Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rusya'dan sorunlar ve selamlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• rusya'dan sorunlar ve selamlar

Merhaba,

Turkiye'de cok melankolik icine kapali biri oldugum icin sadece 1 kisiyle iliskim oldu. o da bende 19 yas buyuktu ve iliski seklimiz tamamen fetisizme dayaliydi. Bu nedenle galiba iliskilerle ilgili kurdugum temelleri yanlis degerler uzerine oturtmustum. Bu yuzden su an yasadigim ulkede (rusya) mumkun oldugunca cok cinsellik ve ikili iliski yasamaya calisiyordum. ancak belli bir sure sonra is yine fetisizme dayanmaya basladi. bu arada da alkol ve uykusuz geceler hayatimi mahvetmeye beni ailemden ve gercek dunyadan uzaklastirmaya basladi.

Evlendigim kisiyle internette tanismistik. Cok hos, akilli, iyi kalpli ve terbiyeli bir insan. Tanistigimiz zaman ben hala eski hayatimla ilgili birkac kizla daha gorusuyordum. Onunla evliligi kafama koymustum ama emin olmak istiyordum. Bir gun (iliskimiz hayli ilerledigi zaman) telefonumda baska bir kizla olan mesajlari yakaladi ve fena kavga ettik. O gun artik zamanin geldigini, onu kaybetmemem gerektigine karar verdim ve kisa sure sonra aramizi duzeltip evlilik teklif ettim. Gectigimiz yaz evlendik. Ama benim gozum hep disarida. Bu da iliskimizi cok yipratti. bu nedenle esim artik kendi guzelliginden/cekiciliginden emin olamaz oldu. Surekli ufak tefek seyleri abartip kusuyor. Surekli aliniyor ve benim ona ilgi gostermedigimi soyluyor. Ben eski hayatima gore cok degistim, ickiyi biraktim, dine yaklastim, hicbir yere cikmaz oldum. seytan surekli durtuyor ama ama flort etmekten ileri gitmiyorum/gidemiyorum.

aramiz iyiyken hersey guzel ama kavga ettigimizde deliriyorum, cekip gitmek, onu aldatmak ve hatta cok sik olarak intihar etmek istiyorum. biliyorum belki yeterince cabalamiyorum ama az cabamin bir hosgoruyu bile dogurmamasi beni cok incitiyor.

cinsel hayatimiz darmadagin oldu. en basindan zaten cok zayif basladi. digerleriyle yasadigim onca fantaziden zevkten eser yok. cunku karima o gozle bakamiyorum. o benim namusum gozuyle bakiyorum, hos benim namusumun benim namahremim olmasinda bir sakinca yok olmasi gereken de o ama evlendigimizden beri 1 ya da 2 kez disinda kendi istegimle onunla cinsellik yasadigimi hatirlamiyorum. cinsellik belki de butun sorunlarimizin kaynagi.

simdi esim 5 aylik hamile. ve ben esime iyi bir koca, cocuguma da iyi bir baba olmak istiyorum. ama kafamdaki firtinalar yuzunden ne esime, ne isime ne aileme kimseye bir faydam dokunmuyor. battikca batiyorum sanki. burada bu konulari konusacak kimsem yok. olsa bile nasil anlatirim bilmiyorum. son care olarak buraya geldim. umarim yasadiklarimi anlayan ve faydali birkac tavsiye verebilecek birileri vardir.

buraya kadar okudugunuz icin tesekkurler. herkese iyi gunler

merhaba. selamını alıyorum ama sorunların sana kalsın, almıyım :P

şaka tabii.

evlilik öncesi olayların b..unu çıkartmanın nelere sebep olduğunu herkes bir görsün öncelikle. her şeyi evlenince yaşamak gibisi yok bana göre.

sana tavsiyelerim:

