Merhabalar ben 32 yaşında bekar bir erkeğim sorum bayanlara olacak .Bayanlar erkekte yakışıklılık mı yoksa güven mi arar erkekte karizma yazacaktım vazgeçyim hoş gerçi karizmada yakışıklılık da yok bende hayata 1-0 yenik başlamışız.İlk devre bitecek hale 1-0 yenik durumdayız
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bayanlar yakişiklilik mi yoksa güven mi arar erkekte
Collapse
X
-
Ben sana analizimi sunayim sen biseyler cikar hocam..
Genelde tipsiz erkekler hayatta guvenilir erkek rolunu ustlenmek zorunda kalir.
Guvenilir rolu ustlenen erkek istese de fazla capkin olamaz, dogal olarak disilerle arasi pek iyi olmaz hani su havali cocuklar gibi olamaz bu hafta biriyle obur hafta baska biriyle flortler falan.
Yakisikli erkek capkin olur, hele bir de alfa erkegiyse disilerin cogusunu kapar.
Disileri miknatis gibi ceker kendine tipis tipis gelirler bu tip erkege..
Guvenilir erkek disiler icin evlenilecek erkektir ve para kaynagidir.
Yakisikli erkek disiler icin hayatin her alaninda vazgecilmezdir, evli bayanlar icin flort yaptigi yakisikli erkegin parasinin pek onemi yoktur sadece onunla flort etsin arzularini dindirsin yeterdir..
Hayata yenik baslamisiz deme hocam ohoo sen bunu kabullendiysen daha ne diyeyim sana, karizma degilsen degilsindir olmazsa bi cay koyar mutluluklar dilersinÇalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Asperger bir kız arkadaşım olsun isterdim,
kalk gidiyoruz dediğimde nereye diye sormayan,
karavanımın hanımı olan
01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mmt40 View PostMerhabalar ben 32 yaşında bekar bir erkeğim sorum bayanlara olacak .Bayanlar erkekte yakışıklılık mı yoksa güven mi arar erkekte karizma yazacaktım vazgeçyim hoş gerçi karizmada yakışıklılık da yok bende hayata 1-0 yenik başlamışız.İlk devre bitecek hale 1-0 yenik durumdayız
genelleme yapmakta yanlış olur.
ama ''kendin ol'' ursan pek çok kişinin gözünde iyi bi izlenim yaratırsan hem artı puan toplarsın hemde sana olan ilgi artar diye düşünüyorum ben.
umarım herşey gönlünce olur...bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Metin06 View Postbayan değilim ama cevap verim bende. değişiyor bu arkadaş kişiden kişiye. her bayan güvene bakmaz, her bayan yakışıklılığıda bakmıyor. bunu ancak bi bayan arkadaşın ve bayan arkadaşların olupta senden beklentilerini öğrenince keşfedince anlarsın daha iyi. burdakiler sadece kendi şahsi fikirlerini dile getirirler. yinede yerinde bi tespit olmaz hiç bir zaman.
genelleme yapmakta yanlış olur.
ama ''kendin ol'' ursan pek çok kişinin gözünde iyi bi izlenim yaratırsan hem artı puan toplarsın hemde sana olan ilgi artar diye düşünüyorum ben.
umarım herşey gönlünce olur...
Kendin olma demiyorum ama insanin kendine surekli yeni(rastgele ozellikler degil puacilarin belirledigi birkac ozellik var) ozellikler kazandirmasi gerekir disilere kafayi takmis ise
Yoksa rahat adam benim gibi kolasini alir (ben cay sevmiyorum) sigarasini yakar, takar kulakligi acar bi sarki uzatir ayaklarini oooooh ne ugrascam hizli yasadik genc oluyoruz ne guzelÇalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
Mustafa Kemal ATATÜRK
karavanımın hanımı olan
01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Postiki espri yap biraz ozguvenli ol iki mantıklı konus iki duygusal davran iki umursamaz takıl tamamdır pek cok kadın tutulur sana...............Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
Mustafa Kemal ATATÜRK
karavanımın hanımı olan
Yorum
-
Mmt40 kizlari bu kadar gözünde büyütme. bazılarının gerçek yüzünü görsen kızlardan tiksinirsin bence kendini geliştirmeye ve düzenini kurmaya odaklan. kendine güven kızların peşinde koşma fırsat çıkarsa konuş muhabbet et büyük hayaller kurma günü birlik yaşa geçpush push. you. can do it!
Yorum
-
Bu bayanların yaşına göre değişim gösterir.Mesela 18 yaşındaki bir bayan yakışıklılığa önem verirken..25 yaşındaki bir bayan ise kişilik ve iyi bir iş arar..Yakışıklılık da görecelidir denir hep.Bana yakışlık gelen bir erkek arkadaşıma itici gelebilir.Bazen bayanlar çirkin erkekleri de çok çekici bulabilirler.Bir çok çirkin ünlü vardır fakat hayranı çoktur.İleriki yaşlarda bu tür şeylere takılmaz bayanlar..Adam bize sahip çıkabilecek mi..bizi geçindirebilecek mi Ona bakarız..Tabii kalbimizin atması da şart.En azından benim için.
Bu arada iyi bir işin varsa..gerisini hiç dert etme derim.Kimi erkek işinden, kimi kişiliğinden, kimi tipimden, kimi kalbinden kazanır..Muhakkak sende de biri vardır.Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
Değirmende un olsun diye ezdiler,
Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gülben View PostBu bayanların yaşına göre değişim gösterir.Mesela 18 yaşındaki bir bayan yakışıklılığa önem verirken..25 yaşındaki bir bayan ise kişilik ve iyi bir iş arar..Yakışıklılık da görecelidir denir hep.Bana yakışlık gelen bir erkek arkadaşıma itici gelebilir.Bazen bayanlar çirkin erkekleri de çok çekici bulabilirler.Bir çok çirkin ünlü vardır fakat hayranı çoktur.İleriki yaşlarda bu tür şeylere takılmaz bayanlar..Adam bize sahip çıkabilecek mi..bizi geçindirebilecek mi Ona bakarız..Tabii kalbimizin atması da şart.En azından benim için.
Bu arada iyi bir işin varsa..gerisini hiç dert etme derim.Kimi erkek işinden, kimi kişiliğinden, kimi tipimden, kimi kalbinden kazanır..Muhakkak sende de biri vardır.
Allaha emanet ol, hakkını helal et.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kuara View PostOn numara yorum (: danaa hangi özelliklere sahipti acaba :P
Allaha emanet ol, hakkını helal et.
Helal olsun tabiki..Sende hakkını helal et.Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
Değirmende un olsun diye ezdiler,
Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...
Yorum
Yorum