Orjinal yazı sahibi: MERTMERT
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tercih yapmam gerekiyormuş
Collapse
X
-
bu yüzden birinin puanı 300 ise 305isteği bir bölüm ama puanin dan yüksek olduğu için vurmamazlik yapmasın. isteği seçeneği koysun kabul. görmeyen tercihler kırmızı renkli bir hata olarak gösteriyor. bu tercih kabul edilmiyor. diye. 30, 40 puan varsa fark kabul etmez."Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View Posthayır ben biyoloji okudum psikoloji sadece ilgi alanımdır
istanbul üniversitesi dahil pek çok üniversite son birkaç yılda bu şekilde bölümler açmış..Sınavsız geçişle kayıt yaptırırsınız..
Anadolu üniversitesi de bu şekilde çok fazla bölüme alıyor..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View PostHadi ya..Kaçırdık mı.
Ben de açıköğretim yazacaktım. Diploma biriktirmek gibi amacım yok. Ama üzüldüm. Neyse ek yerleştirme de artık.
Yalnız bizim gibi daha önce lisans bitirmiş olanlar daha sonra tercih yapıyorlar diye biliyordum. Yanılıyor muyum
LGS falan zor iş..istediginiz bölümler bu şekilde alınanlar arasındaysa , direkt kayıt yaptırırsınız..daha once herhangi bir lisans mezunu olmanız yeterli
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aze View Postsizde sınavsız 2. üniversite olanaklarını araştırabilrisiniz..
LGS falan zor iş..istediginiz bölümler bu şekilde alınanlar arasındaysa , direkt kayıt yaptırırsınız..daha once herhangi bir lisans mezunu olmanız yeterli
Çok üzgünümŞuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View Postahhh aze ben İstanbul Üni. Fen Fakültesi Biyoloji Ön Lisans okudum bölümüm 2 yıllıktı, tam 2.yılın sonuna geldim 1-2 dersim vardı çok güzel iş buldum okulla iş birlikte gitmeyeceği için okulu boşver dedim mezun olmadım.
Çok üzgünüm) ehe.. sende para demişsin..Olsun bence evini aileni oturmuşsan daha iyisi yoktur...Gene okuyabilirsin zaten okumanın manası artık para kazanmak hiç kimse aman doktor olup araştırma yapayım kalmamış.Doktor olayımda maaşı güzel diyor.
"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Posttam ilk okulda yapılan münazara şeklinde olmuş aşk mı para mı) ehe.. sende para demişsin..Olsun bence evini aileni oturmuşsan daha iyisi yoktur...Gene okuyabilirsin zaten okumanın manası artık para kazanmak hiç kimse aman doktor olup araştırma yapayım kalmamış.Doktor olayımda maaşı güzel diyor.
ego sum qui sum ...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View Postahhh aze ben İstanbul Üni. Fen Fakültesi Biyoloji Ön Lisans okudum bölümüm 2 yıllıktı, tam 2.yılın sonuna geldim 1-2 dersim vardı çok güzel iş buldum okulla iş birlikte gitmeyeceği için okulu boşver dedim mezun olmadım.
Çok üzgünüm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Posttam ilk okulda yapılan münazara şeklinde olmuş aşk mı para mı) ehe.. sende para demişsin..Olsun bence evini aileni oturmuşsan daha iyisi yoktur...Gene okuyabilirsin zaten okumanın manası artık para kazanmak hiç kimse aman doktor olup araştırma yapayım kalmamış.Doktor olayımda maaşı güzel diyor.
neye gönül verdimse onu yaptım
daha bilgisayar yaygın değilken ben (1985'te) kursuna gittim, yabancı dil kursları, yüzme kursları, 10 parmak klavye kursu ...
şimdiki hedefim hukukçu olmakŞuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View Postben çalıştım emekli oldum ikinci işimde çalışıyorum
neye gönül verdimse onu yaptım
daha bilgisayar yaygın değilken ben (1985'te) kursuna gittim, yabancı dil kursları, yüzme kursları, 10 parmak klavye kursu ...
şimdiki hedefim hukukçu olmaknerden doğuyor bu azim birazda biz alsak. sizde bu azim istek oldukça hakim de olursunuz ve şaşmam.
"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Postşaka gibisiniz yanerden doğuyor bu azim birazda biz alsak. sizde bu azim istek oldukça hakim de olursunuz ve şaşmam.
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aze View Postsizde sınavsız 2. üniversite olanaklarını araştırabilrisiniz..
LGS falan zor iş..istediginiz bölümler bu şekilde alınanlar arasındaysa , direkt kayıt yaptırırsınız..daha once herhangi bir lisans mezunu olmanız yeterliİster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
Malcolm X
Yorum
Yorum