Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yanlis secim mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yanlis secim mi?

yasim 36 benden yasca ufak biriyle berabedim ve ilk basta hic sorunlarimiz yoktu kiz disardaydi ona tamamen güvenerek
    evime aldim dedigim gibi basta hersey cok güzel gidiyordu ben ise kiz ise wvdw kaliyordu hic tatsizliK ASAMIYORDUK
    ONUN ICIN AILEMI KARSIMA ALDIM AILEM ONU KABUL ETMIYOR DIYE BEN AILEME SITRTIMI CEVIRDIM SIRF ONLA mutlu OLMAK icin
    DAVRANIYORDU NE KADARDA FEVRI HARAKETLERDE BULUNSA
    MESELA BIRG ÜN
    ISTEYIM BASINI ALMIS GITMIS BEN ISE ONUN PESINDEN ONU ARAMAYA CIKTIM BANA O GÜN GELMEYECEGINI ERTESI GÜN
    TAM YILBASINDAYIZ BENIMLE BERABER INSAN BENI YANLIZ BIRAKIP YILBASINI KENDI BASINA ARKADASLARIYLA KUTLADIA SIMIDI BEN
    SORUYORUM BU ZIHNIYET SEN SEVDIGIN INSANI BIRAK GIT ARKADASLARINLA YILBASINI GECIR BUDA BIZIM ILK
    YILBASIMIZ SIZCE BU DOGRU BIR DAVRANISMI IKINCISI KARNAVAL OLUYOR GÜYA BENI SEVIYOR KARNAVALDA YINE BENi YANILIZ BIRAKIYOR
    BEN BANA BÖYLE DAvrANMASINA RAGMEN ONU COK SEVDIGIM ICIN TEKRAR EVIME ALIYORUM KALBIMI ACIYORUM COK ÜZÜLÜYORUM
    CÜNKÜ SIMDI O ILISKI BITTI VE TEK TARAFLI BITTI HAMILE OLDU Evimizi düzerken (ev onun üstüne kiralanmisti) BANA SÖYLEMEDIGI KÖTU SÖZ KALMADI BU ARASI SÖYLE OLMADI
    SURASI SÖYLE OLSA IYI BEN HEPSINE TAMAM. Benim eski EVDE KIRMADIGI KAPI KALmadi COK AGRESSIV BIR YAPIYA SAHIPTI COCUGUMUZ OLDU EVE GELIYORUM ISDEN GELIYORUM 13 14 SAAT CALISIYORUM YEMEK YAPMAMIS BUNA ÜSTELIK BIDE UYKUMU ALAMIYORUM COCUGUN MAMASIYLA UGRAS ALTINI
    DEGISTIR diyor ve ben kakip onu ve yuvami sevdigim icin yapiyorum. HIC UYKUSUZ ISE GIT BIR AN GELDI BANA YETTI COK BUNAL;ISIM ONU COCUKLA YANLIZ BIRAKTIM IKI HAFT PESA HIC GITMEDIM SONRA BIRGÜN KENDI GELDI AMA O GÜN ONA KARSI BIRSEY HISSETEDIM BIR ZAMAN SONRA ONU ARTIK YANLIZ BIRAKMAMam HISSI ICIMDE COGALDI VE
    TEKRAR ONA YÖNELDIM CÜNKÜ BIRDE COCUGUMUZ VAR ARKADASLAR BEN YUVAMI KURTATMAK ISTIYORUM VE NASIL.

eVINI TUTUKTAK SONRA TAMAMIYLE DEGISTI. Bana üc kere filan annenin evine git filan dedi. Ilgisi azaldi, mobilyalarin borclarini filan hala ödüyorum. Ben okadar yaptiktan sonra, onu ailesi kapi disari ettikten sonra, evimi acdim. yemedim yedirtim. Bir kurusun bile hesabini yapmadim. Hatta bir keresinde kendisi alisveris parasini odeyeceginde alisveris arabasina , sevdigim bir cikolatayi koydum. Ve o bana hayir bunu alamassin. benim paramla alisveris yapiyoruz...

