İşte böyle kaçırılan tarihler insanları paranoyak yapıyor. Bir daha o kadar kafaya takarsınız ki böyle bir durumu, çevredekiler de ne pimpirikli insan derler bu sefer. İnşallah ek kontenjandan girersiniz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tercih yapmam gerekiyormuş
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View Postnereyi istiyordun
Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası
http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gulensurat View PostTarih istiyordum.
Ben bu işleri hiç bilmiyorum aydınlatırsan sevinirimŞuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostPeki neden 2.tercihe kaldın yani ek kontenjan bekliyorum dedin de ilkinde puanın tuttuğu halde mi olmadı
Ben bu işleri hiç bilmiyorum aydınlatırsan sevinirim"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Postpuanin 300dur diyelim. ama tarih de 305 istiyor. normalde birinci tercihte insanlar da fazla başvuru yapinca senin düşük puan olduğu için sistem vermiyor. ama 2. tercih ise insanlar o bölüme rağbet etmiyor haliyle böyle olunca o bölümü doldurmak isterler. bu yüzen puanı en yakın olanları artık almaya başlar. birinci tercihte çıkmayan çoğu zaman ikinci de çıkabiliyor.Last edited by MERTMERT; 02-08-2014, 10:56 AM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View Postburaya sormak hiç aklıma gelmedi ayrıca hiç bir yere de sormadım ya bu kadar olmaz :tinysmile_angry2_t:
Gerekli açıklamayı "yabancı" arkadaş tercihler konusunda en iyi şekilde açıklamış.Tabi birde şöyle birşey var.Bir yeri yazarken geçmiş senelerin sıralamasına bakıyoruz ve uçurumlar olabiliyor.Mesela 2011'de 13 binle kapatmış bölüm 2012'de 80 binle kapatmış ve 2013'te 25 binle kapatmış tekrar.Böyle uçurumlarda kötü.Sıralaması 30 bin diyelim kişinin ve bölüm 2012'de 80 binle kapattığı için tutmasının garanti olduğunu düşünüp ilk sıraya yazıyor ama sonuç 25 binle kapatmış bölüm ve kendi yazdığı da tutmadığı için sonuç hüsran.Bunu yaşayan insan gördüm.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülbül View PostOlabilir ya hepimiz hata yapıyoruz böyle konularda.Bende sınavda soruları yanlış stratejiyle çözmüş olmamla yaptım.Yapmasaydım daha avantajlı olurdum belki ama olan oldu,üzülmeyin sizde.Ek tercihleri bekleyin ve buraya da gerekeni sorun
Gerekli açıklamayı "yabancı" arkadaş tercihler konusunda en iyi şekilde açıklamış.Tabi birde şöyle birşey var.Bir yeri yazarken geçmiş senelerin sıralamasına bakıyoruz ve uçurumlar olabiliyor.Mesela 2011'de 13 binle kapatmış bölüm 2012'de 80 binle kapatmış ve 2013'te 25 binle kapatmış tekrar.Böyle uçurumlarda kötü.Sıralaması 30 bin diyelim kişinin ve bölüm 2012'de 80 binle kapattığı için tutmasının garanti olduğunu düşünüp ilk sıraya yazıyor ama sonuç 25 binle kapatmış bölüm ve kendi yazdığı da tutmadığı için sonuç hüsran.Bunu yaşayan insan gördüm.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostPeki neden 2.tercihe kaldın yani ek kontenjan bekliyorum dedin de ilkinde puanın tuttuğu halde mi olmadı
Ben bu işleri hiç bilmiyorum aydınlatırsan sevinirim
Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası
http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MERTMERT View Postkardeş bu dediklerin birinci tercih için olabilir ama ek yerleştirmede sıralamaya değil puana bakılır ..istediğin yerde araştırma yapabilirsin insanları yanıltma istersen..
Yorum
Yorum