Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HATunların ErkekLerde aRadığı ÖzellikLer??

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #61
    "Yine beni güldürdün paranomanyak şövalye, eminim sana şövalye dememize sinirlenenler de oluyordur ama boşver"

    aman kim ne derse desin boşverrrr. tanıdıklarımıza olduğunca içten olan güzel lakaplar takıyoruz; sinirlenmece, gücenmece yok (herkeşe). :lol:

    "dengeli, sağlıklı bir ilişki karşılıklı çaba ve bilinç gerektirir derken hep lafta kalıyor sanki."

    çok doğru ama şu acemi halimde bile bööle bişeyin olamayacağını görebiliyorum. Hani iki taraf evlendiği zaman böyle birşeyi konuşup anlaşsa da sonradan sonraya işler dengeye geliyor, yani biri birine karışıyor.

    Mutlu evlilik (kavgasız, gürültüsüz olanı) sanırım bir tarafın hep "Evet canım" demesiyle oluyor. :lol: Hani ya kılıbık erkek modu ya da hayattan bezmeye meyilli, kocasının sözünden çıkmayan bayan.

    Ama evlenmeyin gitsin derim ben. Ben şööle bir ilerisine baktım da: CIIK, evlenmem gibi. (gerçi bööle dediğime bakmayın :lol: )

    daywalker45de;
    "arkadaşlaR ilginiZe teşekkürlEr işTe insan bazı şeyleri yakınlarınlA paylaşamıyoR ama burDa kendindeN bile sakladığI düşünceleriNİ rahatÇa açıklayabiliyoR yaNİ sizleR benİm psikoloĞumsunuZ sanaL alemDe gerçektE muhabbeT ettiğiM psikloga bilE bazeN anlatamıyoruM her ne İsE ..
    "
    süper bir çözüm. Aynen dediğin gibi kendinden sakladığın bile burda oluyor. Saf düşüncelerin!!!

    Bence bu psikologların bir yöntemi olmalı. Hani rahatsızlığı olan hastaları internet sitesinde buluşturacak. Uzmanların fikrini öğrenmek isterim bu konuda.

    Yorum


    • #62
      "çok doğru ama şu acemi halimde bile bööle bişeyin olamayacağını görebiliyorum. Hani iki taraf evlendiği zaman böyle birşeyi konuşup anlaşsa da sonradan sonraya işler dengeye geliyor, yani biri birine karışıyor.

      Mutlu evlilik (kavgasız, gürültüsüz olanı) sanırım bir tarafın hep "Evet canım" demesiyle oluyor. Hani ya kılıbık erkek modu ya da hayattan bezmeye meyilli, kocasının sözünden çıkmayan bayan.

      Ama evlenmeyin gitsin derim ben. Ben şööle bir ilerisine baktım da: CIIK, evlenmem gibi. (gerçi bööle dediğime bakmayın ) "

      Aman paranomanyak şövalye ve diğer gençler ve genç hisseden bekarlar, sakın yanlış anlaşılmasın. Amacım karamsar bir tablo çizmek değil. Tam tersine mutlu beraberliklerinizin haberleriyle çok sevineceğim. Ben genel olarak bir iki gördüğüm şeyi söyledim. Bunu da umutsuzluk aşılamak için asla söylemedim. Umut hepimiz için var. Sadece genel olanları söylemeye çalıştım kendimce, ki genel olan asla özelle, yani kşiyle, yani bizle aynı değildir. Kavram olarak bile farklılar baksanıza. Genel, özel...Kavga vs elbette olacaktır, ama bunlar tatlı ve sonuçta yapıcılığa giderse işte güzel olan o. Kimseye umutsuzluk deği tam tersine umut vermek isterim. Yaşam monoton değildir ve hiçbir şey o kadar kolay ve tek düze değildir. Öyle olsaydı zaten çok sıkıcı olurdu...Güzel paylaşım ve yaşam isteğini hiçbir zaman yitirmeyelim. Yitirirsek işte asıl bu bizim sonumuz olur...

      Yorum


      • #63
        en başta para eğer yer zaman mekan üçlemesi yerinde gittiği gibi bide üstüne doğru kişi izlenimi de uyarsa paranın oranı belki bi kaç yıl ileri plana atılabilr...herkesin karakteri farklıdır dolayısıyla seviceği adam kişiliğide aradığı adamda

        Yorum


        • #64
          "Amacım karamsar bir tablo çizmek değil."

