Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HATunların ErkekLerde aRadığı ÖzellikLer??

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #16
    elbette erkekler kapımıza geliyor ama doğal olanı we harbidende olması gerekeni bu :lol:
    unutma İNSAN SEVDİKce KABULLENMEYİ OĞRENİR!!!!

    Yorum


    • #17
      daywalker45de,
      Seçeneklerin yeterli gelmedi o yüzden oy kullanamadım. Önem verdiğim özellikleri kısaca özetleyeyim; sevgi, saygı, kültür ve dürüstlük.

      Yorum


      • #18
        Sevgili pegasus senin böyle düşünmen ok güzel ama ben tanıdğım kadarıyla paraya önem veriyorlar..bugün hatta hoşalndığım kıza bu konuda ne düşündüğünü sordum ve cevabı şuydu...aşk falan yalan öenmli olan para "benim evlenceğim erkek paralı olmalı yakışıklıda olmalı bunlar olsun yeter gerisi önemli değil" diye dürüstçe söyledi.....baya sinirim bozuldu.....demek beni yakışıklıda bulmuyormuş......pegasus sende söylemiştin bana arkdaşın sana aşık olunca cinsel açıdan çekici bulmuyorum diye.....

        Yorum


        • #19
          Orjinal yazı sahibi: pegasus
          daywalker45de,
          Seçeneklerin yeterli gelmedi o yüzden oy kullanamadım. Önem verdiğim özellikleri kısaca özetleyeyim; sevgi, saygı, kültür ve dürüstlük.
          Bu dedikleriniz burDA tOplanmıyoR mu..sadece yaslanabileceği ve duygularını paylaşabileceği bi adam..
          -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

          Yorum


          • #20
            kendimizi kandırmayalım lütfen !

            hatunların erkeklerde sadece sadakat ve sevgiyi aradığını söyleyenlere sesleniyorum burda.

            o sana taptığını söyleyen kadın paran , kariyerin olmadığında seni tanırmı acaba.aslında biyerde haklılarda.yazıkki böle. önce para şan şöhret. batsın bu dünya beee
            M. YAKAR

            Yorum


            • #21
              evet HatunLar başarıya gelir yani başarılı erkeğe
              -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

              Yorum


              • #22
                O zaman sen bu konuda bu zamana kadar pek şanslı olamamışsın lionamic arkadaşım, bunu söyleyebilirim. Çünkü bunlar sanıyorum kişisel istekler ve benim için geçerli değil. Eski eşimin bırak parası bir mesleği dahi yoktu. Bahsettiğimi söylediğin konu çok farklı. O benim dostumdu ve yakışıklı değil demedim. Cinsel çekim yoktu belki dedim ama bu yakışıklılıkla alakalı değil. Üstelik yakışıklılık da görecelidir. Benim için en yakışıklı erkek sevdiğim erkektir. Bir çok kimsenin fiziksel olarak beğendiği kişiyi beğenmeyebilirim de. İlk erkek arkadaşım da öyle yakışıklı biri değildi. Sapsarı saçlı, kocaman burunlu biriydi. Daha yüzünü bile görmemiştim, arkadan konuşurken sesini duyduğumda kendine güvenli konuşması beni etkilemişti.

                Şöyle bir laf söylerler ne kadar doğrudur bilemem. Erkekler güzel buldukları kadına aşık olurlarmış, kadınlar da aşık oldukları erkekleri yakışıklı bulurlarmış. Kadınlarla olan kısmı en azından benim açımdan doğru. Bir radyo programında bana (eskiden tabi) hiç özürlü sevgiliniz oldu mu dedikjlerinde şaşırmıştım ve sonra aklıma "zeka özürlü evet" demek geldi. Demedim tabi, bir espri olarak düşünmüştüm. Ama sonra düşündüm neden olmasın. Böyle bir rüya da görmüştüm geçmişte. Bacaklarında sorunu olan birisinden hoşlanıyordum rüyamda ve onun ne kadar harika bir insan olduğunu ve ne kadar şanslı olduğumu düşünüyordum. Çünkü beni çok iyi anlıyordu, ben de onu ve mükemmel anlaşıyorduk. Sanıyorum kız arkadaşın henüz tam olgunlaşmamış. Bu yüzden böyle söylemiş olabilir. Herkesin karakteri farklı yakışıklılık ve güzellik de görecelidir ve insanı güzelleştiren de karakteridir bana göre.

                Diğer arkadaşlar da tepkili davranmışlar. Para, şöhret, güzellik, yakışıklılık gibi kriterleri ön plana çıkaran ne yazık ki tüketim toplumunun oluşturduğu değerler diye düşünüyorum. Ona bakarsanız kadınlar açısından da erkekler hep daha güzelini, popüler olanı arıyor etrafta çoğunlukla. Ama o insanlar benim beklentime cevap veremez. Bunu değerlendirme şansım var sayılır az da olsa değil mi? Belki de dünyanın en zengin insanından kötü bir kazık yedim. Sevgilim değildi ama bana prensesler gibi davranıp, sonra arkadaşıyla taciz ettiler. Bir sevgilim de yakışıklılığıyla o kadar övünüyordu ki, kendini geliştirmek için hiç uğraşmaya gerek duymuyordu ve o da benim için çok yetersiz kaldı. Zaten önemli olanlar bunlar olsaydı, dünyanın en düzgün ilişkilerini en zenginler ve mankenler, film yıldızları yaşıyor olmalıydı. Ben öyle olduğunu hiç sanmıyorum.

