Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir?
Collapse
X
-
Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha seçicidir?
Sizce hangi cinsiyet eş seçiminde daha seçici davranır? Bir başka deyişle ince eleyip sık dokur?Etiketler: Yok
-
zor olanı seçerim. genetik bozukluğu olanları tercih ederim. kötülere zaafım vardır.
-
Kadınların ve erkeklerin seçicilikleri farklı.
Kadınlar, genleri doğrultusunda seçer genelde. Erkekler de hormonları
Ama genelde diyorum. Özelde farklı şeyler olur.İstisnalar ayrı
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: unver View PostSizce hangi cinsiyet eş seçiminde daha seçici davranır? Bir başka deyişle ince eleyip sık dokur?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: cevizli sucukyok ya eğleniyorum acı bir şakaydı...yorgunum....klasik krem rengi yine....benim oda beyaz olcak...çok mu merak ettinn??)
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: cevizli sucukyok yaww.evde badana partisi var..çok eğleniyorum.))
Odaların rengini değiştiriyor musunuz yoksa aynı renge mi boyuyorsunuz badana yaparken nasıl eğleniyorsunki?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: cevizli sucukkadınlar farklı erkekler farklı şeyleri seçer...ama ikiside secer..rastgele karpuz bile almıyoruz...
Leave a comment:
-
Guest repliedpara kimdeyse o seçidir
Leave a comment:
-
kimin kozu fazlaysa o seçicidir bir doktorun seçicisiyle çöpçünün seçicisi bir olur mu
Leave a comment:
-
Kadın olsun erkek olsun olgun olan daha seçiçidir bu yüzden evde kalan kızlarımızın sayısı az değildir.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Postkadınlar seçici değiller bence kanmaya müsaitler iki çift güzel söze tav olurlar... erkeklerde seçici değiller asıl sorun iki tarafın birbirini seçtikten sonra ki ilişkilerinde yatıyor... iyi oynayan kazansın misali
Leave a comment:
-
Kadınlar gerçekten çok tehlikeli.Erkekler saf.Kadınlardan korkuyorum.Kadın istemezse hiçbirşey olamaz.Orjinal yazı sahibi: serena View Postbuda kadınların daha çok beğenisine kalmış luthe kim kimi uyutuyo bilemicem ama kadından çekindiğim kadar erkeklerden çekinmem kadın denen varlık tahlikelidir bende bu cinsdenim ama yine kendi türümden çekinirim
Leave a comment:
Leave a comment: