Bi ilişkide max. yas farkı ne kadar olmalıdır size göre? Marjinal misinizdir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aranızdaki yaş farkı limitiniz nedir?
Collapse
X
-
18'den küçük olmamalı diosun yani 15 cok da fazla deil aslında. ben daha cok 20 ve üstünü kabul edenler var mı onu merak ediorum.Devlet, bütün soğuk canavarların en soğuk olanıdır. Yalan söyleyişi de buz gibidir ve şu yalan dökülür dudaklarından: ''Ben Devletim Halkın Ta Kendisiyim''. -Nietzsche
-
Orjinal yazı sahibi: omenYetim ve öksüz ise kabul edebilir belki. Kendisinden 20 yaş büyük birisini anne veya babası yerine koyabilir en fazla.Devlet, bütün soğuk canavarların en soğuk olanıdır. Yalan söyleyişi de buz gibidir ve şu yalan dökülür dudaklarından: ''Ben Devletim Halkın Ta Kendisiyim''. -Nietzsche
Yorum
-
evet o yaş aralığında bir kadın ve aslına bakarsanız bunda şaşılabilecek birşey günümüz itibariyle yok. çevremizde birden fazla ilişki sayabilirim bu şekilde olan ve yaşayanlar özgürce mutlu olduğunu söylüyorsa bir yanlışlık yok diye düşünüyorum
yine de sormak isterim siz neden şaşırdınız?evet bipolarım
sen de gelsene&yazsana, yazmazsan da...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: __mSy__ View Postevet o yaş aralığında bir kadın ve aslına bakarsanız bunda şaşılabilecek birşey günümüz itibariyle yok. çevremizde birden fazla ilişki sayabilirim bu şekilde olan ve yaşayanlar özgürce mutlu olduğunu söylüyorsa bir yanlışlık yok diye düşünüyorum
yine de sormak isterim siz neden şaşırdınız?
Yorum
-
anlıyorum. yaşadığım ilişkiyi gördüğüm örneklerle "işte doğru" demem kimseye. hani derler ya zevk ve tercihler tartışılmaz diye, benimki de öyle birşey işte.
altını çizmek istediğim nokta şu ki yaş farkı problem değil
yaşasın halkların sevgililiğievet bipolarım
sen de gelsene&yazsana, yazmazsan da...
Yorum
-
İki kişi birbirini sevdikten sonra yaş farkı mühim değildir.Ama İnsanlık tarihinde genel olarak kabul görmüş durum erkeğin yaşca büyük olması.5-10-15yaş kadar büyük olması kabul edilebilir sınrılar içinde.Kendinden küçük bir erkekle beraber olmak isteyen bir kadın olduğunu sanmıyorum.Ben de şahsen kendimden 10 yaş küçük bir bayanla daha iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Yorum
-
Erkeklerin belli bir yaştan sonra kuracağı bir cümle bu 10 yaş kücük bayan isterim demek.15-20 yaş kücük bir bayana 40 yaşında bir erkek diyelim.Erkek büyük ihtimal evlenmiş ayrılmış, fiziksel acıdan cökmeye başlamış genc bir kızın duygularıyla nasıl başedecek,egolarıyla nasıl başedecek her yönden sağlıksız.Sussak ölüm, konuşsak intihar...
Yorum
-
alt sınır : 20
üst sınır: yaşıtım omalı
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
Yorum