1) madem eşini namusun olarak görüyorsun, başkalarıyla flört ederek neden onun onuruyla oynuyorsun? o senin için bu kadar değersiz mi? çocuğun bu kadar değersiz mi? kendine hakim olmalısın.
    2) eşin namusun olabilir ama yatak odasında yaptıklarınız onun namussuz ya da kötü biri olduğu anlamına gelmez. siz birbirinizinsiniz ve "sadece ikiniz" birlikte olduktan sonra istediğiniz şeyleri deneyebilirsiniz. heyecan duyduğun şeyleri onla beraber yapmayı teklif etmelisin. belki onun da hoşuna gidecektir.
    forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

tesekkurler cevabin icin. kesinlikle katiliyorum, kendi hayatimda acilarla tecrube edip anlamis olsam da kesinlikle herseyi evlenince yasamak lazim. atalarimiz bos konusmuyormus. Islam dini ve diger dinler bosuna zinayi yasaklamamis. tavsiyelerini deneyecegim. ama bir sekilde once karimin kendine guvenini tekrar kazanmasini saglamam lazim. urkek kedi gibi oldu, surekli nerede ne zaman baska bir kiza bakacagim, onu aldatacagim diye dusunuyor. surekli ya onu birakirsam korkusuyla yasiyor. zaten aglamasina dayanamazdim, bir de hamile haliyle agladiginda ikisi icin de icim parcalaniyor. ama bir seyler yapmak durumu duzeltmek de bana zor geliyor. kalkip ona sarilmak, teselli etmek zor geliyor cunku cogu zaman ilk seferinde beni tersliyor, bu da egoma agir geliyor.

Yorum

Bence eşinize güzel hediyeler alin. Onu kadin olarak hissetnesine yardimci olun. Ve şu dişarda gözüm var durumunada bir çözüm bulun. Biraz kendinize hakim olun. Sizde eşinizde yazik.

Yorum

tesekkurler. bu da cok onemli bir nokta. hediyeler ve surprizler konusunda cok zayifim ve bunun eksikligi hissediliyor. haklisiniz, yapilan ufak tefek jestler belki de kendine guvenini arttirir ve sorunlarimizin cozumunu hizlandirir. tekrar tesekkurler.

Yorum

evet haklısın. önce bunu sağlamalısın. karın belki de emin değildir aldatmadığından. kızgınlığı bu yüzdendir

ona yarın sabah bir sürpriz yap. 5-6 küçük not kağıdına kısa ve tatlı, içinden gelen sözleri yaz ve değişik yerlere sakla. mutfak dolabının içine, çekmecelere, aynanın üstüne falan koy. hoşuna gidecektir. tersleme fırsatını bulamadan yumuşayacaktır. sonra "bu ara üzgünsün, sana güzel bir gün yaşatmak istiyorum" de ve onu yemeğe falan götür. ve yemekte "ben yatakta şöyle şöyle şeyler yapmak istiyorum, bana en çok bunlar heyecan veriyor ama şimdiye kadar bunu sana söylemeye cesaret edemedim, bu yüzden de yatakta sana az ilgi gösterebildim çünkü tepkinden korktum" şeklinde içten bir açıklama yap. şimdiye kadar olan ilgisizliğini açıklamış ve eşinin içini rahatlatmış olursun. hem bu açıklamanın üstüne, yatakta sana heyecan veren şeyler konusunda istekli olmaya heves edecektir onla ilgilenmen için.

eşin cinsel hayatın bir erkek için ne kadar önemli olduğunu biliyor ve senin ona olan ilgisizliğinin sebebini başkalarıyla olmana ve onu sevmemene bağlıyor olmalı. yatakta ona ilgi göstermelisin. hele ki şu an hamile, çirkinleştiğini, cazibesini kaybettiğini düşünüyordur. bir de ilgisiz davrandığın için iyice kendine güvenini kaybediyor ve hırçınlaşıyor. "hamileliğin en çok yakıştığı kadınsın" falan de ona, ne bileyim

