Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir dost bulamadım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir dost bulamadım

Herşeyimi mahfetti hayata bakış açımı ben onu dost sanmıştım acımla ağlar sevincimle güler.O ne yaptı ben herkezden çok ağlattı ve acı çektirdi.10 yıldan sonra hiç onu dost görmedim çünki beni 2 kez aldattı.Son 5 yıldır hep mutsuzum.Aldattı bana çok kızgındı ama kızgınlığı beni yaktı geçti.Aslında o davranışları genede bir kızgınlık yüzünden olamazdı o kadar eziyet ettiki canıma tak dediği günler oldu bazan kendimi ödürmeyi düşündüğüm.O günleri unutmak istedim olmadı gene aldattı.Şimdi sanki gitti gidecek evdeen ufak bir problem olsun hemen pes ediyor.14 yaşında bir kızım var desleri çok iyiyken çalışmamaya başladı.Söz veriyor kursa gidecem diye gitmiyor yalan söylemeye başladı.Kızımla çok problem yaşıyorum birtaraftan annemin boğazında nodüller varmış bir taraftanda sorun çıkarma çıkarırsan öbür kadına giderim havalarında 40 yaşını geçmiş bir koca.Bu nedir yaa dostlukmu hayır arkadaşlıkmı hayır evlilikmi hiç değil.Sanki onun benim yanımda kalması için hep güler yüzlü olacam hep mutlu olcam hiç sorunum olmıycak yoksa giderim havalarında.İsterdimki eşim herkezden önce beni düşünsün hep yanımda olsun ağlayınca başımı koyacağım bir omuz gülünce boynuna sarılıp mutluluğumu paylaşacağım insan.Ben onun için hep öyle olmaya çalıştım herkezden önce dost ama olmadı onun benden gayrı çok dostu vardı bazı arkadaşları ailesi benden önce geldi.

Mutluluğu huzuru "o bunları yaptı, o şöyle dedi, o benim istediklerimi vermedi" diyerek karşındakini değiştirmeye çalışacağına kendin değişmelisin

"Kelin ilacı olsa başına sürer" edalarındaki halimden kaynaklı söylüyorum ki mutluluğu başka yerlerde ara, seni kıran insan veya insanlar kimse otur anlat derdini "düzelip, düzelmeyecekleri senin elinde değil asla"

kısaca kendini mutlu edecek yeni şeyler bulabilirsin, bu kadar güzel kendini anlattığına göre yaratıcılığında vardır elbet...
    evet bipolarım
    sen de gelsene&yazsana, yazmazsan da...

Yorum

Yaşıtlarım çoktan evlendi barklandı çoluk çocuğa karıştı - ben de olan bir çok sorun yüzünden evlenemdim ve de evlenemeyeceğim - ama aldatılma korkusu bende bile var inanır mısınız... yani ne bileyim... herhalde bir inanın hayatında başına gelecek en kötü olaydır , anne babasını kaybetmesinden bile kötü olmalı çünkü ölüm var, olacak bir gün, hayatın gerçeği ama aldatılmak... o olmamalı. olmayacak bişe. olmaması gereken bir şey. her insan ölümü aklına getirir arada bir, bazen de benim gibi takıntı yapar, anne babamın ölümü karşısında nasıl davranmalıyım gibisinden... içine dert olur. ama düşüncesi bile insanı rahatsız eden tek duygu aldatılmak olur - aldatılma korkusu bile felaket bir şey, hiç evlenmemiş ve evlenmeyecek olanlar için bile... "İsterdimki eşim herkezden önce beni düşünsün hep yanımda olsun ağlayınca başımı koyacağım bir omuz gülünce boynuna sarılıp mutluluğumu paylaşacağım insan" aşkı o kadar güzel tarif etmişsiniz ki... bir insan hayatı boyunca böyle birisini arayıp bulmak ister, bulursa sıkı sıkıya tutar, kaybetmekten korkar, kaybedince de...
      GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

önce aldatıldım
        bu içimden çıkmaz acıyı nasıl çıkartıcam diye 3 aydan 6 aya kadar unutamadım, hastanelere yattım çıktım. olan bana oldu

sonra aldattım
        artık "aldatılmak" mastar hali olan insani bir eylem bizim için. aldatmak nedir kime göredir niyedir sorularına takılmamak gerek. Hayatın ayrı bir gerçeğidir aldatılmak. korkusu bile insanı paranoyak yapar, gereği var midur yaa
        evet bipolarım
        sen de gelsene&yazsana, yazmazsan da...

Yorum

seni aldatmış bir adamdan beklentin çok yüksek..ayrıl al nafakanı ,işte kadınlar sineye çekince adamın bi yerleri havalanmış.çker giderim havasında.o seni kaybetme korkusu yaşayacağına sana yaşatıyor.madem çekip gidemiyorsun kendini mutlu et onu değil.

Yorum

Evlenmeden önce aile hayatın nasıldı, paniğe katılıyorum, beklentilerini cok yüksek tuttuğun icin vazgecilmez görüyorsun onu tabi o da öyle hissediyor.
            Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

artislik yapmasına müsaade etme ... önce bi kendini toparla ileriyi planla al kızını aç davanı git.

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Dostun sandığın bir insanı yitirmek..Bunu ben de yaşadım..Sizinki gibi değil elbet...Ve sizinki kadar yıkıcı da değil ama, güvenmenin ne kadar yıkıcı olabileceğini çok iyi anlıyorum.. Herkese şüpheyle yaklacaksınız bundan sonra..Birine güvenmek, eskisinden de zor olacaktır sizin için...Alt tarafı bir dost, başınızı yaslayacağınız güven dolu bir omuz sizi mutlu etmeye yeterdi..Ama hayat...Bazen basit, ufak mutlulukları istemek, ayaklarımızın üstünde dimdik durabilmek için,güçlü olmamız için yeterli olmayabiliyor.. Almanız gereken dersi alın; bundan sonra hayatta güçlü olmaya, yıkılmamaya, güven konusunda daha tedbirli olmaya bakın...Hayatta güçlü durup, kızınızla yepyeni bir hayata başlayın... Şimi bile kızınız etkilenmiş, dersleri aksamış.. Kızınız sizi örnek alır..Siz güçlü durun ki, siz kişilikli durup eşinizin sözlerine boyun eğmeyin ki, kızınız da sizin gibi güçlü dursun...Eşinizin sizi tehdit etmesine izin vermeyin.. Gitmek isteyene siz kapıyı gösterin... Kalmak isteyen,seven bir insan her şartta kalır... Geleceğinizi de mahvetmeyin.. Diğer herkesin dediği gibi, açın davayı, aldattığını da kanıtlayın isterseniz, nafakanızı alın..Hayatta kimseyi kendinize ezdirmeyin.. Yolunuz açık olsun inşallah..
                I've been alone all along

Yorum

dost sözcüğü her zaman beni hüzünlendirmiştir....:/
                  "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
                  X