Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Kadınlar daha iyi seçicidirler. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Erkek pisboğazdır. Biyolojik açıdan köklü, mantıklı, dengeli bir seçim kriteri yoktur.
    Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

seçici olmak neye bağlı madiyata bağlı fakir bir adam seçici olamaz aynı zamnda varlıklı bir kadın seçici olavbilir neye göre seçicilik

Yorum

eş seçiminde seçiciliğin kimin tarafından yapldığı bence çok önemli değil
        gerekçem de karşılıklı beğeninin oluşması için her iki tarafında seçmesi ve seçilmiş olması gerekir
        erkek seçer dersek kadın reddederse erkeğin seçmiş olmasının bir anlamı kalmaz demekki kadın seçmiştir
        kadın seçer dersek kadın beğendiği bir erkeği elde etme yolunda türlü cambazlıklar yapacağından erkeğin reddetme şansı pek olmayacaktır yine kadın seçici olmuştur
        eş anlamında kimin seçtiğinin önemli olmaması evlilikde dengenin her iki tarafında seçmesi gerektiğinde oluşmasıdır
        yarın öbürgün sen beni seçtin seçmeseydin o zamn aklın nerdeydi gibi çıkışlar olasıdır

Yorum

Seçicilik sonradan kazanılan bir davranış yada huy değildir fikrimce.Yani hep olan,doğuştan olan bir huydur.Örnek ben çocukken kardeşlerimin arasından sıyrılırmıştım, seçiciymiş dim halende öle..ama abartılı olmaması önemli, benimkiside normal standartlar belkide,bana uygun olanlar....ama ne imkansızı istiyorum nede bende olmayan bişeyi..
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

kadınlar bence
            IşIk VER BANA !

Yorum

Bir araba alırken erkek daha seçici olur

ama bir mücevher alırken kadın daha seçicidir.

İlgi alanlarına göre değişir.

Yorum

Bence kadınlar daha secici cünkü ne alacaklarını bilmezler ne görürse onu alırlar
                BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

bence evli,likten önce sevgili olurkende seçici olmak lazım..
                  x/X/x{paranoid dunya}x/X/x

Yorum

evlilikte her iki tarafta seçicidir balıklama atlayanlarda olmuo deil ama sonu genelde hüsran oluo

Yorum

kadınlar daha seçici gözükür güya ama secen taraf erkektir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Robin
                        seçicilik eğer kendisine ideal eş bulma konusunda ise bayanların daha seçici olması elbetteki normaldir çünkü bir yuvaya gönül bağlılığı elbetteki bayanlarda daha fazladır ki burada sözkonusu olan yıllar sürebilecek bir beraberlik ve böylesi uzun soluklu bir birliktelik konusunda bir bayanın seçicilik konusunda daha ayrıntılı düşünebileceğini erkeklerin ise evlilik konusunda anlık beğeniyi daha fazla ön planda tutabildiğini düşünüyorum elbetteki bunlar kendi görüşlerimdir ve herkesin bu konuda fikri deneyimleri yada gözlemleri vardır
                        Robin, iyi analiz etmişsin. Ama eklemek istediğim bir şey var. Aslında her iki cinsiyet de seçicidir - eğer söz konusu uzun süreli bir ilişki hayaliyse. Söz konusu olan kısa süreli bir ilişki ise aslında her iki cinsiyet de pek önem vermez seçiciliğe. Prensipte yani. Yoksa sorun şu ki kadınlar kısa süreli ilişkilere pek yanaşmazlar. Bu nedenle kadınlar daha seçicidir. Ama kısa süreli ilişki niyetleri daha az olduğu için. ;-)

Yorum

Her erkek farklıdır her kadın gibi....
                          Her kadın farklıdır her erkek gibi.....

Her önermede yanlışdır yukarıdaki gibi .....
                          'Ben' diye başlamayı hakkettiğim tek cümle var,'Ben şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilâh yoktur!...'

Yorum

şüphesiz kadınlar seçicidir ve çok zor beğenirler.

Yorum

kişiye göre değişir.bu konuda kadın ,erkek ayrımı yapmak zor biraz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maviyesil
                                Kişiye göre değişse de , kadınlar daha fazla eğilimli seçici olmaya.
                                etrafında ki çiftlere bir bak ,kadınların çok da seçici olmadığını anlarsın:109:

Yorum

İşleniyor...
                                X