Kadınlar daha iyi seçicidirler. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Erkek pisboğazdır. Biyolojik açıdan köklü, mantıklı, dengeli bir seçim kriteri yoktur.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir?
Collapse
X
-
eş seçiminde seçiciliğin kimin tarafından yapldığı bence çok önemli değil
gerekçem de karşılıklı beğeninin oluşması için her iki tarafında seçmesi ve seçilmiş olması gerekir
erkek seçer dersek kadın reddederse erkeğin seçmiş olmasının bir anlamı kalmaz demekki kadın seçmiştir
kadın seçer dersek kadın beğendiği bir erkeği elde etme yolunda türlü cambazlıklar yapacağından erkeğin reddetme şansı pek olmayacaktır yine kadın seçici olmuştur
eş anlamında kimin seçtiğinin önemli olmaması evlilikde dengenin her iki tarafında seçmesi gerektiğinde oluşmasıdır
yarın öbürgün sen beni seçtin seçmeseydin o zamn aklın nerdeydi gibi çıkışlar olasıdır
Yorum
-
Seçicilik sonradan kazanılan bir davranış yada huy değildir fikrimce.Yani hep olan,doğuştan olan bir huydur.Örnek ben çocukken kardeşlerimin arasından sıyrılırmıştım, seçiciymiş dim halende öle..ama abartılı olmaması önemli, benimkiside normal standartlar belkide,bana uygun olanlar....ama ne imkansızı istiyorum nede bende olmayan bişeyi..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Robinseçicilik eğer kendisine ideal eş bulma konusunda ise bayanların daha seçici olması elbetteki normaldir çünkü bir yuvaya gönül bağlılığı elbetteki bayanlarda daha fazladır ki burada sözkonusu olan yıllar sürebilecek bir beraberlik ve böylesi uzun soluklu bir birliktelik konusunda bir bayanın seçicilik konusunda daha ayrıntılı düşünebileceğini erkeklerin ise evlilik konusunda anlık beğeniyi daha fazla ön planda tutabildiğini düşünüyorum elbetteki bunlar kendi görüşlerimdir ve herkesin bu konuda fikri deneyimleri yada gözlemleri vardır
Yorum
Yorum