BIR YOL IZLEMELIYIM NE YAPMALIYIM CARESIZIM CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM BENIM ICIN DOGRU BIR KISIMI? DÜSÜN CELERINIZ BENIMLE PAYLASISANIZ BANA COK YARDIMCI OLACAKSINIZ CARESIZIM. Aslinda onu ben ilk birakmisitm. ama daha sonra ona telefon actim ve onunla beraber olmak istedim... O günden beri ben aci cekiyorum. Üzülen suanda ben. Benim tutumum babami ve annemide cok üzüyor...

edit hocam sen evliymişssin sanırım, o paragradı okumamıştım kususra bakma, allah yardımcın olsun
    Last edited by Bekleyen; 02-04-2012, 11:02 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bülent75 View Post
      yasim 36 benden yasca ufak biriyle berabedim ve ilk basta hic sorunlarimiz yoktu kiz disardaydi ona tamamen güvenerek
      evime aldim dedigim gibi basta hersey cok güzel gidiyordu ben ise kiz ise wvdw kaliyordu hic tatsizliK ASAMIYORDUK
      ONUN ICIN AILEMI KARSIMA ALDIM AILEM ONU KABUL ETMIYOR DIYE BEN AILEME SITRTIMI CEVIRDIM SIRF ONLA mutlu OLMAK icin
      DAVRANIYORDU NE KADARDA FEVRI HARAKETLERDE BULUNSA
      MESELA BIRG ÜN
      ISTEYIM BASINI ALMIS GITMIS BEN ISE ONUN PESINDEN ONU ARAMAYA CIKTIM BANA O GÜN GELMEYECEGINI ERTESI GÜN
      TAM YILBASINDAYIZ BENIMLE BERABER INSAN BENI YANLIZ BIRAKIP YILBASINI KENDI BASINA ARKADASLARIYLA KUTLADIA SIMIDI BEN
      SORUYORUM BU ZIHNIYET SEN SEVDIGIN INSANI BIRAK GIT ARKADASLARINLA YILBASINI GECIR BUDA BIZIM ILK
      YILBASIMIZ SIZCE BU DOGRU BIR DAVRANISMI IKINCISI KARNAVAL OLUYOR GÜYA BENI SEVIYOR KARNAVALDA YINE BENi YANILIZ BIRAKIYOR
      BEN BANA BÖYLE DAvrANMASINA RAGMEN ONU COK SEVDIGIM ICIN TEKRAR EVIME ALIYORUM KALBIMI ACIYORUM COK ÜZÜLÜYORUM
      CÜNKÜ SIMDI O ILISKI BITTI VE TEK TARAFLI BITTI HAMILE OLDU Evimizi düzerken (ev onun üstüne kiralanmisti) BANA SÖYLEMEDIGI KÖTU SÖZ KALMADI BU ARASI SÖYLE OLMADI
      SURASI SÖYLE OLSA IYI BEN HEPSINE TAMAM. Benim eski EVDE KIRMADIGI KAPI KALmadi COK AGRESSIV BIR YAPIYA SAHIPTI COCUGUMUZ OLDU EVE GELIYORUM ISDEN GELIYORUM 13 14 SAAT CALISIYORUM YEMEK YAPMAMIS BUNA ÜSTELIK BIDE UYKUMU ALAMIYORUM COCUGUN MAMASIYLA UGRAS ALTINI
      DEGISTIR diyor ve ben kakip onu ve yuvami sevdigim icin yapiyorum. HIC UYKUSUZ ISE GIT BIR AN GELDI BANA YETTI COK BUNAL;ISIM ONU COCUKLA YANLIZ BIRAKTIM IKI HAFT PESA HIC GITMEDIM SONRA BIRGÜN KENDI GELDI AMA O GÜN ONA KARSI BIRSEY HISSETEDIM BIR ZAMAN SONRA ONU ARTIK YANLIZ BIRAKMAMam HISSI ICIMDE COGALDI VE
      TEKRAR ONA YÖNELDIM CÜNKÜ BIRDE COCUGUMUZ VAR ARKADASLAR BEN YUVAMI KURTATMAK ISTIYORUM VE NASIL.

eVINI TUTUKTAK SONRA TAMAMIYLE DEGISTI. Bana üc kere filan annenin evine git filan dedi. Ilgisi azaldi, mobilyalarin borclarini filan hala ödüyorum. Ben okadar yaptiktan sonra, onu ailesi kapi disari ettikten sonra, evimi acdim. yemedim yedirtim. Bir kurusun bile hesabini yapmadim. Hatta bir keresinde kendisi alisveris parasini odeyeceginde alisveris arabasina , sevdigim bir cikolatayi koydum. Ve o bana hayir bunu alamassin. benim paramla alisveris yapiyoruz...