          Senin dediğini dinledim yıldız pegasus da benim bu düşünceme gelmemi sağlayan asıl sebep sen değilsin.

          Şu anda etrafımdaki kişilerden ayrılık haberleri duyuyorum. Mademe ayrılacaklar niye evlendiler dedim kendi kendime. Hadi frekansları tutmadı desem. Yok o da değil!

          İnsanların genel karakter yapısı; hani benciliz ya.

          Canım cicim ayları bitince herşey değişiyor ben bunu farkettim.

          Bu olayı çook düşündüm de artık düşünmüyorum. 8) 8) 8) Yıldız pegasus boşverrrr. Kaderimizde ne varsa oyuz. Birşeyleri çok düşünmek de zarar verir.

          Ama pişmanlık duymana gerek yok. İnan böyle düşünmemin sebebi sen değilsin. Yani beni bu hale sen itmedin!!!

          Yorum


          • #65
            "Ama pişmanlık duymana gerek yok. İnan böyle düşünmemin sebebi sen değilsin. Yani beni bu hale sen itmedin!!! "

            Buna sevindim paranomanyak şövalye. Hayır sadece düşünmekle çözümlenecek şeyler değil, elbette deneyimlemek lazım. Ancak hataların ne olabileceği konusunda düşünmek de insanı geliştiriyor. Tabi insanların başta ideal davranmaları ve farklı görünmeleri de var. Ayrıca evliliği yürütmek için karşılıklı çabanın olmasında karşımızdakinin de bu bilinçte olmasa bile çözüm arayışı içinde olabilecek biri olması gerekiyor. Her problemde pes edip, çözüm aramayan biri evliliği nasıl sürdürsün. Ya da tek taraflı çaba ne sağlar, hiçbir şey...

            Deneyimlemeden anlamak zor, o zaman böyle bir şey yaşadığımızda bakalım, ne sorunlar yaşanıyor, nasıl çözülebilir. Mutlu ve sağlıklı bir evliliğin gerekleri nelerdir. Öncelikle o sorumluluğun bilinci ve olgunluk gerekir sanıyorum. Bir de çevre ya da geçmiş deneyimler önyargı yerine, alınacak dersler olarak değerlendirilebilirse, daha akıllıca olur herhalde. Çevrendeki olaylar seni olumsuz etkilemesin. Bu aralar duygularımdan dolayı, düşüncelerim değişiyor gibi ama asıl düşüncelerim gelişiyor genelde. Korkular azaldıkça ve duyguların etkisi geçtikçe tabi...Gözün korkmasın sakın...

            Yorum


            • #66
              "Ancak hataların ne olabileceği konusunda düşünmek de insanı geliştiriyor."

              Bunu çok güzel yapıyordum veya yaptığımı zannediyordum. (Hangisi olduğu önemli değil). Gelgelelim bir anda herşeyi inceden inceye düşünür olduğumu farkettim. Sanki tüm varyasyonları (olasılıkları) döken bir bilgisayar oldum. Amma; bilgisayarımın özellikleri düşüktü ve kaldırmaz oldu o düşünmeyi.

              Bir ara durdurdum filmimi ve ne yapıyorum ben dedim; En iyisi düşünmemekti,... Hani bırak akışına, hani al vitesi boşa...

              "Çevrendeki olaylar seni olumsuz etkilemesin."

              gerçekten evlilikten korkuyorum. Mutsuz olacağıma inanır oldum. Yani mutlu bir evlilik genelde göremiyorum. hep ayrılık haberleri duyuyorum;

              Ama bir tane güzel bir evlilik gördüm. Allah bozmasın die, ara sıra aklıma geldiğinde, yürekten dua ederim o kişilere.

              Eğitimli kişiler, birbirini düşünen insanlık (en önemlisi), güç (para, günümüzde önemli artık),saygı,sevgi...

              Bu bahsettiğim ailede bunlar var. Ve sanırım mutluluğun genel anahtarı.

              Herşeyim akışında ve hissediyorum ki birşeyler iyiye doğru gidecek. Mutluyum; o zaman sorun yok!!! Yani beni takmayın. Düşüncelerimin gelip geçici olduğunun inancındayım.

              Sevgilerle ve de saygılarla...

              Yorum


              • #67
                ""Ancak hataların ne olabileceği konusunda düşünmek de insanı geliştiriyor."

