Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• unver
    adlı üyemiz Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir? konusunu başlattı

Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir?

Sizce hangi cinsiyet eş seçiminde daha seçici davranır? Bir başka deyişle ince eleyip sık dokur?

• macabre
    replied
    zor olanı seçerim. genetik bozukluğu olanları tercih ederim. kötülere zaafım vardır.

Leave a comment:

• Obsesif_Fatihi
    replied
    Kadınların ve erkeklerin seçicilikleri farklı.
    Kadınlar, genleri doğrultusunda seçer genelde. Erkekler de hormonları

Ama genelde diyorum. Özelde farklı şeyler olur.İstisnalar ayrı

Leave a comment:

• MoRbİd
    replied
    Orjinal yazı sahibi: unver View Post
    Sizce hangi cinsiyet eş seçiminde daha seçici davranır? Bir başka deyişle ince eleyip sık dokur?
    Biz çok düz bakarız hayata. Ne görüyorsak onu yaşarız... Kadınlar düşünürken bile düşündüğü şey üzerinden elli ayrı şey düşünebilir. Bizim öyle değil. Seçicilik tanımı evlenmelik kişiyse o kriter karşılıklı gelişir gibi ama kadın her zaman daha ince düşünür daha yoğun sorgular..!

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Beyaz da güzel bir renk insanı sakinleştiriyor...

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Orjinal yazı sahibi: cevizli sucuk
    yok ya eğleniyorum acı bir şakaydı...yorgunum....klasik krem rengi yine....benim oda beyaz olcak...çok mu merak ettinn??)
    Yok çok değil az merak ettim. : ) Genelde krem rengi tercih ediliyor ama ben ilerde evim olduğunda sınırların dışına çıkmayı düşünüyorum. Şu anki odam şampanya rengi ilerde bu rengin biraz daha canlı tonu hatta turuncu bile olabilir, şöyle insan psikolojisini canlandıracak renkler istiyorum. Senin avatardaki renkler güzel oları baz alabilirim. : )

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    yok yaww.evde badana partisi var..çok eğleniyorum.))
    Hıııı yaz temizliği var yani ben de dün odamı temizledim düzenledim sınava hzırlıktan dolayı uzun süredir yapmıyordum.
    Odaların rengini değiştiriyor musunuz yoksa aynı renge mi boyuyorsunuz badana yaparken nasıl eğleniyorsunki?

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    kadınlar farklı erkekler farklı şeyleri seçer...ama ikiside secer..rastgele karpuz bile almıyoruz...
    Ama kadınlar daha yanlış seçer de mi, sonra üzülürler. Ayrıca pazar pazar niye evdesin çık dışarı gez sen de mi asosyalsin yoksam?

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    para kimdeyse o seçidir

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    kimin kozu fazlaysa o seçicidir bir doktorun seçicisiyle çöpçünün seçicisi bir olur mu

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Kadın olsun erkek olsun olgun olan daha seçiçidir bu yüzden evde kalan kızlarımızın sayısı az değildir.

Leave a comment:

• adamgibiadam
    replied
    Genel olarak kadınlar daha seçicidir...

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
    sen şimdi kadınlara aptal mı demek istiyorsun beyzade ?
    hayır aptallıkla alakası yok canım ... bu insan doğası istersen kanmazsın ama kanmak istediğin için o sözler tatlı geliyor...

Leave a comment:

• KATTRE
    replied
    Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
    kadınlar seçici değiller bence kanmaya müsaitler iki çift güzel söze tav olurlar... erkeklerde seçici değiller asıl sorun iki tarafın birbirini seçtikten sonra ki ilişkilerinde yatıyor... iyi oynayan kazansın misali
    sen şimdi kadınlara aptal mı demek istiyorsun beyzade ?

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Kadınlar gerçekten çok tehlikeli.Erkekler saf.Kadınlardan korkuyorum.Kadın istemezse hiçbirşey olamaz.
    Orjinal yazı sahibi: serena View Post
    buda kadınların daha çok beğenisine kalmış luthe kim kimi uyutuyo bilemicem ama kadından çekindiğim kadar erkeklerden çekinmem kadın denen varlık tahlikelidir bende bu cinsdenim ama yine kendi türümden çekinirim

Leave a comment:

İşleniyor...
X