BIR YOL IZLEMELIYIM NE YAPMALIYIM CARESIZIM CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM BENIM ICIN DOGRU BIR KISIMI? DÜSÜN CELERINIZ BENIMLE PAYLASISANIZ BANA COK YARDIMCI OLACAKSINIZ CARESIZIM. Aslinda onu ben ilk birakmisitm. ama daha sonra ona telefon actim ve onunla beraber olmak istedim... O günden beri ben aci cekiyorum. Üzülen suanda ben. Benim tutumum babami ve annemide cok üzüyor...
      ya Allah sabır versin sana. ben cok gıcık oluyorum bu para muhabbetlerine. birliktelikte para hesabı mı yapılır Allahaşkına. zamana bırak ve fazla düşünmemeye çalış bence. geçmiş ayağımıza dolandıkça mutlu olamıyoruz...:/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ccc.reyiz.ccc
        bence sen ibne olduğundan öyle düşünüyorsun vurdurmak istiyosun sen
        bak kardeşim ,

benim adim julian assange, wikileaks'in kurucusuyum belki duymussundur, hayatim hackerlikla, internet aktivistligiyle geciyor. zamanimin cogunu, yerin 500 metre altinda bir siginakta kelle koltukta geciriyorum. 70 milletten sukiastci ve interpol pesimde, bu stresli hayatim nedeniyle saclarima ak dustu, karim beni terk etti, anam babam her hafta ulke degistirerek yasiyor ve ben her gun agliyorum. hayatimdaki tek rahatlama kaynagim bu site, sagolsun burdaki caycimiz munir abi bana turkceyi ogretti ve ben her gun burda yasadigim stresi unutabiliyodum, taki senin actigin s..irib..tan basliklari gorene kadar. bana bak o... ....u, seni ip adresinden buldum, ilk okul karnene bile ulastim, gunde kac kez 31 cektigini bile biliyorum ve butun hayatimi riske atarak kimligimi desifre ettim ve turkiyeye ucak bileti aldim ve buyuk ihtimalle bu son yolculugum olucak ama senide yanimda goturmeden bana rahat yok, munir abiyle geliyoruz. seni .....z ve ölüceksin.

Yorum

aileni kimse için karışına almayacaksın bende aldım ama çok pişman oldum..yeni bir eş bulursun ama yeni bir aile bulamazsın...bence yanlış seçim senin için,aslında bunu sende biliyorsun ama yine de toz konduramıyor gibisin galiba...kendini hiçbir şekilde ezdirme,giden öylede gider böylede gider zaten bir şey yapamazsın o nedenle kendinden taviz verme söylediklerine göre pek iyi biri değilmiş gibi duruyor üç beş kuruşun hesabını da yapıyorsa zaten diyecek bir şey yok...kendin için dogru olanı biliyorsun,nasıl istiyorsan öyle yap ya da nasıl yapılması gerekiyorsa...daha fazla acı çekmemek için..

Yorum

Hepimiz böyle özellikleri olan kişileri 1 defada olsa sevmişizdir eminim.En iyisi bırakmak bence evlilik gibi birşeyde bütün fikirler ortak olmalıdır ama kadınada +saygınlık verilip başımıza cıkarılmamalı bence en iyisi yollarınızı ayırmak olucak öyle birini sevdiğini düşünüp kendini üzmeye değmez aşk karşılıklı olur.Tek taraflı sadece üzülürsün.
            Öğrendiğin her yeni bilgi başka bir üzüntü olarak sana dönücektir...

Yorum

o kadından ayrıl basından zaten senı hiç sevmemiş
              Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
              sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

bosuna cabalıyorsun bu ilişki yurumez
                İnsanların mukaddes mabetlerinin kutsal eşiğinden içeri,onlara rağmen adım atmayın.

Yorum

İşleniyor...
                X