selam arkadaşlar. 27 yaşında evli bir erkeğim..ilkokul çağında uğradığım cinse istismarın sonuçlarından dolayı bütün hayatım olumsuz ilerliyor. yalan söylüyorum..eşime aileme ya da herhangi birilerine yalan söylüyorum..bu aslında çok büyük sorun değil bugüne kadar getirdim bunu devam da edebilririm.. ama en büyük sorun karşı cinse olan aşırı cinsel isteğim..bir türlü engelleyemiyorum. bunu nasıl yenebilirim acaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ne yapacağımı bilemiyorum????
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: kmlc21 View Postselam arkadaşlar. 27 yaşında evli bir erkeğim..ilkokul çağında uğradığım cinse istismarın sonuçlarından dolayı bütün hayatım olumsuz ilerliyor. yalan söylüyorum..eşime aileme ya da herhangi birilerine yalan söylüyorum..bu aslında çok büyük sorun değil bugüne kadar getirdim bunu devam da edebilririm.. ama en büyük sorun karşı cinse olan aşırı cinsel isteğim..bir türlü engelleyemiyorum. bunu nasıl yenebilirim acabaHer şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asalsayıeşine soyle. anlayıslı biriyse baskalarıyla olmana bir kaç kere izin verebilir belki.İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.
Yorum
Yorum