Daha demin bir kız arkadaşımla konuştum ve kendisi bayram dolayısıyla evinden dışarıda olduğu için evinin anahtarını evli olan bir kız arkadaşına vermiş. Sebebi ise; evli olan kişinin hoşlandığı kişi ile hoş vakit geçirmesi! Evli bayanla o kişi arasında şimdiye kadar ne oldu bilmiyorum ama arkadaşıma evli bayanı düzgün birisi mi diye ilk sorduğumda (şüphelenmiştim);arkadaşım iki çocuğu var evli diye beni küçümser yorum yapmıştı. Arkadaşımın son gelişmeleri anlatması ile midem bulandı ve kustum: herşeyim çok güzelken ve hayatım yoluna giriyorken..
Çok garip arkadaşlar; hiç kız arkadaşım olmuyorken bile aldatılmaktan korkuyordum, sonrasında aldatıldım, sonra bir daha, bir daha, sonra aklımca hıncımı alıp aldattım ve şu anda kusturacak kadar iğrenç bir durum benim için aldatma olayı hep olduğu gibi.
Belki aldattım ve bu tarz birşeyden tiksinmeye hakkım yok sizler için ama tam hayatımı düzene oturtup: düzenli bir ilişkiye açıkken (ilişkiyi aramıyorum!).. Bu tarz şeyleri duymam hiç hoş olmadı: yine psikolojimdeki sorunlu taraf hortladı ve "hepsi böyle"yi söylemeye çalışıyor halbuki son zamanlarda "Ne siyah ne de beyaz" var derken..
Aldatılma Korkusu? Nasıl bu korkuyu yenmek? ve en önemli sorun: (hep kadınlar aldatıyor demiyorum da) kadınlar neden aldatır?
Çok garip arkadaşlar; hiç kız arkadaşım olmuyorken bile aldatılmaktan korkuyordum, sonrasında aldatıldım, sonra bir daha, bir daha, sonra aklımca hıncımı alıp aldattım ve şu anda kusturacak kadar iğrenç bir durum benim için aldatma olayı hep olduğu gibi.
Belki aldattım ve bu tarz birşeyden tiksinmeye hakkım yok sizler için ama tam hayatımı düzene oturtup: düzenli bir ilişkiye açıkken (ilişkiyi aramıyorum!).. Bu tarz şeyleri duymam hiç hoş olmadı: yine psikolojimdeki sorunlu taraf hortladı ve "hepsi böyle"yi söylemeye çalışıyor halbuki son zamanlarda "Ne siyah ne de beyaz" var derken..
Aldatılma Korkusu? Nasıl bu korkuyu yenmek? ve en önemli sorun: (hep kadınlar aldatıyor demiyorum da) kadınlar neden aldatır?

. eşimi yıllar öncesinde çalıştığı yerdeki biriyle mesajlaşırken yakaladım. olay büyüdü ve boşanmaya kadar gitti ama çocuk meselesinden olmadı ayrılık. o hiçbirzaman kabul etmedi aldatma olayını, beni bırakmakta istemedi. ayrılmadığıma memnunum şimdi uzaktan bakınca olayın "iş arkaşlığının biraz ileriye gitme başlangıcı" ötesine geçmediğini görebiliyorum. yani insan robot değil, biz tv de güzel bayan görünce iç geçiriyorsak onlarda bize hiç belli etmeselerde kaslı-yakışıklı erkek görünce beğeniyorlardır. bu biyolojimizde var. arabamız son model olsa jipe bakarız, jip alsak ferrariye..
Yorum