Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ilişkilerim uzun sürmüyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ilişkilerim uzun sürmüyor

bir ilişkinin devamını getiremiyorum 32 yaşımdayım üniversitede çok ilişkim oldu istediğim ciddi bir ilişki olmadı. Askerde beni bekleyen biri yoktu beni arayan biride maalesef. Yurtdışında çalıştığım dönem bir çok kadınlarla ilişkim oldu ancak birisi ile evlenmek istediğim halde ailem istemedi vaz geçtim.

Sadece geçen yıl altı bayanla tanıştım arkadaş ve internetten hiçbiri yürümedi, bu yıl ocak ayında bir bayanla tanıştım beğenmedi beni bitirdik ilişkiyi.
    Tanıştığım bayanların hiçbirini sevemedim sadece evlenme kriterim eli,yüzü,ailesi düzgün olması ve yaşına bakıyorum çocuğun sağlığı için çok basit kriterim var paylaşmıyorum kimseyle tabiki(burası hariç). Ancak tanıştığım insanların seçim kriterleri bazen beni aşıyor eğitim ile alakası yok (30 yaşı geçmiş kadın profili benim gözümde istediğini bilen birey fakat aradıkları insanlar Türkiye sınırlarında yok bu yüzden ilişkileri sürmüyor)

Kızlar daima beni kullandılar salak yerine konulmaktan sıkıldım peşinde sürekli koşmaktan, prenses gibi davranmaktan. Bir isteğini yapmadığında ilişkinin raydan çıkmasından. Benimle ilişkisi varken başka biri ile evlilik için tanışmasından. Evlendiğim zaman yemek, temizlik, çocuk yapmam diyen tiplerden.

Evlendiğim zaman mutlu bir hayat beni beklemiyor farkındayım. Bir çok bayanla ilişkim oldu bazı olayları fazlası ile yaşadım cinsel ve duygusal olarak evleneceğim insanla yaşadığım olayları yaşayacağımı sanmıyorum zaman ve mekan olarak. Kişisel düşününcem 32 yaşındayım 40,45 yaşıma kadar bir çocuğumun olmasını istiyorum yalnız yaşayan bir insanım ailemin beni evli görmesini istiyorum hasta babamın beni evli görmesi mesela, rahmetli anneannem hep aklında kaldığı eski gezdiğim kızların isimleri vardı benim evlendiğimi görmek isterdi göremedi beni çok üzdü.

sorunum ilişkilerim uzun sürmüyor ve evliliğe karşı kişisel düşüncem sizce doğrumu olumlu/olumsuz yorumlarsanız sevinirim.

abi peki hiç bir süre bu ilişkilere ara verdiğin oldu mu ? çok fazla insanla ilişkin olmuş gibi duruyor. eğer bu ilişkiler evlilik amaçlı ilişkilerse sorun var demektir fakat değilse önemli değil. insanlar yalnızlıktan çok korkar, sen de hem kendin hem ailen için evlenmek istiyorsun ama haklısın kadınlar çok çıkarcılar. ben evliliklere bakıyorum, inan neredeyse hiç çok mutlu,çok eğlenceli evlilik görmedim ben. peki farklı çevrelere girip, daha farklı tarzda kadınlarla ilgilensen ne olur acaba ?
    ego sum qui sum ...

