Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir karar vermeliyim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

aynen dedğin gibi eşin değişmez.bu hayatı 1 kere yaşayacaksın eşinle mutsuz olacagın konusunda emin gibisin.zaten anlattıklarına bakılırsa kadına yakışmayacak itici hareketleri de var.ben erkek olsam tüküren bir kadınla evli kalmazdım.lama gibi çok itici bir hareket.çocuk işini acilen hallet başkalarının ne düşüneceğini ya da akrabaların seni sileceğini düşünme bile mutsuzken hangisi sana ne yapabilir ki yaşadıklarını sen bilirsin.kendin için yaşa ve ayrıl derim.sonrası sana kalmış

Yorum

zamaninda ben eski sevgilimden kavga ettim bir kac tatsiz olay oldu ama orda ikimizde cok gencdik. ve dedim ya simdiki esim unutur sandim. ama neyazik ki cok frakli cikti simdiki esim umdugum gibi deyil. eski sevgilimde ne istersem yapmazdi, ama ikimizin kafasi uyusuyordu.

gelen gideni arati dogru, ben aslinda artik bu isi solandirmaya karar verdim. eski me dönermiyim onu Allah bilir. belki onunla ara sira bulusurum herseyi zamani birakirim baktim hersey cok güzel onunla geri bir olurum. ama esimle artik ipler koptu. bu saaten sonrada artik ikimizin da zaten mutlu olucagi yok.

bazen zaman kötü leri götürüyor sadec iyi leri birakiyor su an eski sevgilim icin bu gecerli hic kötü birseyiyni hatirliyamiyorum sadece iyi ler kaldi. o yüzden de onunla hemen bir araya gelmek istemiyorum. ilk önce esimden bosanmaliyim. simdi kizin dayisi diyor o cocuku aldiramasin. gücün yoksa ben bakarim diyor.

ama bende diyorum benim Allaha sükür gücüm var. ama o cocuk dünyaya gelirse ya babasiz büyür yada esimle bosanmam ölene kadar mutsuz olurum kavga ederiz o yüzden aldirmasini istiyorum. yazik o cocuga diyor kimse beni anlamiyor yoksa ben mi yanlis dusunuyorum

Yorum

İşleniyor...
      X