki böyle bir durumu, çevredekiler de ne pimpirikli insan derler bu sefer. İnşallah ek kontenjandan girersiniz.

Yorum

sorma dreamer o kadar üzgünüm ki kendime gelemiyorum
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

olur öyle şeyler. Biz de çok tercih, başvuru kaçırdık. Bunda da vardır bir hayır. Okumanın yaşı yok. Bir gayen var ve peşinden pes etmeden gitmelisin. İstedikten sonra herşeyi başarabilirsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
          hayır ben biyoloji okudum psikoloji sadece ilgi alanımdır
          Din e karşı neden alerjiniz olduğu belli oldu...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Northstar View Post
            Din e karşı neden alerjiniz olduğu belli oldu...
            ne alaka

saçmalamışsın northstar
            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

bilim her zaman üstündür .
              ego sum qui sum ...

Yorum

nereyi istiyordun
                Tarih istiyordum.

Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası

http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gulensurat View Post
                  Tarih istiyordum.
                  güzel tercih
                  ego sum qui sum ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gulensurat View Post
                    Tarih istiyordum.
                    Peki neden 2.tercihe kaldın yani ek kontenjan bekliyorum dedin de ilkinde puanın tuttuğu halde mi olmadı
                    Ben bu işleri hiç bilmiyorum aydınlatırsan sevinirim

Yorum

Peki neden 2.tercihe kaldın yani ek kontenjan bekliyorum dedin de ilkinde puanın tuttuğu halde mi olmadı
                      puanin 300dur diyelim. ama tarih de 305 istiyor. normalde birinci tercihte insanlar da fazla başvuru yapinca senin düşük puan olduğu için sistem vermiyor. ama 2. tercih ise insanlar o bölüme rağbet etmiyor haliyle böyle olunca o bölümü doldurmak isterler. bu yüzen puanı en yakın olanları artık almaya başlar. birinci tercihte çıkmayan çoğu zaman ikinci de çıkabiliyor.
                      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                        puanin 300dur diyelim. ama tarih de 305 istiyor. normalde birinci tercihte insanlar da fazla başvuru yapinca senin düşük puan olduğu için sistem vermiyor. ama 2. tercih ise insanlar o bölüme rağbet etmiyor haliyle böyle olunca o bölümü doldurmak isterler. bu yüzen puanı en yakın olanları artık almaya başlar. birinci tercihte çıkmayan çoğu zaman ikinci de çıkabiliyor.
                        Fakat burada şöyle bir durum var. Eğer birinci tercihte oluşan minimum taban puanı senin puanına eşit ve senin puanından daha düşükse yazabilirsin yüksek yerleri yazma hakkın yok..
                        Last edited by MERTMERT; 02-08-2014, 10:56 AM.

Yorum

buraya sormak hiç aklıma gelmedi ayrıca hiç bir yere de sormadım ya bu kadar olmaz :tinysmile_angry2_t:
                          Olabilir ya hepimiz hata yapıyoruz böyle konularda.Bende sınavda soruları yanlış stratejiyle çözmüş olmamla yaptım.Yapmasaydım daha avantajlı olurdum belki ama olan oldu,üzülmeyin sizde.Ek tercihleri bekleyin ve buraya da gerekeni sorun

Gerekli açıklamayı "yabancı" arkadaş tercihler konusunda en iyi şekilde açıklamış.Tabi birde şöyle birşey var.Bir yeri yazarken geçmiş senelerin sıralamasına bakıyoruz ve uçurumlar olabiliyor.Mesela 2011'de 13 binle kapatmış bölüm 2012'de 80 binle kapatmış ve 2013'te 25 binle kapatmış tekrar.Böyle uçurumlarda kötü.Sıralaması 30 bin diyelim kişinin ve bölüm 2012'de 80 binle kapattığı için tutmasının garanti olduğunu düşünüp ilk sıraya yazıyor ama sonuç 25 binle kapatmış bölüm ve kendi yazdığı da tutmadığı için sonuç hüsran.Bunu yaşayan insan gördüm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
                            Olabilir ya hepimiz hata yapıyoruz böyle konularda.Bende sınavda soruları yanlış stratejiyle çözmüş olmamla yaptım.Yapmasaydım daha avantajlı olurdum belki ama olan oldu,üzülmeyin sizde.Ek tercihleri bekleyin ve buraya da gerekeni sorun

Gerekli açıklamayı "yabancı" arkadaş tercihler konusunda en iyi şekilde açıklamış.Tabi birde şöyle birşey var.Bir yeri yazarken geçmiş senelerin sıralamasına bakıyoruz ve uçurumlar olabiliyor.Mesela 2011'de 13 binle kapatmış bölüm 2012'de 80 binle kapatmış ve 2013'te 25 binle kapatmış tekrar.Böyle uçurumlarda kötü.Sıralaması 30 bin diyelim kişinin ve bölüm 2012'de 80 binle kapattığı için tutmasının garanti olduğunu düşünüp ilk sıraya yazıyor ama sonuç 25 binle kapatmış bölüm ve kendi yazdığı da tutmadığı için sonuç hüsran.Bunu yaşayan insan gördüm.
                            kardeş bu dediklerin birinci tercih için olabilir ama ek yerleştirmede sıralamaya değil puana bakılır ..istediğin yerde araştırma yapabilirsin insanları yanıltma istersen..

Yorum

Aydınlatırım bi ara.

Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası

http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MERTMERT View Post
                                kardeş bu dediklerin birinci tercih için olabilir ama ek yerleştirmede sıralamaya değil puana bakılır ..istediğin yerde araştırma yapabilirsin insanları yanıltma istersen..
                                Ek tercihleri kastedecek birşey yazmadım.Konuda biri bahsetmis onun yolundan bir cevap.

Yorum

İşleniyor...
                                X