Yorum

Öncelikle Merhaba Dostum,

Bana kalırsa herşeyden önce karamsar bir bakış açın var olaya. Benzeri bir durumu bende yaşıyorum. Ancak şunu asla unutmamalısın, Hiçbir bayan'a seninle ilişkisini devam ettirmesi için çaba sarf etmemelisin. Sadece kendin olmalısın. Bana kalırsa insanlar oldukları değil olması istenilen kişiler olmaya çalışıyorlar ve aslında kendilerinde olan güzel özellikleri diğerlerinin görmesini engellemiş oluyorlar. Yargısız infaz mı yapıyorum bilmiyorum ama, bana kalırsa önce kendi maneviyatına çeki düzen vermelisin. Önce kendin olmalı ve kendine değer vermelisin. Sonrasında ise ilişkilerine bir cinsel partnerlik amacı ile başlamak yerine bir bayandan etkilendiğinde başlama kararı almalısın. Amerika da ilişkilerin her safhasına isim verirler third base second base gibi. Aslında bunun anlamı ilişkinin ciddileşme süecini ve birlikte yaşanabileceklerin sınırlarını belirler. Belkide çok hızlı yaşıyorsundur ilişkini. Unutma yeni bir bayan ile tanıştığında ilişkinin hemen başlarında çok şey yaşar kendine ait çok şey paylaşırsan bazı şeyleri çok hızlı tüketmiş olursun ancak bundan daha önemlisi karşındaki insanın senin onu bir kefeye koyduğun gibi onunda seni aynı kefeye koymasına sebep olursun. Bu durum senin bazı şeyleri hızlı yaşaman sebebi ile oldukça negatif bir etki yaratabilir. Biz erkekler bayanlara ilk aşamada güzellikleri sebebi ile etkilenerek yaklaşıyoruz, sonrasında ise beklentilerimizi şekillendiriyoruz (tek gecelik ilişki olmalı, bu kız ile hayatımı geçirmek istiyorum) gibi. Bu sebeple etkilendiğin bir bayan ile tanışman sonrasında önce onu tanımaya zaman ayırmalısın. Onun özellikleri senin hoşuna gidiyor ise konu ile ilgili ortak yanlarınızı ya da benzeri güzel şeyleri paylaşmalısın. Bu paylaşımlar ilişki süreniz uzadıkça dahada kişisel hayatlara dair detaylar içermeli. Elbette bu süreçte seni rahatsız eden, uzun bir birliktelik yaşayamayacağını düşündüğün, kullanıldığın hissine kapılırsan o ilişkiyi medeni bir şekilde sonlandırmalı ve arayışına devam etmelisin. Ancak bir senede 6 ilişki yaşayarak bu söylediklerimi yapamaz bir insanın duygu ve düşüncelerini yaşayışı ve beklentilerini anlayamazsın. Belki de bu tanıştığın bayanlar aslında senin aradığın meteryalde olan bayanların oldukları yerlede değiller ? (Örn : Bir gece kulübü ya da pub yerine akşam üzeri insanların birbirleri ile iletişim kurdukları kafeler de karşılıklı bir etkileşim ile ya da benzeri alanlarda belki de bir arkadaş vasıtası ile olabilir. ) Bu soruyu kendine kesinlikle sormalısın. Ben acaba bulmak istediğim kişiyi doğru yerde mi arıyorum ? diye. Bu yüzden ilişkilerini ağırdan almadığın yönünde bir düşünceye vardım. Unutma bu hayata bir kez geldin ve tekrar gelmeyeceksin. Orada dışarılarda bir yerlerde seni eşin olmak için bekleyen bir bayan var. Ama onu tanımak için seni sen olduğun için beğenmeyen kullanmaya çalışan kadınlardan öncelikle uzak durmalı ve sürekli denemelisin. Bu hepimiz için geçerli.

Hürmetler
      Last edited by CodeUnit; 13-06-2014, 01:46 AM.

Yorum

iliski yürütebilmek zor haklisin,Evliligi gözünde büyütüp tek amac haline getirmek,karsindakilerde cok hatalar bulmana yol acmis olabilir..Ailen icin degil kendin icin bir kizla birlikte olursan evlilige götürebilirsin sanirim,cocuk meselesi icin de evlilik düsünme bence,neler var yillarca istedikleri halde cocuklari olmuyor,sanki evlilige amac olarak yaklasimin beni biraz düsündürdü..

Yorum

Aynı yaştayız ve bekarız kelmuhtar. Bu öyle kolay kolay çözülecek bir sorun değil. Ne biz olmamız gerektiği gibiyiz, ne de karşıdakiler olmaları gerektiği gibi. Kimse ödevini, görevini yapmıyor. Karşıdan beklediklerimizi kendimiz ne kadar yapıyoruz. Ben de 6-7 yıldır evlenmeyi çok istememe rağmen başarılı olamadım. Bekarlığın yükü ve sorumluluğu çok ağır. Bekar insan, hataya açık insandır.

