Kalbimde kocaman bir sevgi taşıyorum kızımın sevgisi,ve onun kalbindeki büyük sevgileri . Onun kalbindeki büyük sevgiyi öğretmEnine olan sevgisini.Dört yıl önce küçücüklerdi ve bugün ilkokuldaN mezun oldular 11 yaşındalar ve hepimiz çok üzüldük,çocuklar ve anneleri çok ağladık çünki artık sizinle ders yapamıycaklardı.Onları hep sevdiğiniz ve güleryüzlü olduğunuz için,sevgiye dayalı bir disiplin kurabildiğiniz için,arkadaşlığın ve dostluğun önemini insanları sevmenin önemini anlatabildiğiniz için,hep sosyal olup onları hiç bir faaliyetten uzak tutmadığınız için,fedakarca davranarak onlara sanatı ve sporu sevdirdiğiniz için,ailevi sorunlarda onlara destek olabildiğiniz için,hep mutlu olup onların yaşına kadar inip beraber şarkı söyleyip eğlenebildiğiniz için,bilginin önemini anlatıp her derse özen göstererek onlara derste sıkılmadan zevkle konuları anlatabildiğiniz için,kızıma doğum gününde mor rengi sevdiğini bilerek aldığınız mor kalemlik için ve evde kızımla tartıştıktan sonra ben öğretmenime gitmek istiyorum dedirte bilecek kadar ona güven verdiğiniz bir anne olarak 5 B SINIFINDAKİ 35 çocuk ve velileri adına size sonsuz ve Ta yüreğimin derinlerinden gelen minnet duygusuyla TEŞEKKÜR EDİYORUM.İnşallah sizin gibi eğitimciler hep olur bu ülkede ve inşallah çok sevdiğiniz bu çocuklarınız size hep başarı armağan ederler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YÜREKTEN BİR TEŞEKKÜR
Collapse
X
Yorum