arkadaşlarım için yaş sınırı yoktur,5 yaşında da arkadaşım var 5o yaşında da hatta bir kediyle bir köpekle bile arkadaş olmuşluğum vardır,arkadaş arkadaşlık sınırında kalır,ama evlikikte uyum ne yaşa bakar ne başa,ne çevreye ne zenginliğe fakirliğe,ne eğitime ne elitliğe...birçok seyin birden uyumunu ve birçok şeye birden saygıyı gerektirir,çok komplikedir,genelleme yapmak mümkün değildir,ne çıkarsa yani...süprizdir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aranızdaki yaş farkı limitiniz nedir?
Collapse
X
-
bence aradaki yaş farkı en fazla 5 yaş filan olmalı ama eskiden farklıymış erkek büyük olunca pek problem olmuyor muş. dedem ile ananem arasında 20 yaş filan var mesela. ama şimdilerde olay yaş farkı da değil ki anasını satayım. fedekarlık yapacak adam/kadın bulmak önemli.Bir elde şarap bir elde kuran, Bir helaldir işimiz bir haram, Şu yarım yamalak dünyada , Ne tam kafiriz ne tam müslüman.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View PostBen her ikisini de yaşadım canım iki durumda da sorun çıkacaksa çıkıyor. Kız küçükse kaprisi, huysuzluğu neye kızdığı belli olmuyor bulmaca çözer gibi acaba ben buna yine ne yaptım diyosun , hiç çekilmez!! Büyükse bu tür Kızsal rekfleksler vermiyor ama beni yönlendirmeye kalkıyor.. Her iki durumda da dediğime varıyoruz , nüfus kağıdında yazana değil bana yaşattığına bakarım. Soruna gelirsek ben hangi zaman yaşı takmışım ki?? Bu tür tabularım yoktur
Yorum
-
-
Yorum