Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sevgilime küçükken tecavüz edilmiş. Ne yapmalıyım ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: bir umut View Post
    asil onlar hadlerini asmislar.
    kimin yalan kimin dogru soyledigini bilmeden etmeden karsidakini tanimadan neler yazmislar.

Artik bebeklere bile tecavuz ediyorlar 5 yasindaki kizi birak.. bazi varliklarda insanlik diye birsey yokki!
    Allah bin bir belalarini versin!
    kim kime istemedigi halde dokunuyorsa o kisiyi Rabbim bin beter etsin!
    yeter ya butun madur olan kizlar sirf onlari yalanlayan tipler yuzunden ne hale geliyorlar ne zorluklara tek basina gogus geriyorlar.
    Ne basit ne kolay olmus yalan demek.

Allah o kizi ve onun gibi bunlari yasayan butun insanlarin yar ve yardimcisi olsun! Insanlardan hayir gelmezmis. Burdaki yorumlarda bunun ispatlarindan biri.
    koskoca bir AMİN diyorum...
    I've been alone all along

Yorum

Sevgilisinin yalan söylediğini yazan üyeler hata yapmış. Tanımadan bilmeden uzman olmadan yargılamak çok tehlikeli arkadaşlar.
      Bu başlığı açan üye buraya gelip yardım istemiş ama ona yardım yerine içine şüphe sokulmuş. Üye Eylül 2013 ten beri siteye girmemiş. Umarım kötü etkilenmemiştir.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bir umut View Post
        Umarim sevgilinin elini hala birakmamissindir..
        zor bir yol bekliyor travmayi asmak cok hemde cok zor. O kendini bile taniyamaz hale gelsede sen onu birakmazsin umarim..
        umarım bırakmamıştır..ama bence böyle adam gibi adamlar kolay kolay bırakmaz..
        dediğin gibi, o bile kendini tanıyamaz..bırakmamak, yanında durmak büyük cesaret ister.. adam gibi adam olunması gerekir.. inşallah da yanında duracak kadar güçlü ve cesaretlidir..
        Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
        Sevgilisinin yalan söylediğini yazan üyeler hata yapmış. Tanımadan bilmeden uzman olmadan yargılamak çok tehlikeli arkadaşlar.
        Bu başlığı açan üye buraya gelip yardım istemiş ama ona yardım yerine içine şüphe sokulmuş. Üye Eylül 2013 ten beri siteye girmemiş. Umarım kötü etkilenmemiştir.
        umarım kötü etkilememiştir... İnsan karşısındakinin acısını anlayabilmek için onunla aynı acıyı mı paylaşmalıdır bilmiyorum.... empati yeteneğimiz olmadığı gibi, baştan hüküm verme konusunda da uzmanız...
        I've been alone all along

Yorum

kardeşim sen kimseye bakma , onun bir suçu yok seninde bir suçun yok eğer sen onu yalnız bırakırsan psikolojik bunalım seviyesi daha da artar bu olayı hep basite indirgeyeceksin hep ama devamlı kafana takmamasını öğreteceksin ; önce psikologa sen gideceksin durumu anlatacaksın sonra onu taşıyıp sen götüreceksin destek olursan çok mutlu bir hayatınız olabilir Allah kimsenin başına vermesin
          Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

Yorum

bence yalan söylüyor eminim ki geçmişte sevgilisiyle ilişiye girmiştir sana tecavüz diyor

Yorum

İşleniyor...
            X