Evliliğinizde en cok neyin olmasini istersiniz,sizce en onemli nedir??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Evliliğinizde en cok neyin olmasini istersiniz,sizce en onemli nedir??
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Havle View PostLarabennu bu testi esinede bir uygulasana cevabini merak etmiyormusun?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: larabennu View PostNiye böyle tepkı verdınız anlamadım,ınsanlar genel neye önem verıyor bunu sordum,ne varki bunda?Ayrıca eşim ve benim içinde tabıkı aşk...Yoksa parasız pulsuz,cınsellık olmadan,onca sene nasıl evlılık surer?Ayrıca dığer konuya bakarsanız boşanmaktan vazgectığımı,eşıme asık oldugum için savaşacağımı yazmış bulunmaktayım,Saygılarla Kalım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Havle View Posttepki degil esine de bu testleri yapip yapmadigini merak ettim,,sonucda evlilikte hos olur bu tür yaklasimlar..Diger konunuzdaki savasicam yazinizida okudum;tebrik ediyorum bazi seylerden vazgecim esinize ve evlilignize kiymet verdigini icin..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: larabennu View PostTabıkı bu tur testler yapıyoruz eşımle,konuşabılıyoruz da,lakın çözmesi zor sorunlarımızı konu o.ama napalım aşk için böylesine yüce bırsey ıçın sabredıcez,savaşıcaz,sonuçta herşeye değer bunlar...Evlilik,aşk bunlar çok kıymetlı,inşallah allah yardım ederde butun bunların ustesınden gelırız yarabbımm!!..
Yorum
-
belkide evli olmadigim icin vede evliligin cok kutsal olduguna inandigim icin bazi durumlarin sadece esler arasinda konusulmasi gerektigine inandigim icin size biraz sert tepki vermis olabilirim,yapimda biraz serttir ikisi birlesince düsüncelerim ve yazilarimla sizi kirmis olabilirim..Lütfen esinle konus ve ne karar alirsan al onunla paylas,esinden habersiz beyninde bile gizli sakli seyler düsünür ve yaparsan bana ihanetmis gibi geliyor..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Havle View Postbelkide evli olmadigim icin vede evliligin cok kutsal olduguna inandigim icin bazi durumlarin sadece esler arasinda konusulmasi gerektigine inandigim icin size biraz sert tepki vermis olabilirim,yapimda biraz serttir ikisi birlesince düsüncelerim ve yazilarimla sizi kirmis olabilirim..Lütfen esinle konus ve ne karar alirsan al onunla paylas,esinden habersiz beyninde bile gizli sakli seyler düsünür ve yaparsan bana ihanetmis gibi geliyor..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Postbence en önemlisi para olursa diğer ikisi kendiliğinde olur zaten ....
Ama iş paraya gelince işte o çok daha ciddi etkiliyor evliligi ,kim ne derse desin para mutluluk getirmez diye bir kural yok .Eger ailenin ekonomik durumu pek iyi degilse ister istemez gerginlikler ortaya çıkıyor ,ama parasal sorun olmadıgında hayat çok daha keyifli oluyor .
O yuzden aşk veya sevgiye baglı evliikte ,para buyuk onem taşıyor .ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .
Yorum
Yorum