                Bunu çok güzel yapıyordum veya yaptığımı zannediyordum. (Hangisi olduğu önemli değil). Gelgelelim bir anda herşeyi inceden inceye düşünür olduğumu farkettim. Sanki tüm varyasyonları (olasılıkları) döken bir bilgisayar oldum. Amma; bilgisayarımın özellikleri düşüktü ve kaldırmaz oldu o düşünmeyi. "

                Aman paranomanyak şövalye, elbette gereğinden fazla düşünme. Düşünmek yetmediği gibi, uygulama da tek kişiye bağlı olamıyor bu konuda. Ben genelde yeri geldiğinde ve problem yaşadığımda düşünüyorum. Bir problem yaşadığımda analiz etmeye çalışıyorum. Ben ne hata yapıyorum, o ne hata yapıyor...Tabi bu analizin işe yaraması için karşılıklı bunu paylaştıktan sonra, yine karşılıklı çaba gerekiyor. Yani sırf düşünmekle olacak iş değil .

                Yorum


                • #68
                  ya arkadaşlaR benCe artık aile yapımıZa sahip çıkmalıyıZ yani türk aile yapısı falaN amA bu medya yolu ile bozuluyoR giBİ artık aile bi çalışma yada bu hayatta kalmak içiin parasal destek gibi bi şey olmuş..
                  meselA evleneceğiM kız çalışıyo mu laN sana ne çalışıyo çalışmıyo taM bi kıZ beğendim kızıN ailesi fakiR laN sana Ne ben sevdim ben hoşlandım bi de sanki dalgasına evleniyorlar genelde ünlüler aleminde kendin git ne yaparsan yap gizli gizli. ben aileyi neden kurmak istiyorum bunu sormak lazım ama artık dürtülerimiz işin içinde tam kız beğeniyorsun kız güzel değil diyorlar ya sizin de size ne ben beğendim ya biz neden aile kurup evleniyoruz sadece karşımızdakini beğendiğimiz için mi
                  -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

                  Yorum


                  • #69
                    merhaba.daha dun katildim bu forma..ve bir isra guzel mesajlarla karislastim ve hemen sizlere katilmak karari verdim.kendim calisiyorum,ve butun sirkette baylar bir,bayanlar da bir oturdugu halde ,bana guzel ve belki de akli yerindedir soyleyebilecegim ve hanim oda arkadasi nasip oldu....bir sey sordum ondan:kadinlar daha cok,"cok guzelsin" sozunden mi,yoksa sen "cok akilisin" sozunden mi hoslanirlar?...bayan katilimcilardan ricam bana delilli bir cevapla yazarmisiniz ...hem kadinlara hep iltifat etmek mecburiyetimiz mi var?

                    Yorum


                    • #70
                      SADAKATTTTTTT

                      SADAKATTTTTTT

                      SADAKATTTTTTT :lol: :lol: :lol:

                      DÜRÜST OLSUN,SAMİMİ OLSUN,İÇTEN OLSUN BİDE ÇOK SEVSİNNN

                      EEE DAHA NE OLSUNNNNNNNNNN

                      Yorum


                      • #71
                        önce sevgi, sonra saygı,ve sadakat isteriz.Anlayışta lazım, birazda para...

                        Yorum


                        • #72
                          buldunuz mu peKi?
                          -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

                          Yorum


                          • #73
                            ben erkekte anlayış , yakışıklılık , güzel bir iş ve sadakat ararım ama bana aşık olmasını istemem ....AMAAAAAAAAAAAAAAAA erkeklerimiz sağolsun bu özellikleri "iş hariç" çok çabuk kaybettiklerinden dolayı (hatta bazıları bulamayadabiliyor) bayanların sadece PARASINA bakmasına sebep oluyor özellikle son 3-4 senedir...nasılsa bütün erkekler aynı sevenide sevmeyinide bari paralı olanı beyenelimde rahat edelim düşüncesi ağır basıyor...

                            Yorum


                            • #74
                              bunun çok iğrenç bi düşünce olduğunu sana ben söylesem dostum. dost acı söyler ya :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

                              Yorum


                              • #75
                                durususade sana hayran kaldım bu kadar açık yüreklilik vede aşk bile istememe.peki sen buldun mu bu isteklerini anlayış , yakışıklılık , güzel bir iş ve sadakat vede sana aşık olmayan birini??
                                -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X