Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir?

Sizce hangi cinsiyet eş seçiminde daha seçici davranır? Bir başka deyişle ince eleyip sık dokur?

erkekler oda anneleri yüzünden

Yorum

Ben eş seçiminde çok kriterci olmayı doğru bulmuyorum. Temel noktalar yeterlidir çünkü bizim belirttiğimiz yani şu olsun, bu olsun diye istediğimiz şeyler önce bizde olmalı.

Nazik bir insan arıyorsak, biz de nazik olmalıyız.
      Eğitimli olsun dersek, eğitimli olmak gerek.
      Kültürlü, bilgili olsun dersek, bizde eşit şartda olmalıyız.

İnsanlardan konuşuyoruz, pazardan elma almıyoruz.

O insanın bu zamana kadar geçirdiği zamanı hiç de hiçe saymamak gerekli. Seç, seç nereye kadar?

Ayrıca özellikle kadınların aile ve çevre baskısı nedeniyle evlendirilmeye zorlanması sebebiyle ne kadar seçici olunabileceği malum.

Yorum

geyler

Yorum

..erkekler...evlenilecek kızlar..eğlenilecek kızlar diye kategoriye ayırırlar..
          yarın çok geç olabilir...

Yorum

okb liler bence seçicidir
            bende okb li olarak takıntı yaparız sanırım
            beyler bayanlar die ayırım yapmıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firedance
              Ben eş seçiminde çok kriterci olmayı doğru bulmuyorum. Temel noktalar yeterlidir çünkü bizim belirttiğimiz yani şu olsun, bu olsun diye istediğimiz şeyler önce bizde olmalı.

Nazik bir insan arıyorsak, biz de nazik olmalıyız.
              Eğitimli olsun dersek, eğitimli olmak gerek.
              Kültürlü, bilgili olsun dersek, bizde eşit şartda olmalıyız.

İnsanlardan konuşuyoruz, pazardan elma almıyoruz.

O insanın bu zamana kadar geçirdiği zamanı hiç de hiçe saymamak gerekli. Seç, seç nereye kadar?

Ayrıca özellikle kadınların aile ve çevre baskısı nedeniyle evlendirilmeye zorlanması sebebiyle ne kadar seçici olunabileceği malum.

dogru aynen

Yorum

Papatya falına bakın erkekler-kızlar diye sorunuzun cevabın bulmuş olursunuz... :lol:
                Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

seçim yapmamak, insanın yapısına aykırı.. topluluğa açık insanlar değiliz hiçbirimiz.. özümüzü paylaşmak, denklik arar.. ahengi yakalamak seçim gerektirir.. aksi halde, ya gerçek kendini paylaşamazsın yada seçimini beğenmezsin.. keşkeler de yüzüp durursun sonra..
                  seçici insanlar seçerler.. ve zaten insanlar seçicidir.. doğruluğu değilliği konuşulur ama ben olmasından yanayım.. inceden inceye incelemek zorunda insan,, mantık kurmak zorunda.. akâbinde de, denklikler derinlikler kesişirse, yönelim de kendiliğinden zaten..
                  -şıpsevdicilik oyunu konu dışı-

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mor_krizantem
                    özümüzü paylaşmak, denklik arar.. ahengi yakalamak seçim gerektirir..
                    çok güzel bir yorum olmuş...

soruya gelince, seçiciliğin cinsiyeti yok bence...kadın da seçici olur,erkek de..

Ne aradığını bilen, bulduğunu anlar..

Yorum

hmm cinsi yoktur gibi geliyor bana ..... :roll:

Yorum

seçim yapmamak, insanın yapısına aykırı.. topluluğa açık insanlar değiliz hiçbirimiz.. özümüzü paylaşmak, denklik arar.. ahengi yakalamak seçim gerektirir.. aksi halde, ya gerçek kendini paylaşamazsın yada seçimini beğenmezsin.. keşkeler de yüzüp durursun sonra..
                        seçici insanlar seçerler.. ve zaten insanlar seçicidir.. doğruluğu değilliği konuşulur ama ben olmasından yanayım.. inceden inceye incelemek zorunda insan,, mantık kurmak zorunda.. akâbinde de, denklikler derinlikler kesişirse, yönelim de kendiliğinden zaten..
                        derinlemesine tahlil yapmasını nerden öğrendin merak ediyorum...... bence kişiden kişiye ve durumdan duruma değişecek meselelerde ayrıntılı gözlem çok yorar insanı..... o anda ne karşılaştın ise onun doğrultusunda uygun bir dönütle yaşamak.... :roll:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresifsancı
                          derinlemesine tahlil yapmasını nerden öğrendin merak ediyorum...... bence kişiden kişiye ve durumdan duruma değişecek meselelerde ayrıntılı gözlem çok yorar insanı..... o anda ne karşılaştın ise onun doğrultusunda uygun bir dönütle yaşamak.... :roll:
                          haklısın.. anlık hissel uyum oluştuğunda da devamlılık sağlanabilir pek tabi ki
                          bazen çok aydınlanmamalı bile,,
                          ama ben de haklıyım ..

Yorum

Bence hanımların erkeklerden daha fazla kriteri vardır ama bu kriterlere yüksek uygunluk aramak (yani seçicilik) bir karakter özelliği olsa gerek.
                            Olduğumuz her şey düşüncelerimizin sonucudur
                            -Buda-

Yorum

kesinlikle erkekler seçicidir çünkü kadınlar alınmayın ama hala mal gibi görülür iyisi seçilir çürüğü kullanılmısı atılır..

Yorum

İşleniyor...
                              X