Duyuru

Collapse
No announcement yet.

evlilik ama nasıl??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #16
    nitelikli kız varsa seçicem.de sen pek bi muhalefet laf sokma gibi bi amacın varsa onu bilemiyorum.çünkü ne zaman görsem birinin lafını alıntı diye alıp kopyala yapıştır yapıyorsun.bana laf söylemek için değil kendi fikirlerini söylemek i,çin yaz feminist misin nesin

    Yorum


    • #17
      ayrıca önce bi konuşmayı öğren.karşında kim var senin.kullandığın kelimeleri dikkatli seç.şu yaşa gelmişsin halen biz sana öğretmeyelim.görende seni çok nitelikli sanır yazdıklarından ama sen bile daha nerde nasıl konuşulur bilmiyorsun.sonrada nitelikli kızdan bahsediyorsun.öncelikle tanımadğın biriymö ben senin ve ilişki kurduğum kimse için aptal saptal gibi düzeysiz lafları istemem.ilişkilerimde hatalı olabilirim,yanlış insanları seçmiş olabilirim ancak ben pek bir nitelikleri yoktu derken aptallardı demedim herhalde.ayrıca bacağına poposuna baksaydım herhalde çok daha güzel kızlarla birlikte olurdum.

      Yorum


      • #18
        Orjinal yazı sahibi: burak_baby_face
        nedense evlenirken erkeğin 50 tane özelliği aranıyor.ama kız biraz güzelse yada normal bir tip olsa bile o kadar özelliği olmasıan gerek yok.
        Kendi adınıza ya da çevrenize göre konuşmanız gerekiyor sanırım. O sizin söylediğiniz daha çok kırsal kesimde bulunan veya o kesim kültürüyle yaşayan insanlarda oluyor. Bunlara göre erkeğin "para kazanması" ve kızın şöyle 16 - 17 yaşlarında olması evlenmek için yeterli oluyor.

        Oysa uygar toplum kurallarında bu artık böyle değil. Artık bireyler, evlenebilecek olgunluğa ulaşmadan evlenmiyorlar ki bu da ortalama 25 yaş ve üstü oluyor. Ayrıca çağdaş toplumda yine kadın ve erkek gibi saçma ayrım kalmamıştır. Artık evlenilecek kadınlarda da kariyer ve konum aranıyor.

        Hülasa sizin bahsettiğiniz şey, varoş kültürüdür. Çağdaş toplum kültüründe, sizin sözünü ettiğiniz türden olaylara yer yoktur.

        Yorum


        • #19
          bol şans sana denizkızı.çeşitli aktivitelere katılıp çevreni genişletirsen,çalışma ortamında veya arkadaşların aracılığı ile karşına beklediğin kişi çıkabilir diye düşünüyorum

          Yorum

          İşleniyor...
          X