Yorum

Abim 30 yaşından sonra insanın ilişkilere bakış açısı da değişiyor.. Bu biraz yaşanmışlıkla ve bıkkınlıkla alakalı. Ben bir kadında daha ne yaşayabilirim her çeşidini, türünü cinsini gördüm oluyor insan. Ben bunu yirmili yaşların başında yaşadım.. Artık kadın milleti beni şaşırtmıyor, çünkü her türlüsüyle bütün sınırları aştım... Bunların hepsi aynı..!!
            Ya beklentilerini düşürüp o belirlediğiN orta standartlarda mutsuz ama evlenebilmiş olacaksın ya da aşık olacağın kişiyi bekleyeceksin.! Şans artık bu..
            ........

Yorum

İlişkiler, evlilik, beraberlik gibi konular artık oldukça zor. Eskisi gibi dengeli ve uzun soluklu beraberlikleri binde bir buluruz. Hepimizde bir bezginlik, bir yozlaşma, bir burnundan kıl aldırmama, bir güvensizlik var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kelmuhtar View Post
                Kızlar daima beni kullandılar salak yerine konulmaktan sıkıldım peşinde sürekli koşmaktan, prenses gibi davranmaktan. Bir isteğini yapmadığında ilişkinin raydan çıkmasından. Benimle ilişkisi varken başka biri ile evlilik için tanışmasından. Evlendiğim zaman yemek, temizlik, çocuk yapmam diyen tiplerden.
                Hatan da burada.Dünyada evlenip çocuk yapmak için can atan yüz milyonlarca kadın var. Ama ilişkinin başında, elinden kaçırmamak için çaba sarfedersen, bu duruma düşersin. Kadınlar denemeyi ve oynamayı severler. Onlar oynadığında, sen de oynayacaksın.
                Yani, sana yap dedikleri şeyi, canın istemiyorsa ASLA yapmayacaksın.Yapacağın zamanda muhakkak sen de eklemelerde bulunacaksın.
                örneğin, buluşma saatini değiştirdi, sana başka saat önerdi ise, o zaman da ben gelemem, başka zamana diyeceksin.
                kadın tavır yaptı mı, o zaman s.ktir edeceksin. Bir daha da asla teklif etmeyeceksin.Konuşmayacaksın. Belli ki senin gibi binlercesi peşlerinde, bunların da bir tarafı kalkmış. Onları memnun etmeyeceksin, olay yerini terkedeceksin.
                İlişkilerinde köle değil, lider olacaksın. Onları memnun edeyim derken, köleye dönüştüğünün farkında mısın?Hiçbir kadın böyle bir erkeği istemez.Ve bu erkekler, çok kolay terkedilirler.
                Diyelim bir restorana gittin, oturacağınız yeri bile sen seçeceksin.Yani lider, dominant erkek olacaksın.

Ben yakışıklı bir erkek değilim. Kısa boyluyum. Ama benim için ne tip kadınların kavga ettiğini bir bilsen. Bana evlilik teklif eden kariyer sahibi, çok güzel kadınlar bile oldu.
                Peki nasıl oluyor?Çok basit. AŞK oyunu. Onlar oynuyorsa bende oynuyorum.

İlişkide lider sen olursan, lidere, yani sana bağlılık gösterirler. Ama onları memnun edeyim, her dediklerini yapayım dersen, dışarı da senin gibi binlerce erkek var.Neden seninle ciddi düşünsün ki....
                Kadınlar ne kadar inkar etse de, kadınların genleri değişmedi.İlk insanların yaşadığı avcılık dönemlerinde, kadınlar en çok hangi erkeğe kur yaparmış biliyor musun? En iyi avlanan erkeğe.Çünkü o yiyecek getiriyor.Çünkü o güçlü.

Aradan binlerce yıl geçti, mağara döneminden uzay çağına geldik.Ama kadın genleri değişmedi.Şimdiki güç algısı değişti. Kariyer, şöhret,para,zeka....Ama hepsi de gücü simgeliyor.
                Kadınlara sorsan, saygı,sevgi geyikleri yaparlar. Ama iş öyle değil.

Serseri ruhun olacak.Takmayacaksın,havalı olacaksın. Kadınların önünde diz çökmeye hazır erkeklerden olmayacaksın.Çünkü ortalık bu tip erkeklerle dolu.
                mesajı almışsındır umarım.Ama şunu unutma. Kadınlar için değil, kendin için değiş. Bu değişim, bu özgüven; hayatını daha mutlu yaşamanı sağlar.
                Last edited by Obsesif_Fatihi; 15-06-2014, 06:03 AM.
                İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                Malcolm X

Yorum

İşleniyor...
                X