Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne yapacağımı bilemiyorum????

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ne yapacağımı bilemiyorum????

selam arkadaşlar. 27 yaşında evli bir erkeğim..ilkokul çağında uğradığım cinse istismarın sonuçlarından dolayı bütün hayatım olumsuz ilerliyor. yalan söylüyorum..eşime aileme ya da herhangi birilerine yalan söylüyorum..bu aslında çok büyük sorun değil bugüne kadar getirdim bunu devam da edebilririm.. ama en büyük sorun karşı cinse olan aşırı cinsel isteğim..bir türlü engelleyemiyorum. bunu nasıl yenebilirim acaba

psikologa ya da psikiyatri uzmanına giderek tabiki..

Yorum

Prozac benim cinsel etkinliğime büyük bir darbe vurmuştu. Yada ilaca bulaşmam diyorsan depresyona gir o da iş görüyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kmlc21 View Post
        selam arkadaşlar. 27 yaşında evli bir erkeğim..ilkokul çağında uğradığım cinse istismarın sonuçlarından dolayı bütün hayatım olumsuz ilerliyor. yalan söylüyorum..eşime aileme ya da herhangi birilerine yalan söylüyorum..bu aslında çok büyük sorun değil bugüne kadar getirdim bunu devam da edebilririm.. ama en büyük sorun karşı cinse olan aşırı cinsel isteğim..bir türlü engelleyemiyorum. bunu nasıl yenebilirim acaba
        Eşinle beraber olunca isteğin azalmıyor mu?
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
          lustral felanda baya libidoyu azaltıo erkekler için bilemiyorum ama
          hmmm......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı
            eşine soyle. anlayıslı biriyse baskalarıyla olmana bir kaç kere izin verebilir belki.
            sen onun eşi olsan izin verirmisin böle bişeye
            İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.

Yorum

İşleniyor...
            X