notlar ve yemekte yaptığın içten açıklama güzel bir başlangıç olacaktır. sonrasında sana olan güvenini sağlamak sana kalmış. güvenini kıracak neler yapıyorsun? bunları yapma bundan sonra. ona vakit ayır, değerli olduğunu hissettir. ve gerçekten başka kadınlara bakma. senin ihtiyacın olan her şey (sevgi, şefkat, cinsellik, ve korumayı başarırsanız heyecan vesaire) eşinde var. eşinin kıymetini bil ve yaşamak istediğin her şeyi onla yaşayarak mutlu bir hayat sür, ikinize,çocuğunuza ve kendine kötülük etme.
            Last edited by ofpuf; 25-08-2012, 02:05 PM.
            forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hadid View Post
              tesekkurler. bu da cok onemli bir nokta. hediyeler ve surprizler konusunda cok zayifim ve bunun eksikligi hissediliyor. haklisiniz, yapilan ufak tefek jestler belki de kendine guvenini arttirir ve sorunlarimizin cozumunu hizlandirir. tekrar tesekkurler.
              hediye olayına anlattıklarımı yaptıktan sonra başla derim ben, çünkü hep aldatan erkeğin belli etmemek için birden hediye almaya başladığını söylerler

eşinin şüphelerini gider önce.

Yorum

bu arada sürpriz konusunda sıkıştığın yerde mesaj atabilirsin, yardımcı olurum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ofpuf View Post
                  hediye olayına anlattıklarımı yaptıktan sonra başla derim ben, çünkü hep aldatan erkeğin belli etmemek için birden hediye almaya başladığını söylerler

eşinin şüphelerini gider önce.
                  derler... evet, su internetin gozu koru olsun. her turlu sacma sapan "aldatildiginiz anlamanin bilmemkac yolu" konusu bulunuyor. ve maalesef esim de her insan gibi bunlari okuyup hepsine olmasa da bir coguna inanabiliyor. bir kez daha tavsiye icin tesekkurler. bu forumda akli basinda insanlarin olmasi sevindirici.

Yorum

hahah özellikle o mynet yok mu mynet saçma sapan tüyolar veriyor biz kadınlara ama kişisel ve ilişkisel gelişim bakımından çok şey öğrendiğimiz de oluyor internette.

ciddi konuşunca aklı başında görünüyorum ama deliyimdir de neyse şimdi konuyu saptırmayayım dilerim çok mutlu olursunuz. iyi günler

Yorum

Umarim araniz düzelir. Ve lütfen eşiniz size çağirarsada kizarsada tepki vermeyin

Yorum

cok tesekkurler Luiss. Insallah hepimiz sorunlarimizin cozumunu en kisa zamanda bulup vatana, millete, dunyaya faydali iliskilerle huzur ve mutluluk icinde yasariz.

Yorum

size bu halde katlandığına göre epey seviyor olmalı...anladğım kadarıyla siz de onu seviyorsunuz ama iletişimin olmadığını görüyorum.ilişkinin temeli olan güven sadakat cinsellik gibi birçok şey eksik.karınız sizin davranışlarınız nedeniyle de iyice özgüvenini kaybetmiş durumda.tavsiyelerim;

EŞİNİZLE FLÖRT ETMENİZ...

birlikte başbaşa çılgınlıklar yapın örneğin bir otele hafta sonu tatile götürün.
                          bir akşam onu sinemaya çıkarın.güzel bir film geldiğini ve birlikte izlemek istediğinizi söleyin.
                          bir yere akşam yemeğine götürün.çok beğendiğiniz bir yemeği onun da tatmasını istediği söleyin.
                          birlikte akşamları çekirdek çitlemeye dondurma yemeğe parka yürüyüşe gidin.
                          eve tatlı ve çerez alıp bu akşam birlikte aburcubur ziyafeti çekeceğinizi ve filmle iyi gideceğini söleyin.seçtiğiniz filmi birlikte izleyin.
                          kahve keyfi yapın.karşılıklı kahve yapıp için ve yanında süpriz kurabiyeler çıkarabiilirisinz.
                          işinizdeyken karınıza çiçek yollayın.iş yoğunluğunda bile onu düşündüğünüz için çok mutlu olacaktır.

bu tip birçok şey yapabilirisnz.evliliği flörtün bitmei öldürür.tekrar söylüorum EŞİNİZLE FLÖRT ETMELİSİNİZ...
                          Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
                          Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...

