Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nişanllığım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Evet doğru söylüyorsunuz..her gün yunus peygamberin balığın karnındayken oku.duğu duayı okuyorum lailahe illa ente subhaneke inni kuntu minnezzalimin Allahım zalimlerin şerrinden sana sığınırım...Herkes kendi yaşantısına göre insan arıyor ben onlara onlarda bana uymadı

Yorum

Keşke bende dua edebilsem namaz kılabilsem birşeyler beni frenliyor sanki canım hiç bişey istemiyor ölesiye bir şokk olmuşum sanki nereden dalı tutsam elimde kalıyor sanki lanetlenmişim gibiyim y aw
      İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
      hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
      anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

bende nişanlıyım ben nişanlımdan 1 gram altın istemedim ailemde diretmedi illa birsey olacak diye böyle bi durum bi arkadasımın basna da geldi çok zıt mevzular ya ne kadar gerekisz. ailelerin söyle düüşünmesi lazım " kızım mutluysa eşi ona sadıksa ne gerek var altına " yani ben kuyumcuda calısıyorum arkadasım altının gramı olmuş 95 lira allah askına ne bileziği ne takısı ne altını yaaa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eLSa35 View Post
          bende nişanlıyım ben nişanlımdan 1 gram altın istemedim ailemde diretmedi illa birsey olacak diye böyle bi durum bi arkadasımın basna da geldi çok zıt mevzular ya ne kadar gerekisz. ailelerin söyle düüşünmesi lazım " kızım mutluysa eşi ona sadıksa ne gerek var altına " yani ben kuyumcuda calısıyorum arkadasım altının gramı olmuş 95 lira allah askına ne bileziği ne takısı ne altını yaaa
          Tebrikler kardeşim üstelik işsiz güçsüz olsam altına eyvallah diyecem ama çok şükür saygın öğretmenlik gibi bir mesleğim var..Siz siz olun nişanlınızın arkasında durun anne baba bir yere kadar çünkü siz topluma ayrı bir birey olarak katılacaksınız ben hep bunları anlattım ama dinlemediler beni o kadar da çok güvenmiştim ki kıza ...benim aldığımda 102 lira idi..neymiş şan şerefmiş lan biz bütçemize göre takınca afedersiniz şerefsiz mi oluyoruz...O insanlar eğip bükeceği insanı arıyorlardı..Kemal Sunal ın şaşkın Damat filmi varya aynı onun gibi ..Ben kızınızı alıyorsam size eğilip bükülmem mi gerek ...Ben bu dünyaya yaşantımı başkalarının yaşantısına göre ayarlamak için mi geldim..Saygı duyarım ama belli bir yere kadar huzurumun bozulacağını anlarsam o saygı da kalmaz..Kız kaybetti diyorum ben hep çünkü bu sorunu onlar hep yaşayacak ve yaşatacak ve kız daha ne nişanlılardan ayrılacak ya da boşanıp ayrılacak bilmiyorum...Ya bir baba hiç şöyle dermi sorunlarını kayınvalidenle çözecen kızımı üzmeyecen ne sorunun olursa kayınvalidene anlat çünkü kızım sınava hazırlanıyor..Peki siz kızı verirken sınava hazırlandığını bilmiyor muydunuz?

Yorum

ben hep diyorum ne kadar az borçla evlenirsek o kadar kardayız yani.. bu insanlar dengesiz yemin ederim uuff çok sinirlendim suan ! şan söhret adamlıkla olur şanı şerefi söhreti 2 madene yükleyen insanlardan ne hayır gelcek Allah aşkına herseyin hayırlısı dicez artık kimse istemez kimse üzülsünde işte yaşıyoruz bişiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selbst View Post
              Keşke bende dua edebilsem namaz kılabilsem birşeyler beni frenliyor sanki canım hiç bişey istemiyor ölesiye bir şokk olmuşum sanki nereden dalı tutsam elimde kalıyor sanki lanetlenmişim gibiyim y aw
              Olur inşallah be kardeşim yeis(ümitsizlik) yoktur dinimizde niyet et Allaha sığın Mevlana ya adamın biri sormuş yahu demiş sen hırıstiyana da yahudiye de mecusiye de gel diyorsun ..Adam Allah ı inkar ediyor sen yine gel diyorsun bu nasıl iş demiş..Mevlana cevaplamış o halde sen de gel demiş...Allah merhamet ve izzet sahibidir..Sözlerim sana değil niyet et dön kabeye bağla ellerini Allahu ekber de ..bu kadar basit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eLSa35 View Post
                ben hep diyorum ne kadar az borçla evlenirsek o kadar kardayız yani.. bu insanlar dengesiz yemin ederim uuff çok sinirlendim suan ! şan söhret adamlıkla olur şanı şerefi söhreti 2 madene yükleyen insanlardan ne hayır gelcek Allah aşkına herseyin hayırlısı dicez artık kimse istemez kimse üzülsünde işte yaşıyoruz bişiler
                o kadar bilmez insanlardı ki ben annesine küçük hediyeler alıyordum mesela 10 liralık eşarp falan bana aman oğlum masref etme düğün yapacan diyordu ben de kıza dedimki annen benim on lirayı masraf olarak görüyo ama ben takı almak için bankadan kredi çektip 1.5 milyara yakın faiz ödeyecem bu masraf değil mi? üstelik faizle bana yuva kurdurmaya kalkışıyo,,,Şu mantığa bakın yahu...10 lira masraf 1.5 milyar ise masraf değil ve hala ödüyorum o faizi bankaya maalesef..yanlış anlamayın kardeşim ben de hep sizin düşüncelerinize sahip biri çıksın diye bekledim ama olmadı kızın bana söylediği benim takıda gözüm falan yok ama annem istiyor diyordu..sonradan bende genç bir kızım bazı şeylerden hevesimi almam gerek dedi ...tamam amenna ama şartlara göre hareket etmek gerek daha bu gün anlattım sınıfımdaki çocuklara ihtiyaçlar isteklerden önce gelir ve bütçeye göre hareket etmek gerekir üstelik bunlar 1. sınıf çocuğu....Eskiden kızlar erkek annesinden çekiniyorlardı şimdi bu korku erkerlere geçti çünkü oğlunun yanına gidemeyen anne çocuk bakma ile kızının yanına yerleşiyor malesef yani tamam akrabalık güzeldir iyidir de akraban düzgün olursa iyidir herşeye karışan bir insanı kimse istemez sanırım

Yorum

üstat bune ya allah kurtarmış yeminle seni ya 2 insan birbirini seviyorsa senin düzgün bir işin varsa bir evi geçindirecek kadar e düğünüde yaparım demıssın cok enteresan ya böyle bir sacmalık varmı ya Valla iyi kurtulmussun . sana diyim

Yorum

inanamıyorum ya şu işe bak. Allah kurtarmış gerçekten geçmiş olsun. kızın takıda gözü yok anasının var hey Allahım sanki kendi evleniyo.. Bizim milletin düğünlerde bilezik, takı, set, tektaş vs. istekleri bitmeeeezzz

Yorum

İşleniyor...
                    X