Gençlerin konuşmasına kulak misafiri oldum da kopya gerçeğini hatırladım... :roll:
Kopya ben de çektim. Eksikliğim ezberimdi ve sözel dersleri, sayısaldan kopya verdiklerimden aldım.
Ama abartı şeyler değildi: yani geçmek için yapılan bi girişim (kendimi aklamak değil bu dediğim, ama gerçekten abartmadım) Tmm suçluyum: kopya çektim...
Peki ya siz?
Kopya çektiniz mi? (cevabın hayır olması beklenen bişi gelmiyor
)
Çektiyseniz NEDEN çektiniz??? Nedenleri merak ediyorum...
Sevgiler ve de Saygılarla...
Kopya ben de çektim. Eksikliğim ezberimdi ve sözel dersleri, sayısaldan kopya verdiklerimden aldım.
Ama abartı şeyler değildi: yani geçmek için yapılan bi girişim (kendimi aklamak değil bu dediğim, ama gerçekten abartmadım) Tmm suçluyum: kopya çektim...
Peki ya siz?
Kopya çektiniz mi? (cevabın hayır olması beklenen bişi gelmiyor
) Çektiyseniz NEDEN çektiniz??? Nedenleri merak ediyorum...
Sevgiler ve de Saygılarla...

Sınavda yaptığım tek şey bütün gördüklerimi arkadaşımdan kâğıdıma hiç bozmadan yazmak oldu. Sonuçlar açıklanınca ben: 90, arkadaşım 80 civarında almıştı. Sonra deliye döndü, "ya hocam ama Arrrslan (gerçi "r" leri söyleyemiyordu Allah rahmet eğlesin) hepsini benden baktı nasıl olur ya!" Fakat ben bütün hocalar tarafından ağırbaşlı, saygılı, dürüst vs... olarak bilindiğimden dolayı... Fakat hoca bana sormamıştı ondan kopya çektin mi diye. Arkadaşıma sordu "Sen ondan kopya çektin bence!" dedi. :lol: Ne yapayım ama iyi not almak istiyordum. Belki bana sorsaydı söylerdim ama.. belki
Fakat zararlı çıkan olmadı sonuçta.
ön sırada motor dersi çok iyi olan bir amca vardı o yardım etmişti.
Yorum