Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce Ben Ne Yapmalıyım Acil Yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizce Ben Ne Yapmalıyım Acil Yardım

Sizce Ben Ne Yapmalıyım Acil Yardım
    Last edited by beyefendy; 13-03-2012, 10:04 PM.

İntiharın eşiğinde misin.? Neden.? Onu kızı eve almadan önce düşünmen gerekmiyor muydu.? Gidin kızı isteyin,ailesine okuduğunu ve askerlik yapmadığını da söyle o süre zarfı içerisinde nişanlı kalın..Başka bişey gelmiyor aklıma...Yaşın daha çok küçük,evlilik için yeterli olgunluğa sahip değilsin,işin maddi boyutu bir yana zaten...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Erzincanda okuyorsun, yapman gereken kızı kolundan tutup evine götürmekti. Burdan şunu farkettim, kız sırf evlenmek için sende kalmış olabilir Belki kıza toz kondurmayacaksın ama erzincandan bahsediyoruz, aklın kesmedi mi bunu arkadaş? Şimdi otur mantıklı ol. İntihar falan boş bunlar. Ya bas kaç memleketine, yada al kızı otur evine.
      Umut, bir yaprağın dalından düşüşü kadar nazik ve duygusal bu günlerde. Ama umut var, ve her bahar beni yeniden aşık ediyor kendine.

Yorum

Ailene anlatmalısın tek başına çözeceğin sorun olmaktan cıkmış bu. Kızın aileside ilginç, ne bicim pis işler bunlar :S
        Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Sen tut erzincandan kızla tanış iki gün sende kalsın.Hey yavrum hey yardırırken düşünecektinonları.İzmir değil orası Erzincan ....e ....e evlenecen.Ailene de bi şekilde kabul ettirecen.Askerliğini de yapana kadar beklesinler artık.Sakın evlenmeyi düşünümüyorum falan deme ailesine infaz ederler seni.Şakaları olmadığını biliyorum.Dediğim gibi yardırırken düşünecektin tüm bunları.İnşallah mutlu bir hayatınız olur.Ayrıca intihar falan etme.Vurulmak intihardan daha kolaydır.Hem günahı yok, hem de habersiz olduğundan zor olmaz.Bol şans dostum.Hayırlısı olsun hakkınızda.

Yorum

Yawrucum sen nerelisin, üniversite okuyorsun, nerelerde dolaşıyorsun da bu kızı buluyorsun 17 yaşında, kızdan belli olurdu nasıl bir ailesi olduğu. Ailenle mutlaka konuş , tabi sadece senin anlattıkların var elimizde, bu kdr olay bir paragrafla sınırlanmaz .
            Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

bence kız ve ailesi sana resmen kumpas kurmuş: böyle bir şey anca aileyle ortaklaşa olur. eğer kızın kafasında evlenmek falan olmasa böyle bir işe girişmez. ha böyle işler yapan insanalrı da biliyorum ama o kızlar ve o erkekler farklı oluyor. böyle hem kendi rızasıyla 18ini bitirmeden başka evde kalmalar falan sonra da evleneceğiz tehditler kaçırılmalar... sen fena faka bastırmışlar. dua et kızın ailesi savcılığa şikayet etmesin: reşit olmayan bir kızı zorla alıkoymak ve cinsel taciz...
              GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

İşleniyor...
              X