Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tercih yapmam gerekiyormuş

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: MERTMERT View Post
    Fakat burada şöyle bir durum var. Eğer birinci tercihte oluşan minimum taban puanı senin puanına eşit ve senin puanından daha düşükse yazabilirsin yüksek yerleri yazma hakkın yok..
    sistem bir 5, 10 puana bakmıyor. daha yüksek puan aralıkları otomatik seçmene izin vermiyor.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
      sistem bir 5, 10 puana bakmıyor. daha yüksek puan aralıkları otomatik seçmene izin vermiyor.
      evet evet aynen dediğin gibi sistem zaten izin vermiyor..

Yorum

bu yüzden birinin puanı 300 ise 305isteği bir bölüm ama puanin dan yüksek olduğu için vurmamazlik yapmasın. isteği seçeneği koysun kabul. görmeyen tercihler kırmızı renkli bir hata olarak gösteriyor. bu tercih kabul edilmiyor. diye. 30, 40 puan varsa fark kabul etmez.
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
          hayır ben biyoloji okudum psikoloji sadece ilgi alanımdır
          eger 4 yıllık mezunsanız , direkt geçişle neden uzaktan eğitime başvurmuyorsunuz..
          istanbul üniversitesi dahil pek çok üniversite son birkaç yılda bu şekilde bölümler açmış..Sınavsız geçişle kayıt yaptırırsınız..
          Anadolu üniversitesi de bu şekilde çok fazla bölüme alıyor..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
            Hadi ya..Kaçırdık mı.

Ben de açıköğretim yazacaktım. Diploma biriktirmek gibi amacım yok. Ama üzüldüm. Neyse ek yerleştirme de artık.

Yalnız bizim gibi daha önce lisans bitirmiş olanlar daha sonra tercih yapıyorlar diye biliyordum. Yanılıyor muyum
            sizde sınavsız 2. üniversite olanaklarını araştırabilrisiniz..
            LGS falan zor iş..istediginiz bölümler bu şekilde alınanlar arasındaysa , direkt kayıt yaptırırsınız..daha once herhangi bir lisans mezunu olmanız yeterli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aze View Post
              LGS falan zor iş..istediginiz bölümler bu şekilde alınanlar arasındaysa , direkt kayıt yaptırırsınız..daha once herhangi bir lisans mezunu olmanız yeterli
              ahhh aze ben İstanbul Üni. Fen Fakültesi Biyoloji Ön Lisans okudum bölümüm 2 yıllıktı, tam 2.yılın sonuna geldim 1-2 dersim vardı çok güzel iş buldum okulla iş birlikte gitmeyeceği için okulu boşver dedim mezun olmadım.
              Çok üzgünüm
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

ahhh aze ben İstanbul Üni. Fen Fakültesi Biyoloji Ön Lisans okudum bölümüm 2 yıllıktı, tam 2.yılın sonuna geldim 1-2 dersim vardı çok güzel iş buldum okulla iş birlikte gitmeyeceği için okulu boşver dedim mezun olmadım.
                Çok üzgünüm
                tam ilk okulda yapılan münazara şeklinde olmuş aşk mı para mı) ehe.. sende para demişsin..Olsun bence evini aileni oturmuşsan daha iyisi yoktur...Gene okuyabilirsin zaten okumanın manası artık para kazanmak hiç kimse aman doktor olup araştırma yapayım kalmamış.Doktor olayımda maaşı güzel diyor.

Yorum

tam ilk okulda yapılan münazara şeklinde olmuş aşk mı para mı) ehe.. sende para demişsin..Olsun bence evini aileni oturmuşsan daha iyisi yoktur...Gene okuyabilirsin zaten okumanın manası artık para kazanmak hiç kimse aman doktor olup araştırma yapayım kalmamış.Doktor olayımda maaşı güzel diyor.
                  çok iyi yorum
                  ego sum qui sum ...

Yorum

Çok üzgünüm
                    Olsun..okumanın yaşı yok nasılsa..yine olur

Yorum

ben çalıştım emekli oldum ikinci işimde çalışıyorum
                      neye gönül verdimse onu yaptım
                      daha bilgisayar yaygın değilken ben (1985'te) kursuna gittim, yabancı dil kursları, yüzme kursları, 10 parmak klavye kursu ...
                      şimdiki hedefim hukukçu olmak
                      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

ben çalıştım emekli oldum ikinci işimde çalışıyorum
                        neye gönül verdimse onu yaptım
                        daha bilgisayar yaygın değilken ben (1985'te) kursuna gittim, yabancı dil kursları, yüzme kursları, 10 parmak klavye kursu ...
                        şimdiki hedefim hukukçu olmak
                        şaka gibisiniz ya nerden doğuyor bu azim birazda biz alsak. sizde bu azim istek oldukça hakim de olursunuz ve şaşmam.

Yorum

şaka gibisiniz ya nerden doğuyor bu azim birazda biz alsak. sizde bu azim istek oldukça hakim de olursunuz ve şaşmam.
                          Yapacak çok şey var ve hayat çok kısa

Yorum

açık öğretim için kontenjan dolumu söz konusu değil. ek yerleştirmede gönül rahatlığıyla tercihlerinizi yapabilirsiniz.
                            Memleket mutlaka modern,medeni ve yeni olacaktır. Bizim için bu hayat davasıdır. M.Kemal ATATÜRK

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aze View Post
                              LGS ne?...Yani açılımı ne?
                              İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                              Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                                LGS ne?...Yani açılımı ne?
                                Lisans Yerleştirme abi.. Eski ÖSS gibi üniversite alım sınavı
                                ........

Yorum

İşleniyor...
                                X