Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aranızdaki yaş farkı limitiniz nedir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• arkadaşlarım için yaş sınırı yoktur,5 yaşında da arkadaşım var 5o yaşında da hatta bir kediyle bir köpekle bile arkadaş olmuşluğum vardır,arkadaş arkadaşlık sınırında kalır,ama evlikikte uyum ne yaşa bakar ne başa,ne çevreye ne zenginliğe fakirliğe,ne eğitime ne elitliğe...birçok seyin birden uyumunu ve birçok şeye birden saygıyı gerektirir,çok komplikedir,genelleme yapmak mümkün değildir,ne çıkarsa yani...süprizdir.
    Yasli ormanin Ulu cinari dediki: Bizimle savasmaya gelen baltalari yenerdik yenmesine de saplari bizden olmasaydi...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yasi View Post
      Cok büyük yaş farkları aşk olmaz o adı başka birşey olur.

bencede onun adı kadının yada erkeğin parasını yemek olur ....

Yorum

• bence aradaki yaş farkı en fazla 5 yaş filan olmalı ama eskiden farklıymış erkek büyük olunca pek problem olmuyor muş. dedem ile ananem arasında 20 yaş filan var mesela. ama şimdilerde olay yaş farkı da değil ki anasını satayım. fedekarlık yapacak adam/kadın bulmak önemli.
        Bir elde şarap bir elde kuran, Bir helaldir işimiz bir haram, Şu yarım yamalak dünyada , Ne tam kafiriz ne tam müslüman.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
          Ben her ikisini de yaşadım canım iki durumda da sorun çıkacaksa çıkıyor. Kız küçükse kaprisi, huysuzluğu neye kızdığı belli olmuyor bulmaca çözer gibi acaba ben buna yine ne yaptım diyosun , hiç çekilmez!! Büyükse bu tür Kızsal rekfleksler vermiyor ama beni yönlendirmeye kalkıyor.. Her iki durumda da dediğime varıyoruz , nüfus kağıdında yazana değil bana yaşattığına bakarım. Soruna gelirsek ben hangi zaman yaşı takmışım ki?? Bu tür tabularım yoktur
          Haklısın ilişkilerde kafa yaşa çok önemli. Sanırım ben de yaştan ziyade olgunluğuna bakardım ama kendimden küçük birisiyle asla istemezdim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: eylülbasak
            Bence 4 ideal; 5-6 yaş da olabilir en fazla yanii
            Bir an önce birini bul evlen Yoksa geciktirirsen kel topal demeden seçim hakkın kalmadan evlenmek zorunda kalırsın
            ........

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
              Haklısın ilişkilerde kafa yaşa çok önemli. Sanırım ben de yaştan ziyade olgunluğuna bakardım ama kendimden küçük birisiyle asla istemezdim.
              Senden küçüğü sidikli çocuk olur daa..!! Sen daha çocuksun sümüklü
              ........

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: eylülbasak
                Ben daha kücüğüm
                Takılıyorum , ciddiye alma
                ........

Yorum

Senden küçüğü sidikli çocuk olur daa..!! Sen daha çocuksun sümüklü
                  Beni sinir etmeyi sevdiğini düşünüyorum.

Neyse....

Yorum

Beni sinir etmeyi sevdiğini düşünüyorum.

Neyse....
                    Evet Seni seviyorum
                    ........

Yorum

Evet Seni seviyorum
                      Gıcık etmesene , sümüklüymüş sen kendine bak kıllı

Yorum

Gıcık etmesene , sümüklüymüş sen kendine bak kıllı
                        He kıllıyım Zaten hayvan adamım diyorum
                        ........

Yorum

He kıllıyım Zaten hayvan adamım diyorum
                          Bak yahu yine güldürdün.

Öfkenin tadını bile çıkartamadım

Yorum

• En sevdiğin parçayla elimde çiçekler önünde eğiliyorum öğretmenim Öğretmenler günün kutlu olsun..

Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
                            Bak yahu yine güldürdün.

Öfkenin tadını bile çıkartamadım
                            ........

Yorum

• Güzel bir konu. Bir erkek olarak, aramızdaki yaş farkının 8 olmasını isterim, ki bunu bile istemeyen çok sayıda kız var. Max. 12 yaş küçüğümle olabilirim.
                              Orjinal yazı sahibi: sevdalina View Post
                              Bi ilişkide max. yas farkı ne kadar olmalıdır size göre? Marjinal misinizdir?

Yorum

• Bence de yası sorun etmeyin.kafa olarak " reşit" olmuşsa sorun yok.
                                Ama sahsen 5 yas kücuk biri sayesinde benden kücüklerin ablasi olarak kalmaya karar verdim.hatta bu ablalik cogu zaman +5 e kadar gecerli olmustu bekarligimda.

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                                Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

İşleniyor...
                                X