                Yorum


                • #23
                  başarı, para, karizma, yetenek, sevgi, saygı.....vs

                  bosuna tartışıyosunuz
                  kadınlar hepsini birarada ister herseyi ister
                  kimse aksini iddia etmesin

                  bir kadın olarak söylüyorum

                  Yorum


                  • #24
                    benCe her ZamanıN kadınLarını çekeN bi şeY varDır bu belKİ dE onların Özelliği ne Buluyorsun o adamda DEdikleriNde genelDe tek yanıt gEliyoR
                    -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

                    Yorum


                    • #25
                      benCe her ZamanıN kadınLarını çekeN bi şeY varDır bu belKİ dE onların Özelliği ne Buluyorsun o adamda DEdikleriNde genelDe tek yanıt gEliyoR
                      -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

                      Yorum


                      • #26
                        ya burDa olmaZ ama neFret EdiYoruM o zengin AdamLarın arabasıNdan İniP yüzüMe mal mal bakaN kıZlardan sonRa da her neise biz yine kenDimiZi kanDıralım kadınların erkeklerde aradığı özellik sadakat güven.. diye
                        -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

                        Yorum


                        • #27
                          daywalker45de sana 3 soru sormak istiyorum.

                          1. klavyende bir bozukluk mu var, harflerin bir kismi buyuk bir kismi kücük cikiyor?
                          2. butun kadinlar derken verdigin sayinin farkindasin sanirim, bu kadar cok kadini tanidigini mi dusunuyorsun boyle bir genelleme yapmak icin? 3.yoksa sen sadece para duskunu olan bir kac geri zekali ile karsilastin da butun kadinlari mi oyle saniyorsun?


                          Biz burada bir bayana neden kocandan dayak yemeye dayaniyorsun birak git sikayet et dedigimizde " aa siz yoksa dayak yemiyor musun, anaaa giz yoksa herkes dayak yemiyomu kocasindan" diye soka girmisti, zavalli butun kadinlar nasil olsa dayak yiyor diye dayanirmis bu eziyete. Uyaninca kocasinin eve sarhos geldigi bir gun adami hastanelik edip kendine yeni bir hayat kurmustu.

                          nacizane tavsiyem butun kadinlara para duskunu damgasini vurmak yerine, degerli olan kesimi de gor belki hayatin degisir.

                          Yorum


                          • #28
                            daywalker45

                            "benCe her ZamanıN kadınLarını çekeN bi şeY varDır bu belKİ dE onların Özelliği ne Buluyorsun o adamda DEdikleriNde genelDe tek yanıt gEliyoR"


                            Arkadaşım bu sözlerini okuduğumda "ah evet arkadaşımız bulmuş" demiştim. Çünkü bunun cevabının sevgi olduğunu düşünüp, senin de onu anlatmaya çalıştığını sanmıştım. Ama çok zorluklar, yönlendirmeler var ve kartanesinin dediklerine katılmamamk mümkün değil. Hep tek bir yönden bakıyoruz, kadın, erkek... Nasıl yetiştirildiysek öyle bakıyoruz ve böçyle olduğu için hep aynı şikayetleri ve hep aynı istekleri tekrar edip duruyoruz. Bunun bize faydası yok.... Kadın erkekten ne istiyor, erkek kadından ne istiyor* Bu tek taraflı yapılan bir hata değil. Üstelik sadece bizim yaptığımız bir hata değil. Topluca bu hataya düşüyoruz. O zaman durumu kendimizle ilgili olanı anlayabilmek için, önce yaşadığımız toplumun gerçeği olarak da görüp değerlendirmemiz gerekiyor. Kadın nasıl yetiştiriliyor, erkek nasıl yetiştiriliyor ve kadın erkek ilişkisinde geçerli kriterler neler ve doğrular mı? Bunların değerlendirmesini doğru yaptıktan sonra, araştırıp okuduktan sonra, kadın şunu ister, erkek bunu ister diye bir kalıba ihtiyacımız da kalmaz zaten. Her insan değerlidir ve bu değeri biz ancak edindiğimiz değerler ölçüsünde değerlendirebiliriz.

                            Yorum


                            • #29
                              En son şık desem....

                              Yorum


                              • #30
                                Bu genellemelere çok gıcık oluyorum. :evil: :x
                                Kadınlar erkekte ne ararmış??? Hangi kadın, hangi erkekte?? Ayşe paylaşım istiyor, fatma birazcık rahatlık için para.... Neden insanları bu kalıplama merakı?? Hazır cevap yok dostlar. Keşfetmek için biraz çaba gösterin çevrenizdeki kadınları.. Böyle toplumsal paradigmalarlarla (para, kariyer, paylaşım vs) zaten bildiğinizi varsayarsanız onları, bulduğunuz sadece kendi yansımanızdır.Kadınların hepsi ayrı bir dünya keşfedilecek ve maalesef hayat çok kısa : Bir tanesini keşfedebilseniz bile tüm bir hayatı doldurur zaten

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X