Yorum

eşle flört etmek, çok önemli bir nokta. en önemlisi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kestane şekeri View Post
                              size bu halde katlandığına göre epey seviyor olmalı...anladğım kadarıyla siz de onu seviyorsunuz ama iletişimin olmadığını görüyorum.ilişkinin temeli olan güven sadakat cinsellik gibi birçok şey eksik.karınız sizin davranışlarınız nedeniyle de iyice özgüvenini kaybetmiş durumda.tavsiyelerim;

EŞİNİZLE FLÖRT ETMENİZ...

birlikte başbaşa çılgınlıklar yapın örneğin bir otele hafta sonu tatile götürün.
                              bir akşam onu sinemaya çıkarın.güzel bir film geldiğini ve birlikte izlemek istediğinizi söleyin.
                              bir yere akşam yemeğine götürün.çok beğendiğiniz bir yemeği onun da tatmasını istediği söleyin.
                              birlikte akşamları çekirdek çitlemeye dondurma yemeğe parka yürüyüşe gidin.
                              eve tatlı ve çerez alıp bu akşam birlikte aburcubur ziyafeti çekeceğinizi ve filmle iyi gideceğini söleyin.seçtiğiniz filmi birlikte izleyin.
                              kahve keyfi yapın.karşılıklı kahve yapıp için ve yanında süpriz kurabiyeler çıkarabiilirisinz.
                              işinizdeyken karınıza çiçek yollayın.iş yoğunluğunda bile onu düşündüğünüz için çok mutlu olacaktır.

bu tip birçok şey yapabilirisnz.evliliği flörtün bitmei öldürür.tekrar söylüorum EŞİNİZLE FLÖRT ETMELİSİNİZ...
                              tesekkurler tavsiyeleriniz icin. evet beni asiri seviyor, hatta ben boyle bir sevgiyi hayatimda ilk defa goruyorum. 28 yasindayim, hayatimda 2 kez asik oldum diyebilirim. platonik. ve hicbir zaman kiz arkadasim olmadi (asik oldugum biriyle birlikte olmadim). anne babam hep kavga gurultu icindeydiler. babam annemi hep aldatti ve hor gordu, annem de babami hep asagiladi. kisacasi insan gibi iliskiye dair bir ornegim, dayanagim olmadi.

ote yandan esim sevgi dolu bir insan. genc yasta babasini kaybetmis, ailesinin diger uyeleri ise hic sevgi ve sefkat gostermemis. sevgiye ve sefkate ac. ama kendine guvensiz. mesela benim begendigim bir yemegi sana da tattirmak istiyorum gibi bir cumle kursam ilk dusunecegi ne kadar iyi bir es oldugum degil, ne ara bensiz bir yere gidip yemek yedin? acaba hangi kizla yedin? olur.

dun gece yine kavga ettik, sebepse tamamen iyi amaclar icin gittigim ve erkek arkadaslarimla oldugum bir bulusmadan eve 15 dakika gec gelmem. ortam musait olmamasina ragmen telefonu acip hayatim biraz gec kalacagim merak etme dedim. o ise "dalga geciyorsun herhalde benimle" diye mesaj atiyor. benim yaptigim adimlari karsiliksiz birakmasi da beni delirtiyor. egosu cok yuksek bir insanim normalde, onun icin egomu indirdim, indiriyorum ama o bunu gormeyince gururum volkan gibi patliyor. yuzune bakasim gelmiyor. esim boyle ufak seylerle barut gibi oluyor, bazen o kadar hiddetleniyor ki endiseleniyorum. bir defasinda kolumu oyle bir tirnakladiki yara izi hala duruyor.

aslinda problem hep ayni gibi geliyor, deger vermek verildigini hissetmek ve guven. ama bu konuda hangimize ne kadar pay dusuyor onu anlamak istiyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X