Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bay 68 bayan 23 yaşında olursa

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bay 68 bayan 23 yaşında olursa

Hayret diyeceğim yani gözlerimle gördüm anlamıyorum bu kız bu adamın neyine aşık oldu veya hangi hareketi etkiledi .
    Arkadaşlar köyümüzde çok yoksul ve kimsesiz zavallı hayatın sillesini yemiş gariban diyebileceğimiz 68 yaşında memet amca gitti 23 yaşında tabiri caizse tıpkı sibel can gibi bir kızla evlendi. memet amca köyden ayrıldı ve üç gün sonra bu kızla geldi , evlendiklerini söyledi üç gün sonrada gidip resmi nikahlarını kıyacaklar valla birşey anlamıyorum kızı konuşturduk çok beğendiğini ve aylardır bir tanıdığı sayesinde tanıştığını telefonla görüştüklerini ve evlenmeye karar verdiklerini söyledi helal olsun memet amcaya dört ayağı üstüne düştü.sizin görüşleriniz ne olabilir bu kız niye böyle bir karar vermiş olabilir acaba YORUMLARINIZ LÜTFEN.

valla ne diyecegimi bilemiyorum ,
    ne diyelim ALLAH mesut etsin .

Yorum

helal olsun Memet amcaya. yaş 68 ama gençlere taş çıkartıyor.

Yorum

amcama bak be helal olsun vallahi..allah mesud etsin ne diyelim :lol:

Yorum

şaşırmak bile az kaldı...
          kızın kafasında başka planlar olmasın diyeceğim ama adam zengin de değilmiş...

Yorum

Valla .. Kız ya kaçış için yada para için ...evlenmek istemiştir .ailevi sorun da olabilir ....yoksa aşk meşk daha neler diyecem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: PESE
              Valla .. Kız ya kaçış için yada para için ...evlenmek istemiştir .ailevi sorun da olabilir ....yoksa aşk meşk daha neler diyecem
              aklıma en mantıklısı sizinki geldi fakat adamda parada yok kaçış olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

Kesinlikle mantık içermeyen,içeriği tamamen başka bir olay bence...

Hiç bir imrenilecek yanı yok derim...Bu da bir bakış açısı tabi,onur meselesi biraz da....Yüzeysel bakılırsa neden olmasın diyenler olabilir.Ama bence ne aşk,ne meşk.

Ben aşka çok saygılı bir insanım,ama bu olayda ne aşk,ne duygu olduğuna inanırım...Mehmet Amca'ya imrenmemek lazım bence :roll:

Yorum

bence o kız buraya uye olmalı

Yorum

kesinlikle normal bir durum değil...hiç bir zaman anlamamışımdır bu tür evlilikleri...

kızınki bence de kaçış olabilir....ya da baba sevgisi aramış olabilir...
                    büyük sıçrayış için birkaç adım geri gitmek gerekr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dpkroses
                      şaşırmak bile az kaldı...
                      kızın kafasında başka planlar olmasın diyeceğim ama adam zengin de değilmiş...
                      BELKİ DE KIZIN FARKLI SORUNLARI VARDIR? BEN AŞKA İNANIRIM AMA BU BİRAZ ZOR GÖRÜNÜYOR. DÜNYA GÖRÜŞLERİ, HAYATTAN BEKLENTİLERİ... HER ŞEYLERİ FARKLIDIR. YİNE DE PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMAMAK GEREK. ALLAH MESUT ETSİN.

Yorum

Arkadaşlar memet amca bu kızı doğuda bir ilde getirdi memet amcayı çok iyi tanırım geliri sadece bir ssk emekli aylığı köyde kıt kanaat geçiniyor ve çevrede yardımlar alıyor diyebilirim evi yok yıkılmak üzere olan bir evde kalıyor yakışıklıda değil nasıl anlatacağımıda bilemiyorum . hatta bugün bende köye gittim kızıda gördüm memet amcayıda ikiside çok mutlular ama memet amca daha fazla mutluydu meselenin içyüzü zannedersem on veya onbeş güne kadar çıkar sebep ne ise sizinle paylaşacağıma söz veriyorum daha üç günlük taze evliler fazla birşey soramadım ama mutlaka öğrenmem lazım neymiş bu memet amcanın sırrı bizede versin bizde öğrenelim lazım olabilir. :lol:

Yorum

arkdşlr... bu Mehmet Beyin maaşı...ve bizim en gariban insanımız da bile yastık altı denilen para veya altın mutlak vardır .... adım giibi eminimmmmm

Yorum

hadi kız sorunlarından kaçtı ne bileyim ailesi verdi artık neyse de,arkadaşlar memet amca hakkında ne düşünüyorsunuz arada yarım asır var,ahir ömründe çoluk çocuk büyütecek bu adam ,hiç aklım da almadı ,,

özetle neler oluyor hayattta durumu...işin sırrını merak ettim doğrusu,bekliyorum gökpınar..

Yorum

gökpınar abi senin formun benimde işime yarıcak.çünkü bir tanıdığım birinci derece bir yakınım böyle bir evlilik yapmak üzere ve ben çok konuştum ancak artık beni konuşturmuyor.beni etkileme senin sözlerinin tesiri altında çok kalıyorum diye.bende artık sustum ve bu kişiyi bu çarşamba istemeye geliyor kendisinden 18 yaş büyük bey.susmak zorunda kaldım desem daha doğruı olur.onun geleceği ile ilgili kararında yanlış etki yapmakdan korktuğum için.belki mutlu olacak diyorum engel olma diyorum ve dilim bağlandı sanki birşey söyleyemiyorum artık.bu kadar yaş farkıyla sorun çıkmazmı ileride arkadaşlar.yaşayanlar varsa böyle bir durumu paylaşabilirlermi.ben korkuyorum açıkçası.ilerde ciddi fikir uyuşmazlığı yaşarlar gibime geliyor.yaşındanda geçtim.beyin eski karısı vefat etmiş trafik kazasında.ve 8 çocuğu var çoğu evliymiş.bizimkininde 2 çocuğu var eski eşinden.lütfen gökpınar abi kusura bakma.bu forumu görünce soramadan edemedim.
                              Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

İşleniyor...
                              X