Kadın olsun erkek olsun olgun olan daha seçiçidir bu yüzden evde kalan kızlarımızın sayısı az değildir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir?
Collapse
X
-
Ama kadınlar daha yanlış seçer de mi, sonra üzülürler. Ayrıca pazar pazar niye evdesin çık dışarı gez sen de mi asosyalsin yoksam?Orjinal yazı sahibi: cevizli sucukkadınlar farklı erkekler farklı şeyleri seçer...ama ikiside secer..rastgele karpuz bile almıyoruz...Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Hıııı yaz temizliği var yani ben de dün odamı temizledim düzenledim sınava hzırlıktan dolayı uzun süredir yapmıyordum.Orjinal yazı sahibi: cevizli sucukyok yaww.evde badana partisi var..çok eğleniyorum.
))
Odaların rengini değiştiriyor musunuz yoksa aynı renge mi boyuyorsunuz badana yaparken nasıl eğleniyorsunki?Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Yok çok değil az merak ettim. : ) Genelde krem rengi tercih ediliyor ama ben ilerde evim olduğunda sınırların dışına çıkmayı düşünüyorum. Şu anki odam şampanya rengi ilerde bu rengin biraz daha canlı tonu hatta turuncu bile olabilir, şöyle insan psikolojisini canlandıracak renkler istiyorum. Senin avatardaki renkler güzel oları baz alabilirim. : )Orjinal yazı sahibi: cevizli sucukyok ya eğleniyorum acı bir şakaydı...yorgunum....klasik krem rengi yine....benim oda beyaz olcak...çok mu merak ettinn??
)Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Biz çok düz bakarız hayata. Ne görüyorsak onu yaşarız... Kadınlar düşünürken bile düşündüğü şey üzerinden elli ayrı şey düşünebilir. Bizim öyle değil. Seçicilik tanımı evlenmelik kişiyse o kriter karşılıklı gelişir gibi ama kadın her zaman daha ince düşünür daha yoğun sorgular..!Orjinal yazı sahibi: unver View PostSizce hangi cinsiyet eş seçiminde daha seçici davranır? Bir başka deyişle ince eleyip sık dokur?........
Yorum

Yorum