Orjinal yazı sahibi: bir umut
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sevgilime küçükken tecavüz edilmiş. Ne yapmalıyım ?
Collapse
X
-
Sevgilisinin yalan söylediğini yazan üyeler hata yapmış. Tanımadan bilmeden uzman olmadan yargılamak çok tehlikeli arkadaşlar.
Bu başlığı açan üye buraya gelip yardım istemiş ama ona yardım yerine içine şüphe sokulmuş. Üye Eylül 2013 ten beri siteye girmemiş. Umarım kötü etkilenmemiştir.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bir umut View PostUmarim sevgilinin elini hala birakmamissindir..
zor bir yol bekliyor travmayi asmak cok hemde cok zor. O kendini bile taniyamaz hale gelsede sen onu birakmazsin umarim..
dediğin gibi, o bile kendini tanıyamaz..bırakmamak, yanında durmak büyük cesaret ister.. adam gibi adam olunması gerekir.. inşallah da yanında duracak kadar güçlü ve cesaretlidir..
Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostSevgilisinin yalan söylediğini yazan üyeler hata yapmış. Tanımadan bilmeden uzman olmadan yargılamak çok tehlikeli arkadaşlar.
Bu başlığı açan üye buraya gelip yardım istemiş ama ona yardım yerine içine şüphe sokulmuş. Üye Eylül 2013 ten beri siteye girmemiş. Umarım kötü etkilenmemiştir.I've been alone all along
Yorum
-
kardeşim sen kimseye bakma , onun bir suçu yok seninde bir suçun yok eğer sen onu yalnız bırakırsan psikolojik bunalım seviyesi daha da artar bu olayı hep basite indirgeyeceksin hep ama devamlı kafana takmamasını öğreteceksin ; önce psikologa sen gideceksin durumu anlatacaksın sonra onu taşıyıp sen götüreceksin destek olursan çok mutlu bir hayatınız olabilir Allah kimsenin başına vermesinHerşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.
Yorum
Yorum