Merhaba arkadaşlar. Ben evleneli 2 ay kadar oldu. Eşimin ilk gece korkusu vardı. Hala yapabilmiş değiliz. Ve her seferinde hayal kırıklığı artık bende soğudum okadar azgındım eser kalmadı. Eşim çok isteksiz. Hep ben yaklaşıyorum hep ben hamle yapıyorum. 5 yıl hiç dokunmasam niye dokunmadın bana demez. Bir erkek olarak evlendikten sonrada mastırbasyon yapacağım hiç aklıma gelmezdi. Bunu şu ana kadar anlayışla karşıladım ama bugün cinsel hayatımızın iyi gitmediğini bi şekilde ima ettim tartıştık. Üstüne üstlük eşimin 30 yaşında bir erkek kardeşi var daha 2 ay olmadı evleneli oda yanımıza gelecekmiş 1 sen boyunca dersaneye gönderecekmişiz ben şimdi ne yapayım bu durumda siz olsanız ne yaparsınız ????
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni evliyiz lütfen yardım!!
Collapse
X
-
esinizde vajinismus durumu soz konusu olabilir muhakkak tedavi olmasi gerekiyor die dusunuorum ama size cok gorev dusuyor bu konuda.Psikoterapist yetiştirmek ile vaktiniz boşa harcamayın, asıl mesele psikoterapist olabilecek adamı seçmektir.
-Carl Rogers-
Yorum
-
Eşim benden 4 yaş büyük bunların hepsini denedim alkol aldık beraber yine olmadı dersane meselesine gelince kpss dersanesine aileler çok anlayışsız biz daha yeni evliyiz bi başnaşa kalalım bi rahat bırakın bizi bu sorunu yaşayanlar çok severek evlendike eşimle bu siteye iyiki gelmişim yanlız olmadığımı anladım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
(
Yorum
-
sen yukarıda yazılan o azdırıcı damlat yok başka bişey sakın böyle şeyler yapma eşin daha çok soğur psikolojik bişey bu.Beraber psikoloğa gitmeniz lazım.Altında yatan neden neymiş.Bu işi sakın sallandırmayın yoksa ikiniz de yıpranırsınız.Moraliniz bozulur.Bu iş uzadıkça sen ondan soğursun ondan soğudukça da o da kendisinde yetersizlik duygusu hissetmeye başlayıp daha ozr bir yola girersiniz.Bak severek evlenmişsiniz iyi bir evliliğinizin olaağını düşünüyorum.Allah yardım eder inşallah.Orjinal yazı sahibi: Guzyagmuru View PostEşim benden 4 yaş büyük bunların hepsini denedim alkol aldık beraber yine olmadı dersane meselesine gelince kpss dersanesine aileler çok anlayışsız biz daha yeni evliyiz bi başnaşa kalalım bi rahat bırakın bizi bu sorunu yaşayanlar çok severek evlendike eşimle bu siteye iyiki gelmişim yanlız olmadığımı anladım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
(
Yorum
-
Yaş bizim için sorun değil kardeşi gelcek hayır diyemiyor bunalıma girmiş oda babasıyla tartışmış kaç yaşına geldin bi baltaya sap olamadın diyomuş kayınpeder kayınçoma dersaneye orda gitsin dedim neyimiş ordaki dersanede herkes onu tanıyormuş işsizmiş kimsenin yüzüne bakamıyormuş bizim bulunduğumuz il onunkinden çok uzakta olduğu için birde daha önce burdaydı bi namita yapmış kendine o kızda ikide bir arayıp duruyo gel dersaneye kaydolalım gel bizi düşünen yok üstüne üstlük bu cinsel sorunlarımızda su yüzüne çıkınca artık stresten gözüm seğirmeye başladı bekarken ne kadarda kafam rahattı allahım sen yardım et
Yorum

Yorum