Sizce hangi cinsiyet eş seçiminde daha seçici davranır? Bir başka deyişle ince eleyip sık dokur?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir?
Collapse
X
-
Ben eş seçiminde çok kriterci olmayı doğru bulmuyorum. Temel noktalar yeterlidir çünkü bizim belirttiğimiz yani şu olsun, bu olsun diye istediğimiz şeyler önce bizde olmalı.
Nazik bir insan arıyorsak, biz de nazik olmalıyız.
Eğitimli olsun dersek, eğitimli olmak gerek.
Kültürlü, bilgili olsun dersek, bizde eşit şartda olmalıyız.
İnsanlardan konuşuyoruz, pazardan elma almıyoruz.
O insanın bu zamana kadar geçirdiği zamanı hiç de hiçe saymamak gerekli. Seç, seç nereye kadar?
Ayrıca özellikle kadınların aile ve çevre baskısı nedeniyle evlendirilmeye zorlanması sebebiyle ne kadar seçici olunabileceği malum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: firedanceBen eş seçiminde çok kriterci olmayı doğru bulmuyorum. Temel noktalar yeterlidir çünkü bizim belirttiğimiz yani şu olsun, bu olsun diye istediğimiz şeyler önce bizde olmalı.
Nazik bir insan arıyorsak, biz de nazik olmalıyız.
Eğitimli olsun dersek, eğitimli olmak gerek.
Kültürlü, bilgili olsun dersek, bizde eşit şartda olmalıyız.
İnsanlardan konuşuyoruz, pazardan elma almıyoruz.
O insanın bu zamana kadar geçirdiği zamanı hiç de hiçe saymamak gerekli. Seç, seç nereye kadar?
Ayrıca özellikle kadınların aile ve çevre baskısı nedeniyle evlendirilmeye zorlanması sebebiyle ne kadar seçici olunabileceği malum.
dogru aynen
Yorum
-
seçim yapmamak, insanın yapısına aykırı.. topluluğa açık insanlar değiliz hiçbirimiz.. özümüzü paylaşmak, denklik arar.. ahengi yakalamak seçim gerektirir.. aksi halde, ya gerçek kendini paylaşamazsın yada seçimini beğenmezsin.. keşkeler de yüzüp durursun sonra..
seçici insanlar seçerler.. ve zaten insanlar seçicidir.. doğruluğu değilliği konuşulur ama ben olmasından yanayım.. inceden inceye incelemek zorunda insan,, mantık kurmak zorunda.. akâbinde de, denklikler derinlikler kesişirse, yönelim de kendiliğinden zaten..
-şıpsevdicilik oyunu konu dışı-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mor_krizantemseçim yapmamak, insanın yapısına aykırı.. topluluğa açık insanlar değiliz hiçbirimiz.. özümüzü paylaşmak, denklik arar.. ahengi yakalamak seçim gerektirir.. aksi halde, ya gerçek kendini paylaşamazsın yada seçimini beğenmezsin.. keşkeler de yüzüp durursun sonra..
seçici insanlar seçerler.. ve zaten insanlar seçicidir.. doğruluğu değilliği konuşulur ama ben olmasından yanayım.. inceden inceye incelemek zorunda insan,, mantık kurmak zorunda.. akâbinde de, denklikler derinlikler kesişirse, yönelim de kendiliğinden zaten..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: depresifsancıOrjinal yazı sahibi: mor_krizantemseçim yapmamak, insanın yapısına aykırı.. topluluğa açık insanlar değiliz hiçbirimiz.. özümüzü paylaşmak, denklik arar.. ahengi yakalamak seçim gerektirir.. aksi halde, ya gerçek kendini paylaşamazsın yada seçimini beğenmezsin.. keşkeler de yüzüp durursun sonra..
bazen çok aydınlanmamalı bile,,
ama ben de haklıyım ..
Yorum
Yorum