Henüz 24 yaşındayım yeni işe girdim.Evlenmeye şu an için hazır hissetmiyorum.Ailemin yanında kalıyorum,onlarda benim yuva kurmamı istiyor.Küçüklükten arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi onun sözlüsünün bir arkadaşı varmış sözlüsü beni görmüş arkadaşına göstermiş face den oda beni beğenmiş hatta kız bana dürtme göndermiş
3 hafta oldu ve arkadaşıam geri dönüş yapamadım.Ailem hemen tanışmamı istiyor yani çok acele ediyorlar bense iyice tanıyıp öğrenmek istiyorum huyunu suyunu karakteri vs. geçen gün arkadaşımın babası aradı kızı isteyenler varmış.Benden haber bekliyorlarmış.
Ailem kapalı ve güzel diye hemen tanışmamı istiyor birazda hizmetkar olduğu için sanırım.
Düşündüğüm nokta şu o kız biraz takıntılıymış ve hemen alınıyormuş,Sonuçta bizim tanışmamıza arada en iyi arkadaşım var ileri doğabilecek bir sıkıntıda arkadaşımın ve sözlüsünün üzülmesini istemem.
Böyle bir konuyla şu an meşgulüm sizce ne yapmalıyım.

Ailem kapalı ve güzel diye hemen tanışmamı istiyor birazda hizmetkar olduğu için sanırım.
Düşündüğüm nokta şu o kız biraz takıntılıymış ve hemen alınıyormuş,Sonuçta bizim tanışmamıza arada en iyi arkadaşım var ileri doğabilecek bir sıkıntıda arkadaşımın ve sözlüsünün üzülmesini istemem.
Böyle bir konuyla şu an meşgulüm sizce ne yapmalıyım.

Yorum