Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tercih yapmam gerekiyormuş

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
    Lisans Yerleştirme abi.. Eski ÖSS gibi üniversite alım sınavı
    LYS demek istedi o zaman.
    Bir de DGS vardı. Şimdi LGS yazınca, ne DGS ne de LYS ye benzetemedim. Acaba bilmediğim bir sınav türü mü diye kafam karıştı.
    İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
    Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
      LYS demek istedi o zaman.
      Bir de DGS vardı. Şimdi LGS yazınca, ne DGS ne de LYS ye benzetemedim. Acaba bilmediğim bir sınav türü mü diye kafam karıştı.
      LGS yok LYS lisans yerleştirme var bir de YGS var Yüksek Öğretim Geçiş Sınavı. Bunlar eski ÖSS ve ÖYS matığında
      Bizim devlet özü değil yüzü değiştirmeyi sever ya o hesap abi Bir de TEOG var o da merkezi liseye gşriş yerleştirme sınavı..
      ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aylak View Post
        açık öğretim için kontenjan dolumu söz konusu değil. ek yerleştirmede gönül rahatlığıyla tercihlerinizi yapabilirsiniz.
        Emin misin aylak keşke öyle olsa
        Listede kontenjan var ama örneğin Eskişehir Anadolu Açık 5000, Erzurum Açık 2000 yazıyor
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
          Emin misin aylak keşke öyle olsa
          Listede kontenjan var ama örneğin Eskişehir Anadolu Açık 5000, Erzurum Açık 2000 yazıyor
          Hangi bölümü istiyorsun
          İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
          Malcolm X

Yorum

Hangi bölümü istiyorsun
            adalet yüksek okulu
            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

adalet yüksek okulu
              Oradan da HUKUK a..değil mi
              Malcolm X

Yorum

Oradan da HUKUK a..değil mi
                aynen öyle düşündüm... kısmet

Yorum

İyimser açık öğretim dersaneleri var.. İşte Karacan, İlk Umut, Murat gibi.. Onlar bu konularda çok deneyimli.. Bir tel uzaklıkta ya da gitsen bir konuşsan.. İst ya da başka büyük şehirde yaşıyorsan.. Neden diyorum bu dersanelerin tarihi AÖF kadar eski ve konuya çok hakimler.
                  ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                    İyimser açık öğretim dersaneleri var.. İşte Karacan, İlk Umut, Murat gibi.. Onlar bu konularda çok deneyimli.. Bir tel uzaklıkta ya da gitsen bir konuşsan.. İst ya da başka büyük şehirde yaşıyorsan.. Neden diyorum bu dersanelerin tarihi AÖF kadar eski ve konuya çok hakimler.
                    çok iyi fikir çok teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                      başarı ile bitirirseniz hukuka da geçiş var belki hukuk da başlarsınız ne güzel olur.
                      ciddi misin?:RpS_confused:

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                      Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

aynen öyle düşündüm... kısmet
                        Türkiye de Hukuk kalmadı ama sen bilirsin.
                        Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
                          Sende de şimşekler çaktı dimi ) bence oku okulu birincilikle bitirsen direk hukuka geçiş yapılıyor yani güzel bir artısı...
                          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
                            2 yıllık adalet yüksek okulunu bitirince Dikey Geçiş Sınavı (DGS) na giriyorsun. Tabii kolay değil o sınavı kazanıp bir hukuk fakültesine yerleşmek. adalet yüksek okulu okurken derslerine çok çalışman ve yüksek notlar alman gerekiyor.
                            aldığın notlara göre hukuk fakültesinde belki 3 ten belki de daha geriden başlaman gerekiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                              Sende de şimşekler çaktı dimi ) bence oku okulu birincilikle bitirsen direk hukuka geçiş yapılıyor yani güzel bir artısı...
                              Evet bir an caktí ve sonra yine hersey karman corman oldu:RpS_sad:

Yorum

2 yıllık adalet yüksek okulunu bitirince Dikey Geçiş Sınavı (DGS) na giriyorsun. Tabii kolay değil o sınavı kazanıp bir hukuk fakültesine yerleşmek. adalet yüksek okulu okurken derslerine çok çalışman ve yüksek notlar alman gerekiyor.
                                aldığın notlara göre hukuk fakültesinde belki 3 ten belki de daha geriden başlaman gerekiyor
                                Ders calísmayi notlari falan dert etmiyorum.benim derdim esimle.o calismama karsi.kuru ekmek yerim yine de calistirmam seni diyor.ona gore para kazanmak icin meslek sahibi olunur.tamam calismiyim ama diplomam olsun diyorum.ne gerek var ya da kampuslerde mi gezincen tarzinda konusuyor.kendisi de kimya mezunu yani uni mezunu ama anlamak istemedii zaman anlamiyir.uni'de de isyerlerinde de erkeklerin kadinlara sarkintilik yaptigini dusunuyor.bu konu icin cok tartistik.

bi de simdi oglum 2 yasinda.bi súre daha beklemek istiyorum.yine de nasil ikna olacagini bilmiyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X