Evet doğru söylüyorsunuz..her gün yunus peygamberin balığın karnındayken oku.duğu duayı okuyorum lailahe illa ente subhaneke inni kuntu minnezzalimin Allahım zalimlerin şerrinden sana sığınırım...Herkes kendi yaşantısına göre insan arıyor ben onlara onlarda bana uymadı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nişanllığım
Collapse
X
-
Keşke bende dua edebilsem namaz kılabilsem birşeyler beni frenliyor sanki canım hiç bişey istemiyor ölesiye bir şokk olmuşum sanki nereden dalı tutsam elimde kalıyor sanki lanetlenmişim gibiyim y awİşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....
Yorum
-
bende nişanlıyım ben nişanlımdan 1 gram altın istemedim ailemde diretmedi illa birsey olacak diye böyle bi durum bi arkadasımın basna da geldi çok zıt mevzular ya ne kadar gerekisz. ailelerin söyle düüşünmesi lazım " kızım mutluysa eşi ona sadıksa ne gerek var altına " yani ben kuyumcuda calısıyorum arkadasım altının gramı olmuş 95 lira allah askına ne bileziği ne takısı ne altını yaaa
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eLSa35 View Postbende nişanlıyım ben nişanlımdan 1 gram altın istemedim ailemde diretmedi illa birsey olacak diye böyle bi durum bi arkadasımın basna da geldi çok zıt mevzular ya ne kadar gerekisz. ailelerin söyle düüşünmesi lazım " kızım mutluysa eşi ona sadıksa ne gerek var altına " yani ben kuyumcuda calısıyorum arkadasım altının gramı olmuş 95 lira allah askına ne bileziği ne takısı ne altını yaaa
Yorum
-
ben hep diyorum ne kadar az borçla evlenirsek o kadar kardayız yani.. bu insanlar dengesiz yemin ederim uuff çok sinirlendim suan ! şan söhret adamlıkla olur şanı şerefi söhreti 2 madene yükleyen insanlardan ne hayır gelcek Allah aşkına herseyin hayırlısı dicez artıkkimse istemez kimse üzülsünde işte yaşıyoruz bişiler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Selbst View PostKeşke bende dua edebilsem namaz kılabilsem birşeyler beni frenliyor sanki canım hiç bişey istemiyor ölesiye bir şokk olmuşum sanki nereden dalı tutsam elimde kalıyor sanki lanetlenmişim gibiyim y aw
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eLSa35 View Postben hep diyorum ne kadar az borçla evlenirsek o kadar kardayız yani.. bu insanlar dengesiz yemin ederim uuff çok sinirlendim suan ! şan söhret adamlıkla olur şanı şerefi söhreti 2 madene yükleyen insanlardan ne hayır gelcek Allah aşkına herseyin hayırlısı dicez artıkkimse istemez kimse üzülsünde işte yaşıyoruz bişiler
Yorum
Yorum